Şimdi Ara

Vaillant Klimalarda Fiyatlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Şimdi ben bu Vaillant markasına ait klimaların fiyatlarını merak ediyorum. Özellikleri ve Mono Split klimalarında R410 Gaz kullanması ve A sınıfı Enerji Tüketimi ile çok iyi gibi bir izlenimleri var. Bunun yanında markanın prestiji ve kalitesi de çabası. Ama Antalya'da satılan yer ve servisi yok sanırım. Klima pazarının bu denli kızgın olduğu bir şehire henüz adım atmamışlar galiba. Yada ben bilmiyorum.
    Fiyatlar sitedeki listedekilere bakarsak oldukça iyi gibi.

    Sitedeki Fiyatları incelemek için »http://www.vaillant.com.tr/Mueterilerimize_Oezel/fiyatlistesi/article/Klimalar.html

    Bayilerde peşin rakamlarda aşağı olma ihtimali nedir bilmiyorum ama sitede vadeli ve peşin fiyatları aynı görünüyor. Duyan, Gören, Kullanan, Bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

    Saygılarımla, zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden teşekkürler.







  • Vezir ben 2 hafta kadar önce karfurda ismini sonadan florist olarak öğrendiğim klima görmüştüm . bu hafta gidişimde hiç kalmamıştı isminide bu hafta öğrendim . sordum . burayada yazmıştım bkonuyu unpop a arştır demiştim. Bikez daha söylemek gerekirse 3-40adet teşhire koydukları Florist cihazın birinin dış ve iç ünite sinin marakası kazınmış altında VAILLANT yazıyordu cihazlar 9-12 likti yanılmıyosam ikiside a sınıfı ve r410 gazlıydı . ve bence üstündeki FLORİST markası özellikle kazınmıştı . vaktim olmadığı için fiyatları bile aklımda tutamadım ama samsungdan ucuzdu sanırım samsungtan ucuzdu samsun 1000 ytl 9000 likler a sınıfı r410 gazlılar vardı. Fakat bitmiş bence bu klimalarda sonuçta daikin mitsubishi ayarında değildir. ve bu fiyatlarda yüksek sonuçta 9000 düz mitsubishi bile 1100 e taksitle alınabiliyordu . zam öncesi nakitte 950-1000 ytl idi . taksitle olduktan sonra 100-200 fazla vermek daha mantıklı.




  • Teşekkürler Hilmi-C
    Vaillant ın fiyatlarının uygun olduğunu düşünmem 18.000 BTU klimasının 630 Euro (1220 YTL) uygun bir rakama gelmesiydi. Ama Florist olarak satılanlar Inverter klima ise tabiki fiyatlar biraz yüksek olabilir. Çünkü Vaillant 18.000 BTU ın Inverterleri 2000 YTL civarı geliyor.
    Yani beni ilgilendiren 18.000 BTU A sınıfı R410 Gazlı cihazın 1220 YTL olması ve markasının Vaillant olması. Çünkü Vaillant eğer bu modellerde farklılık yoksa ürettiği tüm ürünlerini Almanya sınırları içinde üretiyor. Ve daha evvel kullandığım su ısıtıcısının kalitesine hayrandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 6 Temmuz 2008; 14:10:18 >
  • Demiş olduğunuz su ısıtıcısı şayet aynı ihlas tipi olanlarsa evet onlar harika ve aynı şofben ve kombi gibi sıcak su hazırlıyordu ve son partisi bauhaus ta bitti . orijinal alman malıydı . kombileri için aynı şeyi söylemek zor zira buradan orya gidenler aynı ürünü göremedikleri gibi kullnılan parçalarda farklı olduğunu söylüyorlar . ama gerçekten 1220 fiyat çok güzel 18000 için ama ben a sınıfı olduğuna inanmıyorum şayet çok yeni bir sistem geliştirilmediyse . ve 18000 btu klimalarda inverter olsa bile a sınıfı çok az bir daikin var bildiğim mitsubishi c fujitsu b ama fujitsunu 24 lüğünde a olan var ayrı mesele ve artık hergün bi a sınıfı 24 lüklere varana kadarhemde r22 gazlı iddiaları dolaşmaya başladı . mbirolun dediği sözün üstünde durmak lazım r22 gazdan kesinlikle a sınıfı olmaz . eşyanın tabiatı bunu kaldırmıyor birçok uzmandan forum harici canlı olarakta bilgisini aldım. ama sistem gelişmiş ve gerçekten 18000-24000 btularda a sınıfına ulaşılmışsa demiş olduğunuz klimayı inanaın ben bile hemen almak isterim ne kadar iyi fiyat .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi-c -- 22 Kasım 2008; 2:32:06 >




  • Teşekkürler Hilmi-C
    Açıkçası ben sitesinde okuduklarımdan başka birşey bilmiyorum zaten. Bu nedenle bu konuyu açıp bilgi almak istedim.

    http://www.vaillant.com.tr/Mueterilerimize_Oezel/ueruenler/klimalar/ adresinden alıntılar!!!


    Mono Split Klimalar
    Bir iç ünite birde dış üniteden oluşan,A sınıfı enerji tüketimine sahip,çevre ile dost R 410 A gazlı mono split klimalar tek mekan iklimlendirmelerinde mükemmel çözümler sunar.


    İnverter Klimalar
    Bir iç ünite birde dış üniteden oluşan,%35'e varan enerji tasarrufu sağlayan Vaillant DC inverter klimalar,özellikle yüksek performanslı R 410 A soğutucu akışkanı,A sınıfı enerji tüketimi,düşük ses seviyesi ve ekstra konfor özellikleri ile geleceğin teknoloji konforunu şimdiden yaşatır
    Inverter Performans Serisi Klimalar
    Bir iç ünite birde dış üniteden oluşan %35'e varan enerji tasarrufu sağlayan Vaillant DC İnverter klimalar, özellikle yüksek performanslı R 410 A soğutucu akışkanı, A sınıfı enerji tüketimi, düşük ses seviyesi ve ekstra konfor özellikleri ile geleceğin teknoloji konforunu şimdiden yaşatır.
    Inverter Plus Klimalar
    Bir iç ünite birde dış uniteden oluşan, %35'e varan enerji tasarrufu sağlayan Vaillant DC inverter klimalar, özellikle yüksek performanslı R410 A soğutucu akışkanı, A sınıfı enerji tüketimi, düşük ses seviyesi ve ekstra konfor özellikleri ile geleceğin teknoloji konforunu şimdiden yaşatır.





  • Şimdi netten buldugum resmide oldukça şık oldugunu gösteriyor. Tabiki Türkiye sınırları içinde hangi modeli vardır bilmiyorum

     Vaillant Klimalarda Fiyatlar?
  • Sizede teşekkürler vezyr arkadaşım.
    Okadar dikkatsizimki tipi yakışlıydı ama aynen bunamı benziyordu hatırlamıyorum bunun tipi gerçekten güzel. hafta içi fırsatım olursa anadolu yakasındaki diğer karfurlarada bakıcam zira dediğiniz gibi vaillant florist global sitede geçiyor tek dez avantajı -5 ısıtması var mitsubishi daikin gibi -15-10 değerleri yok. ama benim sharp -7 ve kışın dayımdaki sharp eksi 6 da süper ısıtmıştı sanırım eksi 5 te emin olmamakla iş görür çünkü fujitsu grubunun klimalarının düzleride eksi 5 ısıtma performanslı . Bu A sınıfı konusunda Ustalardan yorum bekliyoruz mbirol sizde şu inverter ve düz meselesine bian önce girin artık . yoksa başlık açıcam a ve d sınıfı arasında ki tüketim farkı ve dediğiniz gibi inverterle düz rasındaki enerji farkını irdeleme hakkında zırtpırt başlık açmayı sevmiyorum 1 aysona kaybolup gidiyor herkez keşke klima tavsiyesi bölümüne yazsada yazılar kaybolmasa.. herkeze selam

    quote:

    Orjinalden alıntı: vezyr

    Şimdi netten buldugum resmide oldukça şık oldugunu gösteriyor. Tabiki Türkiye sınırları içinde hangi modeli vardır bilmiyorum

     Vaillant Klimalarda Fiyatlar?





  • quote:

    Orjinalden alıntı: vezyr

    Teşekkürler Hilmi-C
    Vaillant ın fiyatlarının uygun olduğunu düşünmem 18.000 BTU klimasının 630 Euro (1220 YTL) uygun bir rakama gelmesiydi. Ama Florist olarak satılanlar Inverter klima ise tabiki fiyatlar biraz yüksek olabilir. Çünkü Vaillant 18.000 BTU ın Inverterleri 2000 YTL civarı geliyor.
    Yani beni ilgilendiren 18.000 BTU A sınıfı R410 Gazlı cihazın 1220 YTL olması ve markasının Vaillant olması. Çünkü Vaillant eğer bu modellerde farklılık yoksa ürettiği tüm ürünlerini Almanya sınırları içinde üretiyor. Ve daha evvel kullandığım su ısıtıcısının kalitesine hayrandım.


    Listenin altında "Fiyatlarımıza KDV dahil değilidir." yazıyor. 630 + %18 KDV = 743 EURO
  • Dikkatimi cekmemisti bak o kısım. Teşekkür ederim. O zaman 1400 YTL civarına cıkıyor ki bu fiyatta bence uygun. Yeterki ürün kağıt üstündeki özelliklere ve performansa ve kaliteye sahip olsun.

    Ha birde Antalya'da satılmıyor ve servisi yoktur sanırım benim öyle bir sıkıntım var :(
  • Antalya Larada büyük bir Vaillant Bayisi açıldı Arkadaşlar..
    Eski özgürlük bulvarı üzerinde.. MakroMArkete yakın..

    bilginize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molenbeek -- 21 Kasım 2008; 21:26:40 >
  • bizim de şirketteki bi arkadaş aldı.gayet memnun.salona 18.000lik bi tane de ben alıcam yaza kadar.f/p gayet iyi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 28 Kasım 2008; 17:52:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.