Şimdi Ara

Uluslararası Nakliye Firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurt dışına mal sevkiyatı yapmak isteyenlerin tüm firmaları teker teker arayıp fiyat alması ve ona göre tercih yapması çok zaman almaktadır. Her firmayı telefon ile arayarak taşınacak malın boyutu, türü ve diğer detayları bildirilip fiyat almak hem personel hem de zaman kaybı olmaktadır.

    Nakliyem Kolay web sitesi ile uluslararası taşımacılık yapan tüm firmaları tek çatı altında görebilir ve hizmetinize uygun fiyat alabilirsiniz. Hem koltuğunuzdan kalmadan.

    Bu adresten tüm ülkelere taşımacılık yapan firmaları görebilirsiniz. Siteye üye olup tüm firmalarla iletişime geçebilirsiniz.

    http://www.nakliyemkolay.com/Ulke-Nakliye-Firmalari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolay -- 31 Mayıs 2016; 16:46:01 >







  • Bu konuda benim çalıştığım firmanında bir tecrübesi olmuştu.

    çek cumhuriyetinden istanbula bir malzeme satın almıştık ve uzunca bir süre güvenilir bir lojistik firması araştırmıştık, nihayetinde bir kaç arkadaş tavsiyesi ile Maxi Logistics Services firmasını bulduk, yüklememizin detaylarının belirtildiği fiyat talebimizi Maxi Logistics Services firmasına mail olarak gönderdik ve kısa sürede cevap verdiler akabinde bir kaç bilgi daha istediler ve malzememizi istediğimiz hafta yükleyip erenköy gümrüğünde bulunan kendi antrepolarına getirdiler.

    Açıkçası biz çok memnun kaldık ihtiyacı olan arkadaşların https://www.maxitransport.eu/ adresini ziyaret ederek çalıştıkları diğer ülkeleri ve hizmetlerini görebilir kolayca fiyat talebinde bulunabilirler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.