Şimdi Ara

Vazgeçmiyorum :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. yaklaşık 2 aydan beri konuştugum bir kız vardı. başlarda pek umursamıyordum fakat ne zaman ipleri onun eline verdim kendisi bir günde değişti. şimdi daha önceden kendisi bir erkek tarafından reddedilmiş yaklaşık olarak 2 yıl birlikte olmalarına rağmen. hala da onun acısını çeken bir arkadaşımız bu. kendisi sürekli olarak beni gerçekten sevebilecek birisine ihtiyacım var diyordu. ben dediğim gibi ipleri onun eline verdim, kaptırdım kendimi ne yalan söyleyeyim çok da büyük konuştum gururu falan bir kenara atarak. bana fedakarlıktan falan bahsetti yapabilir misin dedi tabi sonra. lafta bunları oldukça içten bir şekilde dile getirdim, sevdiğimi söyledim sonra ona olan ilgimden bahsettim ve bir süre beni görmemezlikten gelip, konuyu çarpıtmaya çalıştı. daha sonra konuşmak istemediğini söyledi, hiç umursamıyor. rahatsız etmememi söyledi ve ben de bana bir pislikmişim muamelesi yapmamasını söylediğimde, hayır ne alakası var diyerek iyice çekildi. hiçbir şekilde mesajlarıma falan cevap vermiyor olay çok yeni daha bir hafta bile olmadı açıkçası. ancak beni engellememiş facebookta falan rahatsız ediyorum kendisini :D şimdi benim kesinlikle emin olduğum bir şey varsa da bu arkadaşın bu kadar değişmesindeki yegane amaç beni test etmek o kadar bağlılık yemini edip geri çekilmesi ortada hiçbir neden yokken sadece test. çünkü bu kadar saçma olamaz hiçbir şey. kısacası tüm niyetinin bu olduğunu düşünüyorum. çünkü bir insan bir günde 180 derece değişemez.

    evet farklı şehirlerdeyiz ve üniversitedeki şu dönemi atlattığımda ilk işim yaşadığı şehre gitmek olacak. bağlantılarım da var orda ve kendisiyle mutlaka görüşeceğim. bir buçuk aya kalmaz ciddi manada el mi yaman bel mi yaman göreceğiz bakalım. tabi bu süre içerisinde de boş durmayacağım. bir takım ufak sürprizler yapmayı düşünüyorum :D, mutlaka gözüne girmem lazım kaçarı yok. neyse bunlar benim düşüncelerim. benden daha tecrübeleri olan arkadaşların önerileri nelerdir bekliyorum. iyi geceler.







  • Ona verecegin enerjinin 5'te 1'ini diger kizlar icin harcasan simdiye hardfkr olurdun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    Ona verecegin enerjinin 5'te 1'ini diger kizlar icin harcasan simdiye hardfkr olurdun

    eheh tabi o kısım doğru ama zor birisi benim için mükemmel bir amaç oldu :D

    şaka bir yana fazla zorlamasaydı bari :D:D:D
  • Dostum bende senin durumundayım valla. İyi güzeldik sanki hayatında tek ben vardım gibi. Ayrıldık bir hafta sonra başka bir ilişki ortaya çıktı biraz oturup düşündüm sanırım eski ilişkisiydi. Ama ben yine uğraşıyorum kafasını karıştıranlar oldu yoksa hiç bir sorunumuz yoktu kızla.
  • Cozemediniz gitti bu kiz milletini insan yerine koymayacaksin birak o senin pesinden kossun it gibi öküzlük her zaman is yapar bi guzellik 10 öküzluk uzun iliskinin sirri bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar olumlu yaklaşmışsın kızın test ettiğini nereden biliyorsun belki başka birisi var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar ezik erkeklerden hoşlanmaz. Sen her şeyi kıza bırakıp ona yalakalık yapınca kız seni sevecek sanıyor olabilirsin ama sevmeyecek. Hadi olduda bir ilişki yaşadın denk bir ilişki olmaz sonunda kız seni terk eder çünkü sıkılır.. Yani demem o ki ezilirsin. Kendini ezdirme. Kızlar kendine yalakalık yapanları değil ağzına eden öküzleri sever. Çünkü seni çoktan elde etmiş ama onun kendisini red etmesini kendine yediremez nasıl sen onun seni red etmesini yediremiyorsan.

    Sonuç; boşa uğraşma, başka kızlara yönel kız mı yok başka sanki.
  • abi anlayamadığım bir şey varsa da bu kaçan kovalanır olayı. ulan seviyorsan seviliyorsan daha neyi kovalayıp, nereye kaçacaksın veya tam tersi. yani bütün bir hayat böyle geçer mi? hakikaten bunu anlamıyorum. bu arkadaşın da fedakarlık yapabilir misin sorusu beni etkilemişti. açıkçası ben biraz da macera yaşamak istiyorum olursa olur, olmazsa da olmaz. çünkü belli bir süreden sonra yapacaklarım biter. işte bu gitme isteğim de nihai hedefin keskinliğini anlayabilmem adına. yani ne olacak? ciddi anlamda merak ediyorum. eğer tüm bu yaptıklarıma rağmen bir sonuç alamazsam. kendimden bir şey kaybetmem, sadece o acı çekmeye devam eder. bugün benim yaptıklarım onun bir tarafını kaldırır, egosunu okşar ama yarın ben olmadığımda pat her şey ters teper. tepecek. bu anları düşünüp nereye kadar tatmin olabilir ki?. olmaz. eninde sonunda bir gün tüketir bütün yaptıklarımı da :D ve yine batmaya devam eder :D




  • Dostum bende bu son yazdıklarından dolayı çabalıyorum işte. Ben o ufacık sevgi için uğraşmaktan yeri geliyor mutluluk duyuyorum. Bazen yazmak zor geliyor ama çabalıyorum, uğraşıp didiniyorum. Gün gelir bizim de şevkimiz kırılır o zaman kendileri gelmek ister. Geldiklerinde de senden eser bulamazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balticstorm

    abi anlayamadığım bir şey varsa da bu kaçan kovalanır olayı. ulan seviyorsan seviliyorsan daha neyi kovalayıp, nereye kaçacaksın veya tam tersi. yani bütün bir hayat böyle geçer mi? hakikaten bunu anlamıyorum. bu arkadaşın da fedakarlık yapabilir misin sorusu beni etkilemişti. açıkçası ben biraz da macera yaşamak istiyorum olursa olur, olmazsa da olmaz. çünkü belli bir süreden sonra yapacaklarım biter. işte bu gitme isteğim de nihai hedefin keskinliğini anlayabilmem adına. yani ne olacak? ciddi anlamda merak ediyorum. eğer tüm bu yaptıklarıma rağmen bir sonuç alamazsam. kendimden bir şey kaybetmem, sadece o acı çekmeye devam eder. bugün benim yaptıklarım onun bir tarafını kaldırır, egosunu okşar ama yarın ben olmadığımda pat her şey ters teper. tepecek. bu anları düşünüp nereye kadar tatmin olabilir ki?. olmaz. eninde sonunda bir gün tüketir bütün yaptıklarımı da :D ve yine batmaya devam eder :D

    hocam kendinden çok ödün veren insan ilişkide her zaman ezilir. Siz fedakarlık yapın ama o da sizin için sizin yaptınığınız kadar yapmalı. Bu tek taraflı olmaz. Umudunuzu kırmak için söylemiyorum ama o sizin için bir fedakarlık yapmıyorsa yaptıklarınızın sonucunda bir şey kazanamayacak daha öncede dediğim gibi sizi ya reddecek ya da ilişki yaşasanız bile uzun sürmeden terk edileceksiniz.

    Bir de Türkiye şartlarında güzel bir kızın etrafında minimum 20 abaza var. Elbette sizin bu yaptıklarınızı yapacak olanlarıda vardır. Yani onun ego tatmini hiç bitmez acı falanda çekmez. Ta ki o birinden hoşlanıpta onu elde edemezse o zaman değişir. hoşlandığı çocuk onu süründürmeye başlar.

    Bir de kendimden bir şey kaybetmem diyorsunuz ama harcadığınız emekler. Onu düşünerek geçirdiğiniz planlar kurarak harcadığınız zaman ne olacak ?




  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. açıkçası hiçbir zaman için kendimi küçümsemedim ve kimseyle kıyaslamadım. her zaman kendimi aşmaya çalışarak geçti yıllarım. gurur yok, cidden bir şeyler hissettiğim birisi. ilk kez böylesine uğraşıyorum, daha önceden hiçbir uğraş göstermedim bu tip konularda ve karşılığında da hiçbir şey alamadım. aslında değişen pek bir şey olmayacak bir hiç olacaksa yine bir hiç olacak ama eğer tam tersi olacaksa işte o zaman ben ilk kez bir amacımı gerçekleştirmiş olacağım. biraz daha genel konuşacak olursam hepimiz için. kafa yapılarımız farklı. malesef üzülerek söylüyorum ki dışarıdan baktığımız zaman toplumumuza hem kadınlar hem de erkeklerin olayı sadece "birisi peşimde koşsun, -afedersiniz- köpek olsun bana ve kendimi tatmin edeyim ne olacak ki?" olarak görüyor her şeyi. bu koskoca bir saçmalıktan ibaret. gururunu ve dolayısıyla kibrini doyuran insanların varlığı olduğu müddetçe de benim gibi düşünen ve yaklaşanlar eminim farkına varacaktır ki aslında gururumuzun hiçbir önemi yok. hatta evet gurursusuz ama bir onurumuz var. kısacası gurur meselesi haline getirmedim, getirmeyeceğim, onurum her zaman benim için daha önemli oldu ve olmaya da devam edecek. ha eğer ki tüm bu söylenenlere, yapılanlara rağmen hala aynı tavırlar mevcut ise bu arkadaşta işte onu koskoca bir aptal olarak göreceğim. elimden daha fazlası gelmez. sonuçta insanlara bir şeyler öğretemem ben. kendisinin farkına varması ve çıkarımlar yapması, düşünmesi lazım. tıpkı zamanında benim farkına vardığım gibi. farkettirmek bütün bir meseleyi kökünden çözecektir.




  • İstedigin kadar ugras kiza caresiz imaji vermissin.omrunun sonuna kadar ugrassan bos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balticstorm

    ...beni gerçekten sevebilecek birisine ihtiyacım var diyordu...
    ...çok da büyük konuştum gururu falan bir kenara atarak...
    ...bana fedakarlıktan falan bahsetti yapabilir misin dedi tabi sonra....
    ...sevdiğimi söyledim sonra ona olan ilgimden bahsettim...
    ...bir süre beni görmemezlikten gelip...
    ...daha sonra konuşmak istemediğini söyledi, hiç umursamıyor, rahatsız etmememi söyledi...
    ...hiçbir şekilde mesajlarıma falan cevap vermiyor...

    ...kendisiyle mutlaka görüşeceğim...
    ...bir takım ufak sürprizler yapmayı düşünüyorum :D, mutlaka gözüne girmem lazım kaçarı yok...

    game over.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balticstorm

    abi anlayamadığım bir şey varsa da bu kaçan kovalanır olayı. ulan seviyorsan seviliyorsan daha neyi kovalayıp, nereye kaçacaksın veya tam tersi. yani bütün bir hayat böyle geçer mi?

    haklısın ama böyleler, bunu seviyolar, karşı cinsi çözemiyoruz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: balticstorm

    bu arkadaşın da fedakarlık yapabilir misin sorusu beni etkilemişti.

    kız arkadaşını ben değil sen tanıyosun ama benim yazıdan okuduğum kadarıyla, sen kıza tüm içtenliğin ile onu sevdiğini söylemişsin, kız da sana: "fedakarlık yapabilimisin" demiş, demek istediği: "beni kovalayıp ego balonuma hava pompalayacak bi ırgata ihtiyacım var, sen olur musun?" (biraz ağır oldu ama) sen de olumlu cevap verince kız anında seni iplememeye başlamış. yani kovala beni diyo. sen de kovalayacam diyosun zaten.




  • çaresiz imajı verdiğimi düşünmüyorum. çünkü çaresiz olsam kafamdan bu tip düşünceler geçmez. hala arkasındayım. ha kendisi beni çaresiz duruma düşürmeye çalışıyor şu anda.

    onun dışında 01001101 arkadaşın dediğine katılıyorum, doğru söylüyor. evet o konumdayım şu an mallık bende yani. fakat merak ettiğim şey daha önce de belirttiğim gibi yaşını başını almış bir insanın böyle ergence işler peşinde koşması. yani nereye kadar böyle gidebilir ki :D en son ortaokulda falan görüyorduk bunları. yani lisede bile pek rastladığım söylenemez.

    son olarak kendisini ısrarla görmek istiyorsam eğer yani yüz yüze. bütün bu yaptıklarını adam gibi yüzüme söyleyebilmesi içindir. az birazcık kendine güveni varsa tabi, işte o zaman defolup gideceğim. en azından.
  • hocam senin yaptığının bir adım sonrası bu yanlış anlamazsın umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 17 Aralık 2013; 19:11:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balticstorm

    ...fakat merak ettiğim şey daha önce de belirttiğim gibi yaşını başını almış bir insanın böyle ergence işler peşinde koşması. yani nereye kadar böyle gidebilir ki :D en son ortaokulda falan görüyorduk bunları.

    mesele erkekler ile ilişkileri olunca kızlar hep aynıdır.

    nereye kadar gidebilir ki? cevap: bu şekilde trip dünyasında biyere varamayacaklarını anladıkları gün iyi iş sahibi birini bulup evlenirler. sonra da evlendikleri erkeğin dikkatini çekmek için evliyken bile garip hareketler yaparlar, mesela hastalık numaraları gibi (ben değil kızın kendisi söylüyor dikkat çekmek için böyle şeylere başvurduklarını) ama erkek açısından bu iyi durumdur, evli hayatında asıl sorun kızın erkeğe saygısını ve sevgisini yitirmesidir, bir de kız yılışık bi tipse o erkek hapı yutar :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusau

    hocam senin yaptığının bir adım sonrası bu yanlış anlamazsın umarım.



    asdfghgjh:D son çare dikilip karşısına ya benimsin ya da kara toprağınsın demeyi düşünüyorum ama.




  • Ben sana bi abin olarak soyluyorum, bu isin sonu bok.bizde yasadik bunlari zamaninda.ha ben kendim tecrube etmek istiyorum dersen bise diyemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkek adına büyük saçmalık, seviyorsun ama sevdiğini söylediğin anda kızı direk kaybediyorsun. e ne yapacaz yani sevmiyoruz mu diyecez. saçmalık la.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.