Şimdi Ara

Vakıf Bank World card Kampanya yapıyormuş gibi yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır, maaş hesabım olan Vakif' ın kartını aktif olarak kullanıyorum. Fakat şöyle bir sorun varki ne zaman yakıt alsam 1 saat sonra şu kadar yakıt alırsan puan verecem diyor (Gel deli olma) Ne zaman market alışverişi yapsam 1 saat sonra mesaj geliyor, şu kadarlık market alışverişlerinde şu kadar puan vs vs.

    Az önce çocuklara 550 tl degerijde kışlık kiyafet ve 400 liralık yakıt aldım. 1 saat sonra mesaj geldi aynen aktarıyorum.

    Kampanya: VakifBank Worldcard'la 30 Kasim'a kadar yapacaginiz toplam 10000TL ve uzeri harcamaniza 125TL Worldpuan. U125 yazip bir bosluk birakin, kartinizin son 6 hanesini 6635'e gonderin veya Vakifbank Mobil Bankacilik uzerinden Cepte Kazan'dan katilabilirsiniz. Kampanya SMS'i istemiyorsaniz VBRED yazin 6757'ye ucretsiz gonderin

    Gel deli olma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende kartını kullanıyorum hiç fırsat vermiyorum heriflere cebimden sizin çocuklara alacağınız gibi toplu para çıkacaksa hemen giriyorum vakıfbank mobile kampanyaları bulup katılıyorum 350 tl harcayacaksam 3 e bölüyorum her gün 100 civarı alım yapıyorum 3. gün sonunda kampanya şartları tamamlanmış oluyor paramı alıyorum :) Sizde siz olun paranızı direk harcamayın kampanyalara kesinlikle bakın katılın açıklamardaki şartları yapın 1 yılda 100 tl üstü puan rahat kazanırsınız.
  • berat256 B kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar nerede Mobil uygulamada mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle google play store üzerinden girip vakıfbank mobil yazın indirip bilgilerinizle giriş yapın sonra kampanyalardan şartları size uyanlara katılın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berat256

    Bende kartını kullanıyorum hiç fırsat vermiyorum heriflere cebimden sizin çocuklara alacağınız gibi toplu para çıkacaksa hemen giriyorum vakıfbank mobile kampanyaları bulup katılıyorum 350 tl harcayacaksam 3 e bölüyorum her gün 100 civarı alım yapıyorum 3. gün sonunda kampanya şartları tamamlanmış oluyor paramı alıyorum :) Sizde siz olun paranızı direk harcamayın kampanyalara kesinlikle bakın katılın açıklamardaki şartları yapın 1 yılda 100 tl üstü puan rahat kazanırsınız.
    Hocam peki bu world puanlar nerelerde kullanılıyor? Özellikle internet alışveriş sitesi olarak bildiğiniz siteler var mı?
  • birkan2096 B kullanıcısına yanıt
    Ben worldpuanları aşağıdaki yerlerde bizzat denedim;

    Gratis
    Watsons
    DR (kitapçı olan)
    Migros
    A101

    internet sitesi olarak tam aklıma gelmiyor ama kart bilgisini girdiğinizde puan sorgula seçeneği çıkan internet siteleri puanlarınızı kullanabilir diyebiliriz. Ben Türkiye'deki temel yerlerde geçtiğini gördüm.
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Garanti ve denizbankta sırf kampanyalar için kendi uygulamaları var oradan tüm bilgiler öğreniliyor sizde kendi bankanızın uygulamasına bi bakıverin efendim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.