Şimdi Ara

'Uydunet'ten - 'ttnet'e geçiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    3 yıldır uydunet kullanıcısıyım ve 2mbit internete 55 tl ödüyorum fakat etrafımdaki birçok kullanıcı ttnet'te 8 mbit internete aynı parayı ödüyor forumda biraz araştırdığım kadarıyla ttnet'te stabil bir hız sağlayamıyormuş fakat uydunetteki stabil aldığın 2 mbit'ten daha mı zayıf oluyor ki kimse ttnet'e geçmeyin diyor? Lütfen cevap verirseniz teşekkür ederim..



  • 1 mbit 29 tl , 3 mbit 49 tl diye biliyordum uydunette siz eski tarifelerden birindemisiniz.

    ttnette santral uzaklığı, tesisatın kalitesine kadar herşey etkiliyor hızını haliyle 8 mbitlik tarifeye geçtin diye 8 mbit garantisi yok.Ama sallıyorum üst komşum sorunsuz 8 mbit kullanıyormuş diyorsan sende aşağı yukarı o hızı alabilirsin.
  • bence hiç geçme ttnet 8 mbit e şimdiye kadar doğru düzgün hızı stabil verdiklerini görmedim. şuan da 5 mbit kendim için söylüyorum. bende uydu nete geçmek istiyorum ama bulunduğum yerde alt yapısı yok uydunet hem kablo tv de veriyor ücretsiz birde kablosuz modemde bedava kurulum ücreti falanda yok bu ayın sonuna kadarmış bence hiç ttnet ile karşılaştırılmaz süper bir kampanya

    http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=115
  • Evet ben eski tarifedeyim bu günlerde uydunet'in 3 mbit tarifesine geçmek istiyorum fakat ttnet'te
    10 tl daha verip 16 mbit alabiliyorum hadi stabil olmadı hız diyelim 10 mbit ortalama sizce uydunet yerine tercih edilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.