Şimdi Ara

Üniversiten lise diplomasını almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biliyosunuz ygs başvuruları 18 Ocak'ta başlıyor. Aklıma takılan bir şey var. Ben şimdi üniversite okurken sınava girmek istiyorum fakat başvuru bilgilerinde eski mezunların "lise diplomasının resmi onaylı suretini" getirmesi gerektiğini yazmışlar. Resmi onaylı suret dediği ne? Lise diplomasının fotokopisini onaylatsam olur mu acaba. Eğer aslını istiyorsa imkansız çünkü şu andaki okulumdan kayıt sildirmeden lise diplomamı geri vermezler.

    Kafam çok karıştı, daha önce ünide okurken össye girenler varsa lütfen nasıl yaptığınızı anlatın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosfe -- 13 Ocak 2010; 15:14:42 >



  • yukarı
  • üniversiteye gittiğine göre liseyi bitirmişsindir öğrenci işlerinden belge alsan yeter sanırım.
  • öğrenci işleri lise diplomanı verir fotokopisini alır onaylatırsın. ayrıca liseden diplomanı alırken onaylı fotokopilerini almadın mı?
  • Böyle bir şey hiç duymamıştım yeni mi çıktı ?

    Başvuru sırasında lise diploması istenmiyordu.


    Sadece sınava girip tekrar başka bir yeri kazandığında yeni kazandığın yer lise diplomanı ister, O zaman eski üniversitenden gider alırsın...
  • Lise diploması değil de onaylı suretini istiyorlar. Evde arayayım da sanmıyorum onaylı fotokopisini aldığımı.
  • Okula dilekçe vererek alıyorsun. Öğrenci işlerine sana yardımcı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nosfe

    Merhaba arkadaşlar biliyosunuz ygs başvuruları 18 Ocak'ta başlıyor. Aklıma takılan bir şey var. Ben şimdi üniversite okurken sınava girmek istiyorum fakat başvuru bilgilerinde eski mezunların "lise diplomasının resmi onaylı suretini" getirmesi gerektiğini yazmışlar. Resmi onaylı suret dediği ne? Lise diplomasının fotokopisini onaylatsam olur mu acaba. Eğer aslını istiyorsa imkansız çünkü şu andaki okulumdan kayıt sildirmeden lise diplomamı geri vermezler.

    Kafam çok karıştı, daha önce ünide okurken össye girenler varsa lütfen nasıl yaptığınızı anlatın.

    Öğrenci işlerine git,kendi bölümünün yetkilisi kimse ona anlat durumu.Diplomanı al e noterde tastiklet bi fotokopisini.Noter de yanlış hatırlamıyosam bi 40-50 lira geçiriyo neymiş''değerli kağıt''.Altı üstü siyah beyaz bi diploma fotokopisine aslı gibidir diye bi damga vurcak.Tavsiyem notere hazırlıklı git az parayla çıkma yola.Bi de akşam 5 e kadar diploamyı geri teslim et,yoksa kaydını siliyorlar(mış)Adamın bana söylediği söz buydu




  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar. Noter onayı gerektiğine emin misiniz? Okul onaylasa olmuyor mu? Çünkü yarım saatte getir derlerse nerden bulayım noteri o kadar kısa sürede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

    öğrenci işleri lise diplomanı verir fotokopisini alır onaylatırsın. ayrıca liseden diplomanı alırken onaylı fotokopilerini almadın mı?

    Güzel soru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.