Şimdi Ara

Ultima Online Kayıp Nesil / Roleplay Topluluğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
7
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turindebrouche kullanıcısına yanıt
    Turin ne söylemişsin ''Ultima online gerek kendi içinde yer alan oyun dinamikleri gerekse o dönemde oynayan neslin adam gibi adamlardan oluşması neticesinde kurulan dostluklar nedeniyle bizler için hep ayrı bir yere sahip olmuştur, olacaktırda.. ''

    Gerçekten de öyle,yani bu oyun sayesinde birçok dostluklar iyice pekişmişti,kimin ne niyetli olduğu anlaşılmıştı gerçek hayatta da,bir çok anı oluştu o yüzden çok farklı bir yere sahip Ultima,bende o günlere benzer şekilde oyundan tad almamız için böyle aklı başında bir topluluk oluşturmak istiyorum..
    Sizde bize katılırsanız gerçekten çok güzel olur...
    PM ile Skype söylerseniz ekliyebilirim sizi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 14 Temmuz 2015; 9:22:33 >
  • türkiyede runuo da öncü isimlerden olan venüs bizi hissetmiş sanırım işte açılması düşünülen server özellikleri:

     Ultima Online Kayıp Nesil / Roleplay Topluluğu
  • Öncelikle Karim World adlı sunucu bana pek çekici gelmedi. Venus'un de adını Ultima Online camiasında duymayan yoktur. Ancak ben hiçbir şekilde RunUO oynayabileceğimi düşünmüyorum. Tüm birlikte bir sunucuya başlama önerilerini tartışmaya varım ancak RunUO'ya başlanmaya karar verilirse, ne yazık ki sizinle olamayacağımı belirtmek isterim. Karim World'ü biraz inceledim fakat geçtiğimiz günlerde paylaştığımız fikirler bütününe pek de uymuyor. Yaptıklarını ya da verdikleri emekleri yadsıyamayız ama bana karışık geldi ne yazık ki.

    Skype adresimi birazdan yolluyorum. Bir sunucuya başlayana kadar Skype işimizi görür ancak ilerleyen zamanlarda eğer olur da bir sunucuda oynamaya başlarsak iletişimimizi Whatsapp ile desteklememiz gerekebilir.
  • Rsith kullanıcısına yanıt
    Whatsapp konusuna katılıyorum,ilerliyen zamanlarda bunu yaparız zaten.. Bende Runuo sunucusunda oynucağımı düşünmüyorum.Ayrıca Karim World karışık değil bence,gayet güzel ancak benim için başka etkenler girdiği devreye iyicene araştırdığım zaman (arkadaşım sayesinde).. Websitesine girdiğinizde Powered By kısmındaki isime tıkladığımızda yaşı küçük bir arkadaşımızın sosyal medya hesabı çıkıyor,yani yaşı yadırgamıyorum ancak,sunucunun geleceği,güvenliği ve hosting işleri göz önüne alındığında yaş benim için önemli bir etken,çünkü bu yükün altına,böyle bir sorumluluğu alabileceklerini düşünmüyorum.. Eğer sunucu gerçekten bu yaş kardeşlerimizden oluşuyorsa.. Onun dışında yetenekleri,hayal güçleri,istekleri bambaşka etkenler.Eğer bizim çocukluk dönemimizdeki gibi FRP meraklıları ise gayet yaratıcı olabilirler.Sunucu gayet hoş gözüktü bana,ancak gene tabiki Market sistemine sahip olcaklarmış UO-Developer üzerinden mesajıma cevap verilmiş..
    Sizde bakabilirsiniz ;http://www.uo-developer.com/q-8586-karim-world.html




  • Ben bu bahsi geçen sunucuyu geçen hafta zaten incelemiştim. Energy ve Blood olmak üzere iki gereksiz robe var. Savaş dengesi kurmak hikayesi beni tatmin etmedi. Bunun yanısıra belirli oranlarda stat artışı sağlayan takılar da varmış. Ayrıca magical silah sistemlerini de hiç beğenmedim. Bunları ve diğer sistemlerini de topladığımız zaman Dungeonlar için yapılan yeniliklerden başka numaraları yok bence. Ayrıca mesajlarında ne demişler; "Eklenecek bir sürü sistemimiz var. Bunları ilerleyen tarihlerde ekleyeceğiz." Bu şu demek: Sunucunun mevcut sistemlerini zaten eleştirdim. Sistem anlayışları bu şekildeyken ne yazık ki ileride ekleyecekleri sistemleri de öngörmek pek de zor olmuyor. Bunun yanısıra o ev sistemi ne yazık ki bizim oyuncumuza hitap etmiyor. Afedersiniz Britain'in içine ediyorlar.
  • Rsith kullanıcısına yanıt
    Ben oyunun biraz mantık ve fantasy öğeleri içersinde etkilenebilceğini düşünüyorum,yani bunu kabullenebilirim.. Sadeliğe bende önem veriyorum,öyle değişik renkli itemler,binekler falan hiç tahammül edemediğim şeyler.Lakin oyun içinde düşünürseniz Carpenter,Stonecraft,Lumberjack yeteneği olan biri,bunu bir usta gibi düşünün (90.0 skiller) kendi evini yapabilir,en üst seviyede tecrübe ve yeteneği olan biri ise istediği dizaynda ev yapabilmeli veya parası karşılığında bu yeteneklere sahip birine yaptırabilir,bu oyunun dinaminiği bozmaz bana göre,yani o kendin yaptığın ev olayı bana göre çok güzel birşey.. Çünkü oyun seni kısıtlamamalı ''aha işte bu 10-11 tip ev dışında başka ev olmaz'' olmamalı,yani oyun biraz mantık ve fantasy öğeler içinde biçimlendirilebilir cıvkını çıkartmadan..
  • Hayır ben sistemi eleştirmedim. Bizim oyuncumuz üzerindeki etkisini eleştirdim. Britain'de öyle evler oluşturuluyor ki inanamazsınız. Kullanılabilse güzel bir sistem fakat sıkıntı çıkarıyor. Asıl üzerinde durduğum sistemler beni soğuttu zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsith -- 14 Temmuz 2015; 10:41:00 >
  • Öncelikle Herkeze iyi bayramlar,aileniz ve sevdiklerinizle daha nice bayramları birlikte geçirmenizi dilerim..


    Arkadaşlar alevimiz azalmadan birşeyler yapalım istiyorum ben ... Şu sıralar biliyorumki bizim beklentimiz vericek bir sunucu yok,birlikte temiz ve kaliteli bir şekilde vakit geçirebilceğimiz şuanda açık olan sunuculardan bir değerlendirme yapalım isterseniz,eğerki bizim mantığımızda,bizim beklentilerimizde bir sunucu açılırsa oraya geçeriz ne dersiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 17 Temmuz 2015; 16:47:03 >
  • Dediğim gibi ben şu anda Sivana sunucusunu bekliyorum. Piyasada oynanacak üç sunucu var; Pyramid, Nebula ve Reckoning of Mortials sunucuları. Benim hepsinde hesabım var. Ama Sivana açıldıktan sonra mutlaka orayı deneyeceğim. :)
  • Merhaba. Beni etiketlediğin bu konuyu daha yeni görüyorum. Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. Seviyeli ve keyifli bir oyuna her türlü varım. Sphere oyuncusuyum bu arada bende :)
  • Arkadaşlar birkaç gündür şuan açıkta olan birkaç sunucuyu şahsen denedi,bakıyorum ve inceliyorum ancak hiçbiri gerçekten tatmin edici değil.. Birtane sunucu var güzel olabilcek ama ufak birkaç sistemi ve bazı düşünce yapısı ile oda kaybediyor..
    Bilmiyorum,benim bir acelem yok sadece şuanki bu ufak topluluğu kaybetmek istemiyorum,yeni sunucular açılırsa onları bekliyebilir,değerlendirebiliriz veya çoğunluk ''ne gerek var hadi şurda başlıyalım'' derse ben onada uyarım,yeterki böyle kaliteli bir grubumuz olsun,keyif alalım ve yeniden keşfedelim..
  • kımsenın acelesı yoktur muhtemelen hepımıze uygun bır server buldugumuzda hepımız orada bır araya gelecegız
  • einhander kullanıcısına yanıt
    En sağlıklısı bu bana görede.. Bu süreçte bu konuyu canlı tutalım ara ara,skype üzerinden de birbirimizi ekliyelim ve irtibatta kalalım.
    Yani bu konuyu yeni gören arkadaşlarımız için konuşuyorum "aaa xx gün olmuş,kesin biyerde başlamışlardır yazmıyım,katılmıyım hiç" gib düşünmesin kimse =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veeeeee karsınızda bennnnnnnn......
    Arkadaslar Ultimayı tonla serverda oynadım ama serverların isimlerini inanın bana hatırlamıyorum. Bir serverin en sonunda her yeri yaratık ve canavarlar (Balrog) lar kaplamıstı. Bir digeri de World Of Uo idi ama bunlar en sonuncular oldugu için. Adım hiç degismezdi ya Autolycus kısaca Auto veya Armant olarak takılıyordum. Cokda arkadas vardı yahu. Acın server girelim ama genelde hiç begenilmez onuda belirteyim ve tabiki nightmare ımı isterim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar konudan yeni haberim oldu. Genelini okudum ve hiç aklımda olmamasına rağmen birden UO aşkına geldim :)
    Sistemlerden versiyonlardan onlardan bunlardan çok anlamıyorum, oynadığım zamanda da benim için ön planda ticaret olmuştu hep. Aradığım server özelliklerine gelince; kolay skill olmaması (en azından PH yüzdeleri mantık çerçevesi içerisinde), ekonomisi develüasyona uğramamış-herkesin emeğine göre zengin olabildiği, roleplay ağırlıklı olması vs vs bilindik şeyler üzerine kurulu. Birkaç sene evvel ben de nebula'da oynamıştım en son ve yanlış hatırlamıyorsam eski ekiple alakası olmayan para kovalayan ve sürekli çöken bir sistemleri olduklarıydı. Konuyu takibe aldım, çoğunluğa göre ben de o servera gelebilirim. :)
  • omertocarlos kullanıcısına yanıt
    Çok mutlu oldum mesajınızı görünce,hoşgeldiniz öncelikle aramıza =)
    Şuanda aktif olan sunucularda pek aradığımızı bulamıyoruz,bizde bu yüzden kendimizi beklemeye aldık en azından uygun bir sunucu açılana kadar veya artık sabredemeyip olağan aktif sunucuları değerlendirerek birine başlayana kadar =)
    Beklentilerimiz ve eskiye özlemden dolayı bu topluluğu oluşturdum. Hepimiz Kaliteli,güven veren,uzun süreli,eğlenceli vakit geçirebilceğimiz sade ve Roleplaye önem veren,değişik değişik sistemleri,mantığı olmayan bir sunucuda tekrardan başlamak istiyoruz..
    Skype kullanıyorsanız PM olarak atabilirsiniz bu arada bana.
  • İnce eleyip sık dokumak her zaman iyidir. Acele edip, hevesimiz kursağımızda kalacağına bekleyip, bizi uzun süre tatmin edecek bir sunucu bulmak, iyi olacaktır. Çünkü burada toplanan herkes uzun süre, bir dolu sunucuda oyunu oynayıp, yüz üstü bırakıldı zaten. Herkesin bu oyuna bağı pamuk ipliğine bağlı. Skill kasmaktan, her sunucuda baştan başlayıp, bir ay sonra sunucunun kapanmasından dolayı mağdur olduk. Umarım tez zamanda bize hitap eden bir sunucuda, özlemimizi bastırmaya çalışacağız.
  • Arkadaşlar herkezi teker teker ''haberdar et'' kısmına ekleyemiyorum max. 5 kişi oluyor bir cevapta,o yüzden sizlerden ricam konuyu ''Favorilerime ekle'' seçeneğini kullanmanızdır,ki her mesaj yazıldığında site size uyarı versin ''1 yeni cevap geldi'' gibisinden.
    Herhangi bir duyum alan varmı arkadaşlar yeni bir sunucu hakkında ?

    @Rsith bu arada Sivana UO nun forumlarına baktım,Flammy Mage Robe,değişik renkli rare dyelar,Dragonic set,Mystic Ring,Magical Leather bunlar pekte istediğimiz şeyler değil,eminim ph %100 olup sadece Taming ve Blacksmith skillerinde düşük olur bu sebeplerden ben daha açılmadan eledim Sivanayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 29 Temmuz 2015; 13:54:12 >
  • UO'yu zamanında birazcık oynamıştım.O yüzden sizler kadar bilgi sahibi değilim , hatta bildiğim üç beş şeyi de unutmuşumdur.Yine de bana öğretir ve yardımcı olursanız aranızda olmak çok hoşuma gider.
  • Doğru diyorsun, sistemler ufak ufak açıklanmaya başladıkça benim de keyfim kaçtı. PH benim için sorun değil fakat bu robe olayı biraz sıkıntı. Magical leather, Dragonic set olması gereken şeyler fakat robe mobe bozuyor işi. Oynayacak sunucu kalmadı anlayacağınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.