Şimdi Ara

ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
20.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: joe_black


    quote:

    Orjinalden alıntı: GeZe®

    Hocam, mürekkep listelerine bakıyordum almaya karar verirsem diye;
    ama HP mürekkepleri incelerken muadili ve vivera muadili diye iki çeşit mürekkep var. Bunlar ne oluyor?

    Bir de açık sarı, açık kırmızı ve açık siyah diye çeşitler var. Bunlardan hangilerini seçmeliyiz anlatırmısın?



    Hocam, Hp nin yeni yazıcıları Vivera mürekkep kullanıyor. Benim yazıcı 6280 vivera mürekkep kullanıyor. Cescesordan HP vivera mürekkep aldım. Tercihimde yanılmamışım, kaliteli mürekkepler. Açık renkli kartuşlar 6 kartuşlu yazıcılar için.

    Yazıcının modelini veya kartuş numaralarını belirtirsen cescesor zaten sana yardımcı olur.



    Anladım teşekkürler




  • Ben size pm atmıştım ama herhangi bi cevap alamadım.Şube adresini yanlış vermiştim onun için pm gönderdim.Benim kargoyu gönderdiniz mi onu merak ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

    Ben size pm atmıştım ama herhangi bi cevap alamadım.Şube adresini yanlış vermiştim onun için pm gönderdim.Benim kargoyu gönderdiniz mi onu merak ediyorum.


    Merhaba,

    Paketinizi dün Aras Kargo ile Bornova'ya gönderdik.

    Özkanlar şubesinde bekliyormuş, gönderi no: OO 173952

    -------------------------------------------------------------------
    Şu ana kadar 3 kullanıcının paketi geri dönmüştür. Paketinizi bulunduğunuz bölgedeki Aras Kargo şubesinden sorgulatmanızı rica ederiz. Tüm paketler Aras Kargo ile gönderilmektedir. Lütfen iletişim bilgilerinizi verirken Ad/Soyad ve telefon numaranızı unutmayınız.

    İlginiz için teşekkürler
  • Merhaba, sitenize üye olamıyorum.

    Üye olmak için sepete ürün ekliyorum sepete girip üye ol butonuna basıyorum ama üye giriş ekranına gidiyor.

    Bi sorun mu var acaba?
  • 2 gün önce, yani pm gönderdikten 2-3 gün sonra mürekkepler elime ulaştı; itinalı bir şekilde paketlenmiş, her bir mürekkebin üzerine ne olduğu yazılmış ve enjektör uçları silikon parçalarıyla kapatılmış olarak... Öncelikle çok teşekkür ederim...

    Kullandığım yazıcı, Canon PIXMA IP2000... @cescesor nickli firma temsilcisi arkadaşa, durumu pm aracılığıyla özetlemiş ve ellerinde olmaması halinde, yine Canon için üretilmiş uygun bir mürekkebi göndermelerini rica etmiştim. O da, yazıcı biraz eski olduğu için, onun mürekkeplerinin bulunmadığını ve uygun olabileceğini düşündükleri mürekkebi gönderdiklerini belirtmişti...

    2 sene önce orjinal kartujuyla almış olduğum fotoğraf baskısını, çok iyi olduğunu söyledikleri için almış olduğum muadil kartujla ve ardından, içindekini boşaltamadığım için, alttaki keçe bölümüne birkaç damla cescesor marka mürekkepten damlatarak, bir de o şekilde aldım....

    Tüm baskılarda, Canon Photo Paper Plus Glossy (4"*6" - 270g./m2) fotoğraf kağıdı kullanılmış ve yazdırma ayarlarında, en yüksek kalite seçilip, doğru kağıt seçimi yapılmıştır...

    Elde edilen çıktıların, scanner olmadığı için, yakın mesafeden aynı ayarlarla ve aynı dakika içinde (eşit aydınlık şiddeti ve niteliği açısından) dijital makine ile fotoğrafları çekilmiştir...



    Sonuçlar:


     ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ


    orjinal kartuj ile 2 yıl önce alınmış olan çıktı



     ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ


    muadil kartuj ile dün alınan çıktı



     ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ


    dolu olan muadil kartujun keçelerine alttan cecesor mürekkep damlatıldıktan sonra, dün alınan çıktı




    Görültüğü gibi, muadil kartuj ile alınan baskıda mavi tonlar çok ağırlıklı, son derece mat ve kalitesiz bir sonuç var....aynı kartuja, içindeki mürekkep boşaltılmadan, her bir renk bölümünün keçelerine alttan 10-15 damla Cescesor mürekkep damlatılmasıyla elde edilen sonuca göre, muadile göre çok daha canlı ve orjinaline yakın renkler... dikkat çeken bir nokta, yeşil bölümlerin, orjinaldeki kadar koyu olmaması, aynı zamanda, kırmızı tonların da daha açık olması....muadil kartujda mavi ton baskın olduğu için, sonradan keçelere Cescesor mürekkep damlatırken, mavi rengin keçesine sadece 3-4 damla damlatmıştım; bununla alakalı olabilir.

    Netice itibariyle, kullandığım yazıcı için üretilmemiş ama yakın özelliklere sahip Cescesor marka mürekkep ile, içi dolu olan ve mürekkebi görüldüğü gibi son derece kalitesiz olan muadil kartuja, alt kısmından damlatma yöntemiyle bile (aslında tamamen boşalmış bir kartuju doldurarak yapmam gerekiyordu ve eminim daha da iyi sonuç alırd), bu güne kadar kullandığım muadil kartujlar veya mürekkep doldurma yöntemleriyle kıyaslandığında en iyi sonucu aldım...Eminim ki, doğru şekilde uygulandığında, yani boş kartuj doldurulduğunda, çok daha iyi ve orjinaliyle neredeyse aynı sonuçlar alınabilir.

    Ben bu mürekkepleri çok beğendim ve bundan sonra hep bu markanın mürekkeplerini alacağım....sizlere de tavsiye ederim




  • Benim kartuşlar bugün elime geçti.Çok teşekkürler.Henüz daha doldurmadım.Bu renkli kartuşu nasıl doldurucaz.Bi rehber falan yok mu.?
  • Genel dolum talimatlarına forum.cescesor.com adresinden ulaşabilirsiniz.
  • mürekkepler hemen elime geçti,teşekkürler...
  • CESCESOR mürekkeplerini kullanıyorum hp21 üç renk hp 58 için foto set almıştım çıktı kalitesi orjinal kadar iyi tavsiye ederim...
  • Ücretsiz Kartuş Dolum Mürekkebi Kampanyası hala devam ediyor mu? Eğer devam ediyorsa nasıl temin edebiliriz acaba? Teşekkürler
  • Kampanyamız halen devam etmektedir. İlgilenenlerin yazıcı veya kartuşlarının modelleriyle birlikte adres bilgilerini pm olarak bildirmeleri durumunda en kısa süre içinde kartuşlara has numune mürekkepler gönderilecektir.
  • cescesor, yazıcı ve adres bilgilerimi pm olarak attım.
    Bu hizmet için çok teşekkürler
  • Bende adres ve kartuş bilgilerini yolladım...Teşekkürler...
  • Bende adres ve kartuş bilgilerini pm ile yolladım.. Teşekkürler..
  • CANON CL 41 TEST SONUÇLARI

     ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ

    ORJİNAL RESİM

     ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ

    ORJİNAL MÜREKKEP ÇIKTISI

     ÜCRETSİZ CESCESOR KARTUŞ DOLUM MÜREKKEBİ! - KULLANICI TESTLERİ

    CESCESOR MÜREKKEP ÇIKTISI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueray1080p -- 19 Haziran 2008; 1:23:19 >




  • @tmcc , paylaşım için teşekkürler fakat fotoğraftaki mavi tonu gereğinden fazla baskın çıkmış. Size gittigidiyordaki siparişinizin yanında gönderdiğimiz numuneleri kullandıysanız bu baskınlığı alabilirsiniz çünkü gönderilenler HP vivera tipi mürekkeplerdi. İlk gönderdiğimiz numuneyi kullanırsanız daha iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum. Canon'a enjekte edeceğiniz mürekkep şırıngalarınınn üzerinde kırmızı bir C ibaresi olmalıdır. Vivera tipi mürekkepler hem Epson'da hem de Canon'larda kullanıldığında bu tür kırmızı ve mavi baskınlıklarına yol açıyor.
  • ben sunu ogrenmek ıstoyorum kargoda fılan ucret odeyecekmıyız odemeyceksek kampanya devam edıyosa bende ısterım
  • Numune mürekkep isteyenlerin ödeyeceği adrese teslim kargo ücreti kdv dahil 3,78 YTL'dir. Bunun dışında bir maliyeti yoktur.
    İlginiz için teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cescesor

    @tmcc , paylaşım için teşekkürler fakat fotoğraftaki mavi tonu gereğinden fazla baskın çıkmış. Size gittigidiyordaki siparişinizin yanında gönderdiğimiz numuneleri kullandıysanız bu baskınlığı alabilirsiniz çünkü gönderilenler HP vivera tipi mürekkeplerdi. İlk gönderdiğimiz numuneyi kullanırsanız daha iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum. Canon'a enjekte edeceğiniz mürekkep şırıngalarınınn üzerinde kırmızı bir C ibaresi olmalıdır. Vivera tipi mürekkepler hem Epson'da hem de Canon'larda kullanıldığında bu tür kırmızı ve mavi baskınlıklarına yol açıyor.

    gg deki siparişim henüz ulaşmadı.

    gönderdiğiniz numunelerin 3ml si eski kartuşumda heba oldu. kartuş bozulmuş anlaşılan çıktı alamamıştım. kalan 1 ml leri bitmek üzere olan yeni cl41 e doldurmuştum. doldurduktan sonra yaklaşık 15-20 fotoğraf baskısından sonra aldığım çıktıyı tarattım. Diğer tonlar hakkaten canlı ama mavi dediğiniz gibi biraz baskın çıkmış. acaba gönderdiğiniz numunelerdeki mavi
    hp vivera mürekkeple karışmış olabilir mi şüphesi oluştu bende.




  • Epson yazıcı kullanıyorum DX7450 kartuşları doldurduktan sonra kaliteli baskı almak için 4-5 kez kafa temizleme yapmam gerekiyor bu da mürekkebi harcıyor. Bunun için başka bir yol var mı, yanlış yaptığım birşey mi var acaba?
    Bi de kartuşlar daha tam boşalmadan yarısındayken kartuş bitti uyarısı veriyor neden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuko88 -- 12 Haziran 2008; 10:52:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.