Şimdi Ara

ucuz lazer yazici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lazer yazici almak istiyorum fakat butcem kisitli. Buldugum en ucuz yazicilar sunlar:

    XEROX Phaser 3117 : $81
    LEXMARK E-120 : $85
    SAMSUNG ML-1610 Mono : $89

    Bunlardan hangisini onerirsiniz ya da onereceginiz baska bi ucuz lazer yazici war mi?



  • Ben de orta fiyatlı bir mono lazer yazıcı almayı düşünüyordum, ama sonradan, "ileride kaliteli bir renkli l. y. alırım" düşüncesiyle, ucuz ama fiyatına göre kaliteli bir ürün almaya kara verdim ve 2 gün önce Samsung ML 1610'un siparişini verdim. Ben 148 YTL'den aldım ama 133 YTL'ye satan yerler de var.

    Bu ürünü tercih ederken sadece Türkiye'den yorumlara bakmadım; aynı zamanda yabancı PC dergilerinin editörlerinin yorumlarını da okudum. Hem Türkiye'den, hem de yurdışından çok olumlu yorumlar almış ve benim gördüğüm kadarıyla genel puanı 10 üzerinden 8,5 civarında. Ayrıca, Lexmark E-120 ve Dell'in aynı kasa ve işlemciye sahip modeliyle yaptıkları karşılaştırmalarda, ML 1610'u daha üstün bulmuşlar.

    Çözünürlüğünün 600*600 olması beni biraz düşündürüyor, ancak textlerdeki baskı kalitesinin de oldukça iyi olduğu belirtilmiş.
    Diğer birçok marka-modelin aksine, tam dolu kartujla gelmesi ve kartujunun diğer modellerinkine göre daha uygun fiyata sahip olması da önemli bir avantaj...



    Henüz elime ulaşmadığı için kullanma fırsatım olmadı. Netten araştırdığım kadarıyla bildiklerimi paylaştım. Umarım, bahsedildiğ gibi kaliteli bir üründür...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.