Şimdi Ara

Upload hızı artınca bazı sitelerin yavaşlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. TTNET ne zaman upload hızımı yükseltse sorun yaşıyorum. Download hızım 24 upload hızım ise 3-5 civarındaydı her şey normaldi sonra herkesin upload hızlarını yükseltmişler. Benimki 12-13 olmuştu. Bazı internet sitelerine giriş yavaşlamıştı. Aradım 7'ye düşürdüler sorun çözüldü. Bu ay içinde ise yine 12-13'e ayarlamışlar bu sefer de sadece Microsoft sunucularında sorun yaşıyorum. Windows Update yapınca 5-10 saniye sonra indirmeye başlıyor. Microsoft Store'den bir uygulama güncellemesi 5 dakika sürüyor. Sürekli ürün dosyaları denetleniyor diyor ve duraksayarak indiriyor. 60 MB'lık bir güncelleme 5 dakika sürebiliyor. Sorunum upload hızıyla mi alakalı yoksa Microsoft sunucularında mı sorun var anlamıyorum. Eğer sorunun çözümü varsa bana yardımcı olur musunuz? Benim gibi sorun yaşayanlar varsa yazabilir mi?


    Upload hızı artınca bazı sitelerin yavaşlama sorunu







  • Mümkünse farklı dns adresleri kullanmanız mümkün mü 1.1.1.1 , 8.8.8.8 genelde microsoft serverleri aşırı derecede yoğun olacağından dolayı bazı bölgelerde sınırlamaya gidebiliyor.

  • O kısıtlamaları uygulamalar koyabiliyor hocam eklediğin ekran görüntüsünden söz ediyorum. Steam mesela, benim internet 100 megabit ama yoğun saatte güncelleme yapmayı dene kullandırmıyor tam paket hızını kısıtlayabiliyor yani. Eğer siz bahsettiğiniz durumu hep yaşıyorsanız o ayrı tabi.

  • modem yada routerdan qos ayarlarina bakin.

  • Prisoners kullanıcısına yanıt

    Başka yerleri de dener misiniz sadece Microsoft özelinde denemeyin lütfen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.