Şimdi Ara

Twitter uygulamaları ücretli hale geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter uygulamaları ücretli hale geliyor
    Twitter’ı satın almasından bu yana adeta sinekten yağ çıkararak kârlılığını arttırmaya çalışan Elon Musk’ın son icraatı ücretli üçüncü taraf uygulamalar olacak. Bir süre önce API erişim kesilen uygulamalar için yeni politika belli oldu.



    Ücretli Twitter uygulamaları



    Geçtiğimiz haftalarda Twitterrific gibi üçüncü taraf uygulamaların Twitter API’lerine erişim bir anda kesilmiş ve bu kararın şirket tarafından bilinçli bir şekilde alındığı ortaya çıkmıştı. Sebebi de belli oldu.



    Ayrıca Bkz.Twitter, üçüncü taraf uygulamaların fişini çekti



    Yeni sözleşmeler gereğince 9 Şubat tarihinden itibaren Twitter API’lerine ücretsiz erişim tamamen kaldırılıyor. API’lere erişmek isteyen firmalar ve geliştiriciler aylık olarak belirli bir ücret ödemek zorunda. Twitter muhtemelen erişim sayısına göre değişen seçenekler sunacak zira standart bir abonelik seçeneğinin yakın zamanda tanıtılacağı belirtilmiş. Yani standart veya premium şeklinde seçenekler olacak.



    Bu durum Twitter uygulamalarını kullananları olumsuz etkileyecek zira hizmetin devam etmesi için ücret ödemek zorunda kalacaklar. Yoğun kullanıcısı olan ve daha sık API erişimi isteyen uygulamalar muhtemelen premium ücretlendirmeye tabi olacak. Bu durumda az kullanıcılı Twitter uygulamalarının biraz daha ucuz olacağını söylemek mümkün.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/twitter_discontinues_its_free_api_access_paid_version_in_the_pipeline-news-57424.php







  • Hepsi Twitter üzerinden tonla para kazanıyor. Gayet makul bir düşünce. Sadece bireysel veya geliştirme amaçlı kullanımla ticari kullanımı ayırması lazım.

  • Elon reis, sinekten yağ çıkartma peşinde.



    Zenginlerin bitmek bilmeyen para kazanma hırsları

  • düşündüklerini paylaşmak isteyenler için bir özellik olacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.