Şimdi Ara

VirüsTotal'de Sadece Populüer Olmayan Yazılımların Virüs Bulması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Avast antivirüsüm bir dosyadan şüphelendi virüs bulamadı sandbox'a attı.Ben de virüstotal'de tarattım.42 tane yazılımdan sadece 2si virüs var dedi.Comodo Unclassificated Mal. buldu ,bir de Sophos diye bir yazılım Sus/ la başlayan bir virüs buldu.Ve diğer o kadar iyi yazılım bir şey bulamadı.Genelde avast kendi bulamıyor ama sandbox'a atıyor(ilaçlarda özellikle) .İnternette bu siteyi kullanıyorum ve hep de sadece popüler olmayanlar virüs buluyor bulunanlarda genelde heur ya da sus lu oluyorlar.Bu tip dosyaları çalıştırmakta sakınca var mı özellikle "ilaçları" ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ac_dc_rlc -- 19 Temmuz 2012; 19:49:46 >



  • Virustotal de bu zamana kadar belki 500 tane dosya tarattım %99 u virüslü. En iyi anti virus dedikleri Kaspersky 1 tane Virüs bulduğuna şahit olmadım veri tabanı çok yetersiz. O nedenle neredeyse son 2 senedir anti virüs falan kullanmıyorum. Bilgisayarı kasmaktan kaynakları tüketmekten başka işe yaramıyorlar. Sophos bence içlerinde en iyisi. Tarattığım dosyaların yarısında virüs yakalıyor. Sophos daha çok Kurumsal çalışan bi firma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 20 Temmuz 2012; 1:33:49 >
  • bilinen meşhur grupların oyun ilaçlarında sorun olmaz merak etme sistemin içlerine müdahale ettiği için ilaçların çoğuna virüs programları uyarı veriyor haklı olarak ama kimin ilaçladığı belli olmayan ve program ilaçlarından şüphelenmelisin onlarda risk var .
  • yok
  • ilaç firmalarından yılların tecrübesi Reloaded bazen de Skidrow u tercih ediyorum.Çok etkili oluyor ilaçları.Sanırım bu kadar şüphe etmemeliyim.Neyse bu olayın sonucunda Sophos'un ne olduğunu öğrenmiş oldum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.