Şimdi Ara

Ustalardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.webdenal.com/sony-kv-29se10e-duz-72-ekran-wega-televizyon_19364.html

    yukarıda linkte görülen emektar tv'yi babam kullanmakta. sony kv-29se10e model tv ye vestelin 5.1 ses sistemini bağlayabilirmiyim? Dvd player istemiyor sadece kolonları bağlamak istiyor nasıl bağlayabilirim. Adamcağızın gönlü olsun. Arkasında sadece iki tane skart girişi ve anten kablosu girişi var



  • Televizyonun kulaklık çıkışı vardır ordan bağlayabilirsiniz. Muhtemelen uydu alıcı felan kullanıyorsunuzdur. Belki onunda ses çıkışı vardır. Onları kullanarak ses sistemine bağlayabilirsiniz.
  • cro'nun dediği gibi uydu alıcı kullanıyorsanız sesi doğrudan oradan alabilirsiniz.

    Bunun dışında, scart adaptörü ile sesi 2 kanal stereo olarak ses sistemine aktarabilirsiniz. Bunun için out özelliği olan bir scart adaptör (5-10 TL civarındadır herhalde) ve 2 li RCA kablo alman yeter. Zaten TV'den ses alacaksan 5.1 ses alman zaten mümkün değil. Ancak ses sisteminizden sanal 5.1 yapabilirsiniz.

    Verdiğiniz linkte "Audio Out" yazan bir özellik var. Belki ayrı bir out var ise sesi oradan da alabilirsiniz. Genelde Sony'lerde önde RCA giriş/Çıkışlar olur. Onları da kullanabilirsinz.

    Usta olmayı bekleyecektim ama sabredemedim yazdım
  • El elden üstündür her zaman :) açıklamalarınız için teşekkür ederim. Hiremconun sd uydu alıcısını kullanıyor babam. direk tv den değilde uydu cihazından herhalde daha sağlıklı ses alabilirim diye düşünüyorum. Ama kabloların ucu açık yani telleri dışarıda bunlara uç taktırmam mı gerekiyor uyduya bağlamam için? Nasıl yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.