Şimdi Ara

Usb girişi olmayan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda iki adet usb 2.0 girişi vardı fakat ikisi de şu an kullanılmaz durumda. Bunların dışında bir VGA çıkışı ve bir ethernet girişi var. Ben bu bilgisayara flash bellek ya da harddisk nasıl bağlarım? Piyasada vga to usb şeklinde çeviriciler var. Bunlar işe yarar mı?



  • Vga to usb olan aparatlar,usb ekran kartı kabaca,yani pc usb ile bağlıyorsun sana ek görüntü çıkışı sağlıyor ordan 2.3. monitörüne takıp devam ediyorsun,yanılmıyorsam genel amaçları böyle,vga zaten görüntü çıkışın bunu bir usb arabirimi yapabileceğini zannetmiyorum,eternete gelirsek bazı taşınabilir hdd eternet portu olur,aslında ağa bağlanırlar ama hız olarak nasıldır pek bilgim yok,bilgisayarınız kasa mı yoksa notebook falan mı ? kasa ise çok kolay bir yolu var.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ra-1502-pci-to-usb-kart-4-port-usb-2-0-coklayici-134807426
    Bu ve benzeri anakartındaki pcı girişini(varsa) takıp ek usb sağlıyor,eğer notebook ise ve pcmcıa gibi slotu yoksa başka yolu yanılmıyorsam,wireless bağlantıyı usb çeviren kablosuz çözümler vardı,belkinin kablosuz usb hub diye geçen modeliydi,dediğim gibi bunlar pahallı yöntemler tavsiyem eğer notebook ise tamir ettirtebiliyorsanız ettirtin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.