Şimdi Ara

Tv USB girişi....Media Player??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar...Yardımcı olursanız çok sevinirim.Philips 46PFL9705 tv kullanmaktayım ve bu tvnin usb girisi var usb kullanarak filmleri cok rahat izlemekteyim.Tek sorun tvnin harici altyazıyı desteklememesi.Media Player alarak bu sorunun ortadan kalkacağımı biliyorum fakat sadece bu sorun bitsin diyerek Media Player almak istemiyorum...Kısacası sorum şu olacak:) Usbye atıpda izledigim filmleri Media Player'a atıpta izlediğim zaman görüntü kalitesinde bir artış olacak mı? Yoksa bana tek katkısı altyazı desteği sağlamış olması mı olacak? Bilmediğim başka artılarıda olucaksa yardımcı olursanız cok sevinirim:)
    bu arada almayı düşündüğüm Media Player;
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/media_player/1020/125420359/dark_cinemania_dkmpcinxs_media_player







  • Bu konuda bilgisi olan tek bir kişinin bile cevap vermemesi kötü olmuş...Lütfen acil yardım aleti bugün yarın alıcam çünkü...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison85

    Herkese selamlar...Yardımcı olursanız çok sevinirim.Philips 46PFL9705 tv kullanmaktayım ve bu tvnin usb girisi var usb kullanarak filmleri cok rahat izlemekteyim.Tek sorun tvnin harici altyazıyı desteklememesi.Media Player alarak bu sorunun ortadan kalkacağımı biliyorum fakat sadece bu sorun bitsin diyerek Media Player almak istemiyorum...Kısacası sorum şu olacak:) Usbye atıpda izledigim filmleri Media Player'a atıpta izlediğim zaman görüntü kalitesinde bir artış olacak mı? Yoksa bana tek katkısı altyazı desteği sağlamış olması mı olacak? Bilmediğim başka artılarıda olucaksa yardımcı olursanız cok sevinirim:)
    bu arada almayı düşündüğüm Media Player;
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/media_player/1020/125420359/dark_cinemania_dkmpcinxs_media_player

    Filme altyazi gomme imkaniniz var.Bu size zor gelmeyecekse her film oncesi hic luzum yok kalabalik yapmaya sehpa uzerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.