Şimdi Ara

UI için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Wow'dan transfer olmuş biri olarak AOC'un user interface i bana değişik ve kullanışsız geldi action barı bunun dışında tutyorum, UI için tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı? Gerek oyun içi ayarlarda olsun gerekse addon varsa eğer addon olarak olsun daha kullanışlı hale getirmek istiyorum, AOC gibi bir oyuna o kullanıcı arayüzünü yakıştıramadım açıkçası, guruptayken kim need yapmış kim greed yapmış kaç atmış onu bile göremiyorum :) teşekkür ederim



  • http://aoc.curse.com/downloads/aoc-addons/default.aspx

    çeşitli addon lar mevcut sanırım yardımcı olacaktır:) yuklemelkeri wow dakinden daha degişiktir ama addonların içinde nasıl yuklenecegi yazıyor:)
  • plagued ui tavsiye ederim
  • Ya bu modları nasıl çalıştırıyorsunuz, detaylı anlatırmısınız. Ben oyuna girince ekranda küçük bir pencere ile hata uyarısı alıyorum ve hiçbir değişiklik olmuyor.


    Konuyla alakası yok ama birşey soracağım;

    Rangerlar görünmez adamları kendileri de görünmezken tracking abilitisi ile nasıl açıyorlar?Mesela ben assassinken (görünmezim) bir anda görünmezliğim açılıp ranger saldırmaya başlıyor. Ben trackingi inceledim haritada sadece kırmızı bir çarpı gösteriyor. O adamı nasıl çıkarabilirim ben de stealthlı iken?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 5 Mayıs 2009; 21:22:05 >
  • bende yükledim sitede gösterdigi gibi customize a gui ve bar2 bar3 ü ama calışmadı bycrom die bişi daha yükledim dosyaların update i felan sanırım onu da yaptım yine hiç bişi calışmadı türkce olarak detaylı bi acıklama iyi olurdu..

    rangerlar gorunmezken haritada belirledikleri kişilere o alan tuzaklarını atıp ayaklarını bagladıklarında onlar cıkmıo hide dan
  • uilerin içinde read me ler olur.ordaki şekilde yükledikten sonra bycromun en son versiyonunu yükleyin.aoc her update yaptıkdan sonra onu çalıştırıp dosyaları update etmeniz gerekir.
    oyuna girdiinizde xml hatası alıosanız bişiyi yanlış yapmışsınız demektir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smarthan

    uilerin içinde read me ler olur.ordaki şekilde yükledikten sonra bycromun en son versiyonunu yükleyin.aoc her update yaptıkdan sonra onu çalıştırıp dosyaları update etmeniz gerekir.
    oyuna girdiinizde xml hatası alıosanız bişiyi yanlış yapmışsınız demektir


    Valla herşeyi doğru yapmama rağmen hep XML hatası çıkıyor. Bir de sen anlatırsan çok seviniriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.