Şimdi Ara

Vestel 42FA7500 TV İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
7
Favori
21.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismpkr

    Arkadaslar ben de yaklaşık 3 hafta once vestel 42 fa 7500 aldim ozellikle 600 hz olmasina güvenerek bu karari verdim fakat tv geldiginden beri inceliyorum birakin mac izlemeyi falan gectim zaten normal film izlerken bile ozellikle hd kanallarda abartili golgelenme var.Ornegin adam kafasini hafif saga sola ceksin kafasinin saginda solunda bole dalgalar olusuo ole hafif falan da degil.Ayrica hareketli sahnelerde bildiniz netten film izliyormus gibi ekranda karelenmeler olusuyor.Merak ettim sizin aldiginiz tv lerde bole bir problem var mi ? Pismanliklar icerisindeyim 🙈

    bende arkadaşın dediği sorunlari yasiyorum, hareketli sahneler resmen iğrenç, tv izlemekten nefret ediyorum artık, cunku tv vazifesini adam gibi görüntü sunarak yerine getiremiyor. buradaki yorumlara bakarak ve ahkam kesen insanlarin yorumlarını okuyarak gittim aldım, ÇOOOOK PİŞMANIM.. yanlış yönlendiren herkesten allah RAZI olsun!!!! aynı yanlışı yaşamalari dileğiyle. .. herkese slam olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce de yazmıştım eğer tv de başka problem yoksa hareketli görüntülerdeki bozulma için ayarlar - ekran - gürültü azaltmayı kapalı seçeceksin o zaman hareketli sahneler normale dönüyor. Kendi çabalarımla öğrenmiştim bu bilgiyi de servisin konudan haberi yok .o gürültü azaltma analog anten yayınlarında görüntüyü düzeltme amaçlıymış fakat biz normal dijital sistem yani çanak antenleri kullandığımız için öyle bir şeye gerek yokmuş hatta onu açınca da görüntü bozuluyormuş.
  • hocam dediğiniz gibi gürültü azaltma fonksiyonunu kapattığım halde hâlâ hareketli sahneler rezil durimda,, hatta kullanım klavuzunu baştan sona okudum, o da yetmedi servisi çağırdım, adamlar gelip baktı, abi bu normal dedi.. Bugünlerde aklima yeni gelen bi ihtimal daha var o da; ben ikili lnb kullanıyorum, gidip başka marka lnb alacağım. salonumda lg 55lb670v var onda hiçbir sorun yok ama yinede yeni lnb alıp denemek istiyorum, sonucu yine buradan paylaşırım. Umarım düzelir, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Ses sanki radyodan çıktı gibi sırf bu yüzden ertesi gün elden çıkardım bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesi sony. De çok iyi ama görüntü mat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarihcix

    Ses sanki radyodan çıktı gibi sırf bu yüzden ertesi gün elden çıkardım bende

    Ses kalitesi sizdede düşüktü değil mi? Laptop hoparlörü kullanılmış gibiydi. Hoparlörler arkada, bu yüzden duvara monte etmediyseniz, arkadan ses geliyor ama kalitesiz bir ses geliyordu. Bendeki Arçelik'teki hoparlörler çok daha kaliteliydi, panel ve ses kalitesi bakımından hissedilir fark vardı. Bakalım 2016 modeller çıksın, LG yada Samsung alabilirim. Arçelik daha güzel bir tv çıkarmadı.
  • Arkadaslar bildiginiz uzere iade ile ugrasiodum yogun baskilar sonucunda istanbul merkez servisten bir eleman yollattirdim eve guzelce oturttum banding clouding isik sizmasi olaylarini gosterdim guzelce bir de servis fisi hazirllattim ki bu belge iade yapmazlarsa tuketici mahkemesinde size gerekli olan bisi sonuc olarak bunlari yazdirdim simdi merkezini ara bunu iade alsinlar yoksa bilir kisi getirtip onun ucretiyle beraber tazminati da size odetirim dedim servis elemani gittikten sonra 20 dakika icerisinde aradilar genel mudurlukten israrla bir ust modeli 42 fa 8200galiba ucretsiz teklif ettiler falan bazi garantiler verdiler o tvnin 3d den baska bundan bi fadki olmadii icin kabul etmedim 43fa9000 olan en ust seriyi istedim hoparlor olarak ta 10+10 +12 w mis cok cuzi bir fiyat farkiyla kabul ettiler . Simdi yeni tvyi bekliyorum 1 haftaya gelir bakalim ust serilerde vestel ne durumda ,begenmezsem onuda iade edip samsung 4k almayi dusunuyorum sahsen .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusunu yapmışsınzı, 8 serisininde çok farklı olacağını zannetmiyorum ama 9 serisi kaliteli olabilir. İnşallah sorun yaşamazsınız 9 serisinde..
  • bende ısrarla 8 bın serısını verın barı demıstım kabul etmemıslerdı , siz iyi diretmişsiniz . tebrık ederım hocam .
  • Valla simayetvardan iyi giydirin oraya cok onem veriyorlar bi de gerçekten sorun varsa zaten o tv yi eninde sonunda iade alacaklarini biliyorlar onlara haklarinizi bildiginizi belli edince agizlarini acamiyorlar.Malesef bizim ulkemizde bole yedirebildiklerine yediriyorlar ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    maalesef Vestel tvlerin sesi sıkıntılı tüplü tvlerinin sesi ise gayet güzeldi niye böyle oldu bilmiyorum
  • Tv nin sesini beğendim dediğin ix de tv yi almazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün akşam yeni tv 43fa7500 geldi ilk olarak şunu söyleyeyim yine gelen tv nin sağ altında ufak bir ışık sızıntısı var fakat artık onu dikkate almayacağım öncekilere kadar o kadar küçük ki şimdilik sorun teşkil etmiyor. İkincisi diğer bir değişim sebebim hareketli görüntülerde arkada oluşan siyah çizgi gibi gölgelerdi , bu tv de o gölgelerden yok diyemem fakat öncekine göre o kadar az ki çoook çook dikkatli bakarsanız illaki çok ufak tefek hissedebilirsiniz. Tv şu ana kadar kendiliğinden açılıp kapanmadı öncekiler gibi o da memnuniyet sebebim . Menü falan gayet akıcı 3d si çifte ekranı gözlükleri akıllı kumandası falan var ama çok işime yarayacağını düşünmüyorum . Smart bölümünde browser gaaaayet hızlı fakat flash desteği yok bunu gerçekten anlayamıoyrum. Övgü kısmına gelecek olursak bu tv nin sesi acaip fa 7500 den sora ev yıkılıo:) Ayrıca görüntü bariz 7500 den iyi renkler falan çok daha canlı sonuç olarak değişimden memnunmusunuz derseniz %100 tabiki memnun değilim ama fiyata göre fena da değil .




  • K bakmayın tv 43 fa 9000 :D yanlış yazmışım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismpkr

    Arkadaşlar dün akşam yeni tv 43fa9000 geldi ilk olarak şunu söyleyeyim yine gelen tv nin sağ altında ufak bir ışık sızıntısı var fakat artık onu dikkate almayacağım öncekilere kadar o kadar küçük ki şimdilik sorun teşkil etmiyor. İkincisi diğer bir değişim sebebim hareketli görüntülerde arkada oluşan siyah çizgi gibi gölgelerdi , bu tv de o gölgelerden yok diyemem fakat öncekine göre o kadar az ki çoook çook dikkatli bakarsanız illaki çok ufak tefek hissedebilirsiniz. Tv şu ana kadar kendiliğinden açılıp kapanmadı öncekiler gibi o da memnuniyet sebebim . Menü falan gayet akıcı 3d si çifte ekranı gözlükleri akıllı kumandası falan var ama çok işime yarayacağını düşünmüyorum . Smart bölümünde browser gaaaayet hızlı fakat flash desteği yok bunu gerçekten anlayamıoyrum. Övgü kısmına gelecek olursak bu tv nin sesi acaip fa 7500 den sora ev yıkılıo:) Ayrıca görüntü bariz 7500 den iyi renkler falan çok daha canlı sonuç olarak değişimden memnunmusunuz derseniz %100 tabiki memnun değilim ama fiyata göre fena da değil .

    Yeni TV'niz hayırlı olsun, gürültü önleme özelliğini kapattınız mı? Ve hala çok azda olsa gölgelenme oluyor mu?




  • TV yi haziran 2015 ten beri kullanıyorum..gayet başarılı, hiç bir sorun yaşamadım. renk modları güzel , sesi gayet yeterli , unutmayalım ki elektronik eşya sorun çıkartır,, samsung lg sony vestel olması önemli değil....
  • PyramidCardShop P kullanıcısına yanıt
    kesinlikle vestelin 4k tvlerinden uzak durun eğer beyaz suratlı insanlar görmek gibi bir merakınız varsa Vestel 4 k alın derim tv de kesinlikle keskinlik renk canlılığı parlaklık yok kim milyoner olmak ister yarışmasını seyrettim sanki stüdyo yu sis basmış gibiydi sony 4 k ya baktım cam gibi idi yani Vestel daha 4k da acemi
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    K bakma arkadasim sorunu gormemisim bu gurultu azaltmayi kapattigimda dalgalanma falan olmuyor fakat maclarda hareketli sahnelerde arka planda goruntu bulaniklasabiliyor.Ben buraya 43 fa9000 i aldigimda biraz iyi yorumlar yapmisim fakat k bakmayin arkadaslar o yorumlarin hepsini geri aliyorum bu vestel tvlerin hicbirinin donanimi tv ye yetmiyoe tv yi bir hafta kullandim yine donup kapanmaya basladi buyuk ihtimal ram bu akilli tv ye yetmiyor ve ram doldukca reset atiyor isik sizmasi da vardi biraz zaten isik sizmasiz tvsi yok vestelin cagirdim servisi bu donmayla ilgili videoda cektim iade talebini verdim büyük ihtimal olumlu sonuclanacak .Para iadesi aldigimda samsung 40ju6470 almayi dusunuyoeum biraz arastirdim yabanci sitelerde de olumlu yorumlar gordum kullanan bir arkadasim da var gittim inceledim isik sizmasi vs de yok demekki her tv isik sizmasi falan yok servisleri n isin icinden cikma yontemleri ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 32 inç TV almam gerekiyor. 2016 modellerin çıkmasını bekliyorum. 2016 modellerin çıkması ve fiyatlarının düşmesi Haziran yada Temmuz ayını bulacaktır. 5-6 ay mecburen bekleyeceğim. LG ve Samsung'un 4K TV'lerinde SD yayınlarda titreme oluyormuş.

    Aslında 43FA9000 modeli üst seri bir model, benzer sorunların devam etmesi ilginç geldi. İnşallah sıkıntısız paranız geri alırsınız.
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Yani umarim direk para iadesi yaparlar da yapmazlarsa da giderim tuketici mahkemesine zaten her sekilde alirim parayi .Benim anlamadigim su ben de fa9000 i ust seri diye aldim fakat donanim yetersiz bu vestel nasil tv satiyor anlamis degilim . Tvlerin hepsi bariz problemli isik sizmasi mi istersin banding mi istersin hayir bu marka yurtdisina rv satio demekki ic piyasaya dandik tv leri dis piyasaya ozel urettiklerini satiyor,aklima baska bir sey gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.