Şimdi Ara

Upload hızım sürekli düşüyor cayma hakkım olur mu taahhüt ödemeden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ttnet kullanmaktayım. 50 down 4 upload paketindeyim. Download hızım 34-35 geliyor fakat ben yayın yaptığım için 50 mbit paket kullanıyorum. 35 lik pakette malesef 3 upload veriyorlar. Son bir haftadır uploadımda sürekli olarak 2 günde bir 4 olması lazımken 0.7 0.6 olmakta ve buna çözüm bulamamaktalar. Bana sürekli download aknsini aşmışsınız gibi saçma sapan bahaneler üretip geçiştirmeye çalışıyorlar. Kendi paketlerinden haberleri bile olmayan ttnet müşteri temsilcileriyle görüşüyorum. Fakat çözüm bulunmuyor. İnternet altyapısıyla alakalıdır efendim upload hızınızda düşüklük görüyorum diyen bir tanesiyle karşılaştım sadece. Bana vaadettik uploadı sağlayamıyorlar. Bu konuda benim için herhangi bir cayma hakkı doğar mı? Yoksa 4 mbit e kadar dedik efendim 0.7 gelsede razı olmak zorundasınız durumunda mıyım?



  • Cayma hakkı doğsa bile fatura çıkarırlar. Devamında Tüketici Mahkemesine gidip ödediğin parayı geri alabilirsin. O yüzden şimdiden tüketici mahkemesine başvuruda bulunup durumu aktarıp cayma istemen daha mantıklı olacaktır. Bir kaç kanıt yeterli olacaktır.
  • Bu başvuruyu kanıtlarla birlikte mi hazırlamalıyım? Neyi kanıt olarak göstermeliyim ?
  • Yayın yaptığım için demiştiniz, Upload hızının kaça düştüğünü, ne kadar süre ile orada kaldığını vs. gösteren SS'ler veya videolar olabilir.
    Ancak şu uyarıyı da vereyim, Türkiye'deki sağlayıcılar " 'e kadar " eki ile internet satıyorlar. Yani kullanımınızı fazla etkilemediği sürece lehinize karar çıkmayabilir.
  • Upload kotasını aşmış olduğunuz için düşmüştür... Upload kotası bildiğim kadarıyla 20gb idir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.