Şimdi Ara

Ülkemizdeki mültecilere ücretsiz kod eğitimi verilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onu bunu geçtim kendi ülkemizin evlatlarına kodlama öğretmeyi bırakmış,ne olduğu ve ne yapacakları belirsiz insanlara vakit,para ve uğraş verilecek. Ne yazık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros

    Adamlar ne konusmayi biliyor ne insan gibi davranmayi biliyor, bunlara kodlama mi ogretilir? Sokak ortasina s.can bir topluluktan bahsediyoruz. (Evet kendi gozlerimle gordum, hayvan gitmis Midilli Adasi'nda yolun ortasina Sisli Etfal Hastanesi'ne s.can kadin gibi yekpare birakti)

    Avrupa'da insan sokağa s.can köpeğinin dışkısını poşetle alıp çöpe atıyor çevre temiz kalsın diye, suriyeli gidip ülkemin sokağına s.cıyor karşılaştırmayı siz yapın. Bu suriyeliler acilen gitmeliler ülkemizden, huzur kalmadı. Suriyeliler yüzünden kültürümüz de değişiyor kimilerinin haberi yok.
  • Iste hep almanyanin oyunlari bunlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke insanınada verin bari bu eğitimleri. İl/ilçelerde halk eğitim merkezlerinde bu gibi kurslar sürekli verilmeli bence yaş sınırı olmadan

  • Türklere niye vermiyorlar?

  • Format atma 10₺ ye düşer rekabet artar. Biraz yazılım öğrenmeleri fena olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışsalar "niye çalışıyorlar", çalışmayıp yatsalar "bedavaya yaşıyorlar", bir şeyler öğrenseler "niye öğreniyorlar"

    Evleri, yurtları bombalanmış insanlardan ne istiyorsunuz Allah aşkına?

  • Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Tamam evleri yurtları yikildida vatan kelimesinin değeri nedir bunlarda o yok anladın mı bizim ülkemiz zamanında işgal altındayken bizim insanımızın yaptığını unutmayın bu adamlar bayramda o yıkıldı döküldü denilen ülkelerine gidip bayramı orda geçirebiliyorsa ben bu işte bı çakallık ararım dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Türklere niye vermiyorlar?

    Bizdeki gençler GTA 5, saçma sapan online oyunlar, facebook, youtube vs. den başlarını kaldırabilseler öğrenirler belki. Bilgisayarı ve interneti bizden daha verimsiz boş amaçlarla kullanan başka bir ülke yoktur sanırım.
  • Hirsiz gaspci dilenci olacaklarina yazilimci olsunlar. Ama bu seferde bikac sene sonra 700 800liraya calisan developer dolacak ortalik hangisi daha kotu dusunemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros

    Nasil yani? Adam adada yolun ortasina s.ciyor diyorum daha nesi algi olacak bunun? Avrupalilar bizi hayvan degil dinci yobaz olarak goruyorlar, Almanya'dakilere bakinca haksiz da sayilmazlar. Kafasi calisan, modern dusunen ve Avrupali gibi yasayanlar da bunlar yuzunden yanlis muameleye maruz kaliyor.

    ben yolun ortasına s.can yok demedim ki, okuduğunu anlamaktan aciz değilsin umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros

    Nasil yani? Adam adada yolun ortasina s.ciyor diyorum daha nesi algi olacak bunun? Avrupalilar bizi hayvan degil dinci yobaz olarak goruyorlar, Almanya'dakilere bakinca haksiz da sayilmazlar. Kafasi calisan, modern dusunen ve Avrupali gibi yasayanlar da bunlar yuzunden yanlis muameleye maruz kaliyor.

    Bana avrupalı deme. Ne kadar PKK lı yaratık varsa besleyip büyütüyorlar, her türlü pisliklerini hoş karşılıyorlar. Avrupalıların derdi başka. Sen istediğin kadar modern çağdaş görünmeye çalışıp, batılılara yalakalık yapsanda seni kabul etmezler...
  • Biz Türklere de öğretilecek mi?

  • Lan ülke pc bölümünden mezun olup bir şey bilmeyen işssizlerle kaynıyor. Önce onları düzeltseniz.
  • Kodlama Öğrenmek isteyene internette herturlu video ve Pdf ders notu mevcut biryerden başlamanızı tavsiye ederim .

  • adamlar scratch öğretiyor zaten bu çocuklara yalandan yazılım dili diye oluşturulmuş oyun gibi bişey bize niye öğretmiyorlar diyenler ismek kurslarına yazılabilirler daha zor ve daha kapsamlısını bedavaya alabilirler ya da ben bedava kursa gitmem diyosanız bilge adam gibi yerlere gidebilirsniz.

  • Kendi ulkemde kendimi yabanci hissediyorum :(

  • RTE: gün gelecek rahata kavuşturmadigim her Suriyeli için bana kufredeceksiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefret dolu söylemlerden kaçınmak istiyorum ama gerçekten zorluyorlar. inanın bana benim gitmek istediğim ama 3-5 puanla kaçırdığım param olmadığı için %50-75 burslu gibi imkanlarla giremediğim yerlere sınavsız giren mülteciler var.
    Yok insan olsalar adam olsalar vatanlarını bırakmazlardı vs. bunlar boş teraneler bence de vicdanı olan insan diyemez katılıyorum tüm söylediklerinize. Ama diğer taraftan bakalım mı ? Ben hem okuyup hem çalışmak durumundayım ve bu yüzden sürekli okulum uzuyor. Okuduğum bölümü de yazayım soranlar için Hukuk (Devlet Üni.) Ben part time çalışırken maaş + kyk KREDİsini topladığımda adamların aldığı BURS kadar ediyordu. Ben bu ülkede yaşamasınlar demiyorum. Ben eşit koşullar istiyorum. Sınavsız geçiş olsun tamam. Ama uygun bir değerlendirme yapılsın. Adam İlk 7bin ile (sayısal bölüm) alan yere giriyor. Bizimkiler girebilsin diye yırtınıyor.
    Normal koşullarda benim kyk dan ek-2 ye göre burs almam gerekiyor. Ama aynı yıl mülteci ve sınavsız geçiş olaylarının patlak vermesi nedeniyle kredi aldım. Onun da yetersizliğinden çalışmak durumunda kaldım ve notlarım düştü. Doğal olarak kredi bursa dönmedi.

    Bana adaletten bahsetmeyin. Bana mülteciler mağdur demeyin. Ben hayata 25 bin kyk 20 bin bedelli ile 45 bin borç ile başlıyorum. Onlar tam aksi 45 bin kar ile başlıyor. Nötr başlasalar yine canım yanmaz. Doğal olarak ben iş ararken daha yüksek maaş ihtiyacı duyuyorum. Adamlar daha az maaş istiyor devlet sigortasını karşılıyor herkes onları alıyor. Başarılı bir çalışan ve öğrenci olarak 2 yıldır havaalanında iş ararken (Yer kabin her türlü alanda) orada çalışan mülteci görmek kanıma dokunuyor. Eğer gerçekten hak ediyor olsalar kabul ederim. Hiç zoruma gitmez. Ama gram hak etmiyorlar türkçeyi düzgün konuşamıyorlar ama benim 2 yıldır giremediğim işe tek seferde giriyorlar. Bu adaletsizlik. Benim sinirim mültecilere değil yanlış anlaşılmasın benim sinirim bu çifte standartı yaratanlara..





  • ne iş açığı varmış ya?

    devlet kadroları mühendislik arıyor oda bill gates olsan seni yine almazlar çünki dayın yok.

    milyonlarca diyebilirim bilgisayar programcısı işsiz ve önleri açık değil. mühendislik yüksek lisans vb.

    bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.