Şimdi Ara

Üst kattaki hayvanı kendi taktiğiyle rahatsız etmek için soundbar yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üst katımda yüksek sesli müzik dinleyen bir hayvan var. Saat mefhumu yok.


    Ben de onu onun taktiğiyle eğitmek istiyorum. Ama bir sıkıntı var alt katıma ses gitmesin. Bunun için soundbar yeterli olur mu? Soundbar için sağlam bir kutu yapıp içini izolasyon süngeriyle kaplayıp açık kısmını direk tavana dayayıp coşkuyu vermek istiyorum. Bir tane kutu yapacam, içine izolasyon süngeri, sonra onun içine bir kutu daha ve izolasyon süngeri, üstü açık olacak onu da tavana dayayacam. Kenarlardan tavana oturacak yüzeylerde de yine ses süngeri olacak. Direk yukarıya gitsin istiyorum ses.


    Soundbar bass açısından kuvvetli midir? Samsung'un 2000 TL civarında bir soundbarı var yeterli olur mu?




  • Maksat üst katı sarsmaksa eğer. Bass shaker alınabilir.


    Dayton Audio BST-2 Dokunsal Bas Çalkalayıcı 35 Watt https://www.amazon.com.tr/dp/B08NN5V62G?ref_=cm_sw_r_apin_dp_KCTJGNY9AWS7CVFQSPAM


    Yok ben eşyalarıda titresin istiyorum diyor iseniz direk buttkicker lfe yi alın tavana monteleyin geniş bir ahşap üzerine. Birde güç amfisini kökledinizmi yeterli kendiniz içinde 50 tlye bit pazarından hoparlörcük alın tamamdır. Midi tizi siz dinleyin bassın titreşimini o dinler.







  • Böyle komsuları Allah kimsenin basına vermesin. Yüksek sesle müzik dinlemek nedir. Belki adamın bebeği var uyutmaya calısıyor saatlerce tam uyumuş üstteki öküz müzik acıyor. Belki de hastası var bu liste uzar da böyle dangalaklar bunu anlamaz.

  • Ev alma komşu al.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 30 Nisan 2023; 15:49:6 >
  • cihat52.5 kullanıcısına yanıt

    Benimde yan komşu duvara ne koyduysa bir şey sürekli duvara vuruyor sağlam şekilde gına geldi ses yalıtımı zorunlu olmalı arkadaş ben evimde kafa dinliyemiyorum ya sokaktaki cocuğun gürültüsü ya komuşunun sesi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.