Şimdi Ara

Ücretsiz IWORK - ILIFE - APERTURE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sanırım yeni bi yöntem keşfettim, mavericks kullanıcısı olup IWORK - ILIFE - APERTURE paketlerini kendi apple id lerine kayıt etmek isteyenler varsa,
    PM olarak Apple ID ve şifrelerini veren arkadaşlara ilk 5-10 ID için kayıt yapacağım.
    Apple ID ve Şifrelerini vermek istemeyen arkadaşlar yeni bir apple id ve şifre oluşturup onu da verebilirler. Kayıt işlemi gerçekleştikten sonra kendi Mac App Store'unuza girip söz konusu programları yükleyebilirsiniz.
    (deneme amaçlı bir işlemdir. Hiç bir yasal yükümlülük kabul etmemekteyim.)



  • iwork ve ilife ı hallettim ama aperture yı bir turlu aktıve edemedım.sizde trial için link varmı acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu yaptığınız hiç adil değil insanları yanlış teşvik ediyorsunuz!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolsun bana link vermiş trialin.gerisini kendim halledebilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme olduğunu yazdım. Hiç kimseye de lisanslama yapmadım(ID gönderen olmadı). Sadece bi açık olduğunu düşündüğüm için böyle bişeyi denemek istedim. Gördüğünüz üzere, 5-10 ID için yapacağımı da belirttim. Gerekte kalmadı. 6 ayrı ID açıp hespinde lisanslamayı gerçekleştirdim.
    Şayet, yöntemi paylaşacak olursam, bu durumda haklı olabilirsiniz. Ama ben yöntemin yürürlüğünü kontrol etmek amacıyla böyle bi konu açtım.
  • zaten ücretsiz eğil mi artık, ben mi yanlış biliyorum.
  • recep.34 kullanıcısına yanıt
    Sıfır mac alanlara ve daha önceden ücretini ödeyip satın almışlara ücretsiz sanırım.
  • Evet öyleymiş,Şimdi biraz baktımda ayrıca şöyle bir bilgi var,not olarak kalsın

    quote:

    Çok soru geldiği için ekleme gereği duydum. Eğer iWork uygulamalarının deneme sürümlerine, eski sürümlerine veya illegal olarak yüklediğiniz sürümlerine sahipseniz bile Mavericks’e geçtiğiniz zaman bu uygulamaları satın almış gibi en yeni sürümlerine otomatik olarak güncelleyebiliyorsunuz. :)

    Apple bu durumu bilmesine rağmen bunu engellemek için bir efor sarfetmiyor. Ve ücretsiz olarak iWork uygulamalarına sahip olabiliyorsunuz. Bunlar Apple kimliğinize eklendiği için de bir daha satın almanız gerekmiyor. :)

    Neden böyle bir durum oldu?

    Mavericks ile birlikte, Apple uygulamaların eski sürümlerini ve bunların güncellemeleriyle ilgili bazı değişikliklere gitti. Bu uygulamaları ve güncellemeleri kendi web sayfasından kaldırdı. Bu uygulamaları ve güncellemelerini ayrı ayrı tutmak yerine, Apple eski sürümlerle ilgili her şeyi değiştirmiş oldu.

    Böylece Mavericks artık sistemde eski (legacy) bir Apple uygulaması gördüğü zaman, bunun güncellemelerini bulmak yerine, bu uygulamayı Apple kimliğimize işliyor, ve ardından en güncel halini Mac App Store’dan indirmemize izin veriyor. :) Sanki satın almışız gibi.

    Bu şekilde Apple bu uygulamaların yönetimini kendi adına oldukça kolaylaştırıyor ve zaman, efor ve bant genişliği kazanmış oluyor.

    Apple’ın bu konuda -uygulamalar da kendisinin olduğu için- kullanıcıları engellemek için attığı ciddi bir adım yok. Dolayısıyla Apple’ın kendi web sayfasından olmasa da, farklı kaynaklardan iWork uygulamalarının deneme (trial) sürümlerini indirirseniz, Mavericks ile birlikte bu uygulamalara ücretsiz olarak sahip olabileceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 13 Mayıs 2014; 21:09:38 >




  • Hocam yanlis anlasilma olmasinda, ben zaten bilinen bi yontemi farkli biseymis gibi yurtturmaya calismiyorum:) cok fazla sayisa id yi de tek 1 bilgisayardan lisanslamak, bu bahsettiginiz durumdan farkli.

    Zaten ayni basliga sahip bir konu da bulunmakta forumda. Bunun bilincindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychic2 -- 13 Mayıs 2014; 21:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.