Şimdi Ara

Twitter’ın yeni karakter sınırı belli oldu: Makale bile yazılabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter’ın yeni karakter sınırı belli oldu: Makale bile yazılabilecek
    Elon Musk’ın Twitter üzerindeki değişiklikleri durmak bilmiyor. Çalkantılı bir süreçten geçen Twitter’ın bu sefer de karakter sınırının değişmesi gündemde. Öte yandan Musk’ın reklam verenler, Apple ve platformdaki botlarla savaşı sürüyor. Musk bir süre önce Apple'ın Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini açıklamıştı. Ayrıca Apple'ın App Store'daki uygulama için satın alımlardan aldığı yüzde 30'luk kesintiye de dikkat çekmişti.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, resmen Apple’a savaş açtı: Twitter, App Store’dan kaldırılabilir



    Twitter, 1000 karakter olabilir



    Geçtiğimiz 28 Kasım gününde bir Twitter ileti dizisi sırasında Elon Musk, karakter sınırının 1.000 karaktere çıkarılmasını isteyen bir tweet'e yanıt verdi. Musk yanıt olarak, "Yapılacaklar listesinde” dedi. Bildiğiniz gibi an itibariyle tweet'lerin karakter sınırı 280.






    Öneriyi yapan John Kraus (@johnkrausphotos) isteğini ayrıca detaylandırmış durumda. Kraus’ın orijinal isteği karakter sınırının 1000 olması ancak akışta sadece ilgili tweet’in sadece ilk 280 karakterinin gözükmesi. İlgili uzun karakterli tweet ayrıca “daha fazla göster” seçeneğine sahip olacak ve dokunulduğunda tüm tweet genişletilecek.



    Twitter’ın yeni karakter sınırı belli oldu: Makale bile yazılabilecek
    Tweet başına daha fazla karakter sunmanın arkasındaki fikir, tüm düşünceyi okumak için çok sayıda tweet arasında gezinmeyi gerektiren uzun dizilerin sayısını azaltmaktır. Görünüşe göre Musk da sözde "megathreads" yerine daha uzun tweet'leri tercih edecek.



    Şu anda bilmediğimiz şey, Musk'ın yapılacaklar listesinin ne kadar uzun olduğu ve Twitter’ın yeni karakter sayısının bu listede hangi sırada olduğu. Öte yandan elbette karakter sayısının 1000 olmasının da bir garantisi yok ancak Musk'ın daha yayınladığı slaytlarda da uzun tweet’lerden bahsediliyor. Yani daha uzun karakterli tweet’ler halihazırda üzerinde çalışılan bir konu.




    Kaynak:https://www.pcmag.com/news/elon-musk-says-1000-character-tweets-are-on-his-to-do-list







  • Elon twitter'ı reddit'e benzetecek yakında. Twitter’ın yeni karakter sınırı belli oldu: Makale bile yazılabilecek 

  • Şuna sınır koymanın mantığını anlamıyorum. 140 karakterden fazla tweet'in sonuna "devamı" diye bir buton koy yeni sayfada açsın tamamını. Flood ile uğraşmasın kimse.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.