Şimdi Ara

Üniversite evi hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler lise bittikten sonra bi yil ara verip üniversiteye başladım bu yıl. İzmir den Edirne ye geldim. 2tane 2. Sınıfla aynı eve çıktık 3+1 güzel bir ev. Edirne ye gelme sebebim de liseden en samimi arkadaşlarımdan biri geçen yıl buraya geldi. Zaten ev arkadaşlarımda onun sınıf arkları.

    Benim anne baba ayrı o konulara çok girmek istemiyorum ama dede amca anneanne sayesinde kayıt yaptırıp geldim. Sorun şu ki 2. Sınıf oldukları için sureklı evw gelen giden var. Yiyip içip gidiyorlar sabah aksam sürekli 1haftadır gelen giden bitmedi.

    Hayır para sorunum olmasa hay hay oturup yiyelim birlikte ama daha 1haftda 150tl civari kişi başı masraf yaptık ve her günde yapılıyor. 2-3 defa anlattım olayımı tamam kardeşim kendimizi sıkacagız artık diyorlar ama hala çok lüks takılıyorlar. Onlarında para sıkıntısı var ama yine anne babaları var sonuçta. Napmam lazım beyler bi şekilde masrafları artık azaltmmamız lazım. Tamam eve çıktık ilk başta para gider dedim ama bi haftfa 150 çok fazla sadece ev masrafı için daha bunun dışarısı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • dışarıdan gelen insanlar zahmet edip elini cebine atmıyorsa yolu göstericeksin kardeşim
    oradaki herkes öğrenci kimse kimseyi beslemek zorunda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.