Şimdi Ara

Vestel 48UA9300 mi? LG 49UF6407 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Forumda ben dahil bir çok arkadaşın Vestel'e ön yargıları olduğunun farkındayım ama çok maksimum 2300TL bütçem olduğu için Vestel 48UA9300 ve LG 49UF6407 arasında kaldım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur veya başka bir marka model önerirse eğer çok memnun olurum. Alacağım ürünün Smart ve 3D özelliklerini pek kullanmayacağım çünkü anne-babaya hediye olarak almayı düşünüyorum görüntü kalitesi ve kanal geçişleri daha önemli o yüzden yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

    Ürün Linkleri;

    Vestel 48UA9300

    LG 49UF6407







  • Ben de bu aralar televizyon araştırıyorum. Vergiler yüzünden Vestel in fiyatı bir kademe daha ön plana çıktı. Mağazalarda satış danışmanlarıyla konuştum. Eğer bütçeniz yeterli ise segmentin iyisini almaya çalışın diyor. Bu iki ürünün de fiyatı aynı. Bu nedenle panel kalitesi ve kanal geçiş hızı sebebiyle LG öneririm.
  • LG marka olarak iyi . Vestel de genelde daha uygun ürün veriyor. Ben olsam lg alirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da LG olan daha cazip geliyor ama formdaki konularda LG'nin 6 ve 7 serisi ürünlerinin gerçekte 4K sertifikası olmadığı yönde bilgiler görünce aklım karıştı biraz açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.