Şimdi Ara

Varsayılan uygulama seçememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Windows 10 Home 1803 sürüm işletim sistemli, 64 Bit, 4 GB ram ve 500 gb HD Pentium N3540 @2,16 ghz standart bir Asus kullanıyorum. Daha doğrusu kendi bilgisayarımın arızalanması üzerine bunu kullanmaya başladım.

    Ancak uygulama varsayılanlarından Fotoğraf görüntüleyicide bir sorun var. varsayılan uygulamayı değiştirmek istiyorum, yaptığım seçim görünmüyor, seçmemiş gibi aynı şekilde + işareti ve "Varsayılanı seçin" yazısında kalıyor. Değişiklik de uygulanmıyor.

    Sistemim güncel. Microsoft forumundan gelen önerileri uyguladım, (SFC / SCANNOW, Tümünü Microsoft varsayılanlarına sıfırlamak, Allupdate.bat, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturmak, DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth, DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth, ve sistem geri yükleme) gibi.. Ancak hiç biri çözüm olmadı. Umarım burada çözüm bulabiliriz. İlgilenecek uzman arkadaşa şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    NOT: Bu sıkıntı ekteki ekran görüntüsünde de görüleceği gibi, sadece fotoğraf görüntüleyicide yaşanmaktadır. Diğer uygulamalarda sorun yok. Varsayılan uygulama seçememek







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.