Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları artık Tivibu'da; TRT ve Tivibu 4K yayınlara başlıyor [Özel Değerlendirme] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • her yıl yatırım yaptık vs diye kol gezdiriyorlar gel gör ki büyük şehirlerde bile fiber kullanıcı sayısı çok az.yazık valla verdiğimiz paralara aldığımız hizmete.altyapısı o kadar berbat ki adil kullanım kotası var herkese açamıyorlar interneti yetmiyor altyapıları farkedersiniz zaten ayın başın da akk sıfırlanmasına rağmen sayfalar geç açılıyor.yapacak bir şey de yok elimizi kolumuzu onlara kaptırdık.

  • rekabet güzeldir ...
  • olmayan altyapının nesini konuşalım abi youtube bile "sen gelme ulan ayı" diyecek nerdeyse 144p video izliyoruz bırak 4k yı 2k yı full hd yi 720 p yi 360p bile değil 240p bile değil 144p ye düşüyor
  • 8mbit "e kadar" internetim var youtube veya diğer video sitelerindeki videoları takılmadan sadece 240p ile izleyebiliyorum, 4k değil 480p takılmadan oynatsınlar yeterli benim için

  • Hızları arttırıp, kotaları düzeltip, fiyatlarda indirime gideceklerine, altyapıya yatırım yapacaklarına tam tersini yapıyorlar üstüne birde böyle saçma sapan çakma 4k'lar ile (sırf cahil-cühela takımına ülkeye 4k getirdik dedirdebilmek adına) uğraşıyorlar. Müstehak bize beyler .. Adamlar her yıl üstümüzden milyar dolarlar kazanıyorlar ama hizmet kalitesi ''SIFIR'' .. ve iddia ediyorum bu adamlara edilecek küfür daha icat edilmemiştir. Bildiğim ne kadar vküfür varsa sövdüm ama öfkem dinmedi hala.

  • Farkeden bir şey yok sanırım
  • Hizmeti daha önce kullanmış biri olarak beğenmediğim için digiturkplay'e geçmiştim. Onuda çok beğendiğimi söyleyemem ama tvbudan daha iyi geldi.
    Videoyu ilk gördüğümde neden böyle bi video çekiyolarki övecekler heralde reklam dedim ama öyle değilmiş onun için teşekkür ederim. Lakin eleştirmeyip teşekkür edersek sürünmeye devam edeceğiz düşüncesindeyim.
    Konu hakkındaki görüşüm ise bence yapamayacakları beceremeyecekleri bir işe girdiler ellerine yüzlerine bulaştıracaklar başka bişey değil

  • Daha millet youtube'dan 720p video, twitch'ten canlı yayın izleyemiyor, bunlar da 4k yayından bahsediyor
  • Kısaca özet geçebilirim 4k ile göz boyayıp milleti kazıklıyacaklar bu özet. Nasıl bir codec kullanıcaksın ki aklım almıyor amerikadakilerden gelişmiş bir codec mi var elinde. Millete 8 mbps internet var ayrıca adil kullanım kotası denen saçma şeyle 3 mbps düşüyor 12 mbps le zor hemde çok zoraçıkçası imkansız gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebancally

    D-smart a veda etme vakti geldi. Önce nba gitti,şimdi cl.

    Dsmartı alıp tivibu yapabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16mbit hızımla digitürk play bile doğru düzgün izleyemiyorum. 1080p, berbatov bi görüntü oluyor.

    4k filan, dalga geçiyorlar herhalde
  • amerikadaki PPV (izle öde) sistemini getirmeleri gerekiyor.genelde boks karşılaşmalarında yapılıyor.bunu digitürk ve tivibu da yapabilir.maç başı izle öde daha mantıklı .

    kahvehaneye gidip maç başı para vereceğine evinde verir ve çok daha fazla satış yapılabilir.
  • İnanan var mı şimdi buna :D

  • şuanda milleti kandırmak için bir 4K algı operasyonu var 2016 yılında önemli platforumlar 4K yayına geçecek
    yeni orta segmentli recerverlar görücüye çıktı 2015 sene sonlarında 4K tv alıcam o zamana kadar fiyatları düşücek ben sırf yabancı kanallar için alıcam 4K tv yi
  • Tivibu almaya gerek yok ellerinde fazla birşey yok çünkü...
  • TV nin dörtte biri buhulu oluyor özellikle akşam saatlerinde

    ne yapacağuk
  • Tivibuyu kimse beğenmiyordu ama çok güzel bir sistem bence. Fiyatı da çok pahalı değil. Acaba tivibu web'den filan da izleyebilir miyiz ki maçları ?

    Edit: Çoğu kişi altyapıdan akk'den bahsetmiş. Tivivu için 3mbps hız yetiyor diye biliyorum. Ayrıca Tivibu ev bağlantısı kotayı ve internet hızını etkilemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 16 Ocak 2015; 1:07:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar UEFA sadece bir maçı şifresiz yayınlayacaksınız, diğerlerini şifresiz yayınlayamazsınız demiyor. Platform sahipleri şifreli yayın yapabilmek için anlaşma imzalıyor. O anlaşmaya göre de salı maçları şifresiz, çarşamba şifreli. İsteseler hepsini açık verebilirler. Tek yapmaları gereken maç sırasındafarklı ülkelerden izlenmemesi için biss key koymak, biss şifresini de fta tipi hariç bütün uydular kırıyor malumunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uçan tekme

    amerikadaki PPV (izle öde) sistemini getirmeleri gerekiyor.genelde boks karşılaşmalarında yapılıyor.bunu digitürk ve tivibu da yapabilir.maç başı izle öde daha mantıklı .

    kahvehaneye gidip maç başı para vereceğine evinde verir ve çok daha fazla satış yapılabilir.

    yapılıyor da accayiiip kazık fiyattan malumunuz bjk-tromso maçına 80 tl istemişti dsmart stadda izlesen 25 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.