Şimdi Ara

Umut Bulut transferi KAP'a bildirildi.. (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burda forlan,milito,chivu,reyes,berbatov alamadınız bunlarlamı oynayacağız diyenler ya liselidir yada transfer taraftarıdır 34,35 yaşına gelmiş futbolculara yıllık 3 milyon euro vermeyiz geçti o işler onu bjk yaptı gördük hallerini bir bakın dordmund a lewandoski ve kuba yı kim tanıyordu önceden veya kagawa yı ve götze yi dordmund taraftarıyla bizim taraftarı yer değiştirsek dordmund yönetimini alaşağı ederler yıldız transferi neden yok diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resE

    Umut kötü oyuncu değil yanlız yerli forvet olarak G.Antep'den Muhammed alınsa daha iyi olmazmıydı..

    o zamanda neden umut veya burak alınmadı derlerdi



    Transfere sevindim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

    burda forlan,milito,chivu,reyes,berbatov alamadınız bunlarlamı oynayacağız diyenler ya liselidir yada transfer taraftarıdır 34,35 yaşına gelmiş futbolculara yıllık 3 milyon euro vermeyiz geçti o işler onu bjk yaptı gördük hallerini bir bakın dordmund a lewandoski ve kuba yı kim tanıyordu önceden veya kagawa yı ve götze yi dordmund taraftarıyla bizim taraftarı yer değiştirsek dordmund yönetimini alaşağı ederler yıldız transferi neden yok diye

    Dortmund ornegi cok zayif olmus...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baros, Necati, Batdal, Sercan'dan iyi.

    Soyle adamlari begenmeyip Avrupa'daki buyuk kuluplerde yedek kulubesi bekciligi yapan, egosu tavan yapmis, ici gecmis adamlarin hastasi olan isim taraftarlari bir bitmedi yahu. Ha sorsan bunlardan bir tane tutmus transfer gosteremezler, Hagi haric.
  • * Elmander bu yıl karşı karşıya kaç tane gol kaçırdı. Kimse ağzını açıp bir şey diyebildi mi? Peki şuan Elmander taraftarında gözünde nasıl? Ben söyleyeyim resmen ben dahil herkes adama dileniyor. Neden peki? Çünkü adam işini yapıyor. Koşuyor mücadele ediyor. Çarpışıyor, yırtınıyor, kanının son damlasına kadar her şeyini takıma veriyor.
    * Gelelim Umut'a. Yukarıda ne söylemişsem hepsi Umut için geçerli. Umut = Türk Elmander. Umut'un Elmander'den terk farkı var oyun zekası düşük biraz ki o da dediğim gibi göz ardı edilebilir diğer özelliklerinin yanında.
    * Bu yıl uzun bir maraton ve Umut bu rotasyonda bizim için çok iyi yedek. Elmander'i yedekleyecek yegane Türk oyuncu.
    * 1 yıl kiralandı haberleri var. 350.000Euro para verilecekmiş ve 3Milyon Euro satın alma opsiyonu varmış. Bu rakamlar oldukça iyi.

    Kısacası gayet iyi, yerinde, gerekli, tartışmasız bir transfer.

    Ayrıca Baros büyük ihtimal satılacak, Stancu düşünülmüyor, Sercan büyük ihtimal kiraya verilecek, M.Batdal zaten yolcu.
    Necati'nin sözleşmesi bitti fakat 1+1 yenilendi diye haberler dolanıyor ve yakında açıklama yapılacakmış.
    Yani elimizde Elmander,Umut,Necati var.

    Ben Burak Yılmaz'ın da alınacağını düşünüyorum. Eğer Burak Yılmaz alınmazsa kaliteli üst düzey bir yabancı santrafor alınacak.





  • Güzel transfer hem mantıklı hem ekonomik. Yönetimi tebrik ederim.
    Olumsuz yorum yapanlar, Stancu'ya 5 milyon Euro verilirken nerdeydiniz ?
  • Senin düşüncen Yanlış Elmanderi yedeğe alır mı sence? Anca Umut veya Baroş yedeğe alır :)
  • iyi transfer :) Trabzonluları topluyoruz
  • TSL deki son 5 sezonunda 15 gol 10 asist falan ortalaması var iyi gayet.
  • Umut'un gelişiyle Elmander büyük ihtimalle yedeğe çekilecek bence. Tabii bu yapılacak transferlere de bağlı. İyi birer yabancı santrfor ve yabancı sol açık alınırsa Elmander'e kulübe yolu görünür. Çünkü kadroya baktığımızda, Muslera, Eboue, Ujfalusi(Dany), Melo ve yeni gelecek yabancı forveti kesmek imkansız. Sol açığa alınacak yabancıya yer açmak için kesilecek tek adam Elmander.

    Elmander geçen sene takımın vazgeçilmeziydi. Ama onu vazgeçilmez yapan bitiriciliği, hızı, adam geçme özelliği vs. değildi. Tek neden önde çok iyi basması, fizik gücü, rakip takımı rahat çıkarmaması, 3. bölgede takım savunmasını başlatmasıydı. Umut bitiricilik konusunda Elmander'den geride olabilir ama Elmander de bu konuda çok iyi değil zaten. Ama Elmander'i geçen sene değişilmez yapan önde pres özelliği Umut Bulut'ta da en az onun kadar var. Umut'un oynaması sistemin aynı şekilde işleyebilmesini sağlar. Geçen sene Elmander'in yokluğunda Baros-Necati ikilisi oynadığında yaşanan defansif sorunlar, Umut sahadaysa yaşanmaz.

    Kadrodan Elmander'i çıkarıp Umut'u koymak takımın seviyesini biraz düşürebilir, ama Emre Çolak'ın yerine iyi bir yabancı sol açık koyarsak bu oyuncu takımı başka bir boyuta taşıyabilir. Hele bir de sağ tarafa Hamit gelirse gerçek anlamda durdurulamaz bir takım oluruz.




  • Bence hiç mırım kırım etmeyin fıstık gibi oyuncu.

    Burak bence İtalya'ya gider.
  • Umut Ts de oynarken bile tepki topluyordu.
    yerli forvet transferi için fena değil fakat Gs nin ilacı değil.
    biz transfer etsek sevinmezdim. Gs için de gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum.
  • bunu da alamazsak yuh artık ya , 24 saati geçti kapa bildireli hala görüşüyorlar
  • Galatasaray kadrosunun şampiyonlar liginde başarılı olabilecek potansiyeli olduğuna inanmıyorum.Yapılan transferlerin mevcut kadroya çok ciddi katkılar sağlıyacağını söylemek çok iyimser bir yorum olur.Dany,Umut Türkiye ligi için katkı sunabilir ama şampiyonlar ligi için zannetmiyorum.
  • bu şampiyonlar ligi için yetersiz zırvası nedir? avrupadaki oyuncular uzaylı falan mı? Trabzon italyada interi yendi geldi o kadroya rağmen. az kalsın gruptan çıkıyordu. bu oyuncular kahvehaneden getirilmiyor. profesyonel futbolcu sonuçta. teknik ekibin başında imparator var. yapılan transferler onun isteği dahilinde yapılır. Fatih Terimden daha iyi teknik direktör bizim taraftar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Note

    bunu da alamazsak yuh artık ya , 24 saati geçti kapa bildireli hala görüşüyorlar

    Borç var transfer beklemeyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black jack

    quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    bomba transfer dediler dany alındı
    2.bomba dediler umut alındı
    hani kazara forlan berbatov falan alınsa hangi kelimeyi kullanacaklar bilmiyorum.


    Geçen senede urfalı , engin ve elmander alındıgında aynı tepkileri vermişti herkez ama takıma yaptıkları katkılar ortada bu arada daha transfer sezonu bitmedi

    valla sizin içinize siniyorsa bilemem ama bunlar 1.kademe transferler değiller,
    gs özellikle de şampiyonlar ligine yatırım yapıyorsa daha üst düzey adamlar almalı




  • yıllık ligde 15 gol atan adamın neresi kötü Allah aşkına Ben son zmanlarda Galatasarayda yılda 18 gol atan türk oyuncu hatırlamıyorum
  • Gecen yıl ki durumla bu yıl bir değil bir kere.. Bu yıl Avrupa'da olduğu için daha zor takımlarla oynayacağız.. Takımımız Türkiye şartları için yeterli ama Avrupa'da yetersiz bence. Unal aysal bu yılda aynı yanlısı yapmaya devam ediyor; taraftara umut veriyor olmayınca taraftar üzülüyor haklı olarak.. Gecen yıldan pek ders çıkarmamış yönetim gördüğüm kadarıyla.. Avrupa'da basarı istiyorsan Sabri gibi futbol katili adamlara değil elmander gibi savaşçı Melo gibi taraftarı ateşleyen ve selcuk gibi teknik adamlar şart bu is kolay değil belki ama ben Fatih terim e güvenim sonsuz.. Dany ve umut ciddi kaliteli yedekler bence bütçemizi göz önünde bulundurunca.. Umarım hakkımızda hayırlısı olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bab-ı_ali

    TSL deki son 5 sezonunda 15 gol 10 asist falan ortalaması var iyi gayet.

    Bize bu adam kötü diyen fenerli ve beşiktaşlıları görüyormusun,Kaç tanesinin bu istatistiğe sahip yerli forveti var
    cevap:hiçbirinin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.