Şimdi Ara

Ucuz Alışveriş Siteleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmethunlu

    ali babayı bilmem ama cokindirim.com sitesinden uzak durun.1 ay sonra zor gelen ürünler biri bozuk diğeri 3.sınıf kalite.geri göndersem 22 tl kargo para iadesinde düşülecekmiş.ne telefonu açan var ne maile cevap veren.ben mağduroldum siz olmayın.

    cokindirim.com ile internette bir sürü şikayet var, sadecehttp://www.sikayetvar.com/firma/detay/cokindirimcom sitesinde 37 tane şikayet gözüküyor ve genellikle ürünün gönderilmediği yönünde. iyi de kimse bu siteyi yetkili makamlara bildirmiyor mu yani, hayret. şikayet sitesine yaz ama savcılığa, hakem heyetine, bilişim teknolojileri kurumuna veya ilgili diğer kurumlara bildirilse herhalde bir çaresine bakarlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobita

    www.mymemory.co.uk
    Dandik ürün sitesi değil,fiyatları çok iyi,Türkiye'ye gönderiyor ve kargo ücreti yok.
    Türkiye'de fiyatı en ucuz yerde 78TL.den başlayan Senheisser kulaklığı 47TL.ye aldım ve 11 günde geldi.

    çalınan postalar,ve kaybolmuş süsü verip tekrar aynı üründen alan kişiler yüzünden mymemory Türkiye ye gönderimi durdurdu,forumda çok konuşuldu....

    edit:Irak'a bile gönderiyorlar düşünün yani ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 12 Haziran 2012; 10:35:06 >




  • Bu blogta ucuz giyim alışveriş siteleri ve onlarla ilgili üyelik ve kampanyalar hakkında bilgi veriliyor.. Giyim üzerine olduğunu söyleyeyim.

    İhtiyacı olan dileyen bir göz atsın >> en ucuz giyim alışveriş siteleri




  • Arkadaşlar, alibaba.com daki üyelik hakkında bilgiye ihtiyacım var ?
  • alibaba toptan alimlar icin ben kulakliklari inceledim min orderlara bakin 2000 -3000 parca diyor parca basina 2.5$-3$ hadi 2000 parca sipariş erdin adama sana gonderecegide kesin degil cok sakat dikkatli olun
  • www.cokindirim.com arkadaşlar bu adamlar resmen sahtekar.Satın aldığım ürünü aylarca göndermedikleri için bankadan ödeme iptali istedim aynı gün gönderdiler kargocu çocuk kargoyu bırakmış açtım baktım ürünün kutusu var içi boş :).Birde sattıkları herşey ordaki markalarla aynı değil.Heeeer şey sahte.HAram zıkkım olsun çocuklarından çıksın .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbburak

    www.cokindirim.com arkadaşlar bu adamlar resmen sahtekar.Satın aldığım ürünü aylarca göndermedikleri için bankadan ödeme iptali istedim aynı gün gönderdiler kargocu çocuk kargoyu bırakmış açtım baktım ürünün kutusu var içi boş :).Birde sattıkları herşey ordaki markalarla aynı değil.Heeeer şey sahte.HAram zıkkım olsun çocuklarından çıksın .

    cokindirim.com isimli siteyi çalıştıran Tezcan isminde bir genç, bir bilgisayar,bir masa ile kurduğu site üzerinden sahtekarlığa devam ediyor demek ki, benzer bir olay benim de başıma geldi, Sipariş ettiğim ürünlerin önce bir kısmını göndermişti,defalarca mail attım dönüş olmadı, telefon ettim açan olmadı ben de bankaya itiraz bildirdim. bunun sonucu gelmeyen ürün 3 gün içerisinde geldi. sizin başınıza gelen üçkağıtçılığı yapabileceklerini düşündüğüm için kargocunun yanında paketi açtım baktım tamamdı. Fakat ilk gelen ürünlerin faturası yoktu sadece son gelen ürünlerin faturası vardı, durumu maltepe@avdb.gov.tr ankara vergi dairesi başkanlığına bildirdim. siz de aynı adrese mail yazabilirsiniz ayrıca http://www.avdb.gov.tr/y/sikayet/ihbarform.aspx adresindeki vergi dairesi sitesinden de doğrudan şikayet edebilirsiniz.




  • Ucuz alışveriş sitesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bohem74 -- 1 Mart 2013; 11:39:04 >
  • Üzerinden 1 yıl geçmiş, www.cokindirim.com vewww.bunlarsuper.com bu siteler hala yayında ve insanları dolandırmaya devam ediyorlar anlamıyorum.
  • hbayraktar H kullanıcısına yanıt
    Bugün savcılığa giderek her iki site hakkında da suç duyrusunda bulundum. Savcıya bu siteler nasıl 2 yıldır ayakta kimse şikayet etmiyor mu diye sordum. Gereği yapılacaktır deyip yardımcısına dönerek bir sonraki kişiyi çağıralım dedi. Yani beni kibarca kovdu ama ben cevabımı aldım. Türkiye'de böyle savcılar olduğu sürece böyle dolandırıcılar da olacaktır yazık. Benden giden paraya acımıyorum da bu adiler hala insanları dolandırmaya devam ediyor. Gerçekten çok üzücü..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.