Şimdi Ara

vestel 43u9401 uhd led tv wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    bir süredir ufak odama 4k tv arıyordum. philips samsung lg bakıyorum ama bütçemi aştığı için biraz daha uygun bir şey bakayım dedim. ilk başta vestel 50u9400 modelini beğendim. ama oda küçük olduğu için 43 inch model önerdiler. vestelde de şu an kampanya varmış 43 inch 43u9401 modelini 15 temmuz günü sipariş ettim. 17 temmuzda kurulumunu yaptılar. tv güzel, görüntüsü vs tatmin edici. bu paraya iyi. ama wifi çekim gücü rezalet. modem antrede, tv de odada. metre ile ölçtüm, aralarında tam 3 metre mesafe var. ama tv modemi görmüyor. aynı odada telefon, tablet, bilgisayar vs. bütün ürünler 4 veya 5 diş çekerken tv çekmiyor.

    vestel çağrı merkezini aradım bugün. durumun normal olduğunu, tvlerin wifisinin çok güçlü olmadığını hatta modemi tvnin yanına koymam gerektiğini söylediler. benim de anlamadığım. modemi tvnin yanına koyacaksam bu üründe neden wifi var? 3 metre mesafeden bile çekemeyecekse koymayın daha iyi. servis kaydı oluşturdum, pazartesi günü servis gelecek. eğer ürün düzeltilmez veya değiştirilmez ise iade etmek istediğimi söyledim, iade alamayız bunlar bu şekilde falan dediler.

    vestel bu modeli alacak arkadaşlar bunu bilerek alsınlar. burada benim yapabileceğim ne var peki?







  • Eğer bu bir gerçek kusursa 6 ay içinde ayıplı mal oldugu için rahatlıkla iade edebilirsiniz. tek yapmanız gereken tüketici hakem hayetine internet üzerinden basvurmak. f'rmalari takmayin onlar elerindeki malı kakalamak için herşeyi söylerler. Eğer ürünü internetden aldıysanız sebep göstermeden beğenmedim diyip 14 gün içinde direkt iade edebilirsiniz bu sizin yasal hakkınız.
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    üstadım değerli yorumunuz için teşekkür ederim. ürünü ben vestel mağazasından aldım. bu şekilde de iade hakkım var mı? bir de ben ilk defa smart tv kullanıyorum. 3 metre mesafeden wifi çekmemesi normal mi?
  • Evet var, detayları için Bu videoyu baştan sona izleyiniz


    3m sorunsunun cevabı bende yok, Modeminizde 5ghz paylasımı varsa onuda aktif edip tv'ye oyle baglantı kurmayı deneyebilirsiniz.duruma göre o daha stabil calısabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 19 Temmuz 2020; 2:29:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.