Şimdi Ara

Türknetin eski abonelere yaptığı şark kurnazlığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Özgür iletişim paketi ilk çıktığında abone olmuştum. 2015 yılı civarlarında oldugunu varsayarsak 5 yıllık abonesiyim. Sözleşmede 75/4 olarak geçiyor ve bu hızı sorunsuzca aldım 5 yıldır.

    Ara ara zamlar gelse de 35 ve 100mbpsyi ayırdıkları son zamdan eski aboneler olarak etkilenmemiştik. Bunu türknetin eski abonelerine sunduğu ayrıcalık olarak düşünüyordum ta ki şu en son zam olayları çıkana kadar.

    Geçtiğimiz haftalarda modem arayüzüne girip DSL loga baktım. Korona upload hızı güncellemeli 75/8 olan hız profilim 50/8e çekilmiş. Türknet zam konularını okurken bazı abonelerin hız profillerinin benimki gibi düşürüldüğü gördüm.

    Hepimizin ortak noktası eski abone olup 50-100mbps için 35mbps ücreti veriyor oluşumuzdu. Hız profilinin düzeltilmesi için destek kaydı açan arkadaşların tarifelerini 100mbpslik olana güncellenmiş.

    Türknet bu sayede eski abonelere +10tl zam yapmış oluyor ve ayrıyetten 1 temmuzda gelecek zamlarla beraber toplamda +23tl gibi bir zam yapmış olacak.

    Türknet gibi bir kurumsal firmanın böyle küçük esnaf mantıği ile şark kurnazlığı yapmak yerine eski abonelerine sizi de 100mbpslik tarife geçirmek zorundayız isterseniz 35mbps'e düşürebilir ve tarife ücretinizi koruyabilirsiniz gibi bir seçenek sunması lazımdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 11 Haziran 2020; 20:2:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • farklı bi konu ama paket geçişlerinde artık ücret aldıklarını ögrendim bugün
  • İstemeyen iptal edebilir değil mi?Evet iptal talebi için fax çekebilirsiniz.Zaten en ucuz firma sayılır.
  • iyi de zaten taahhütsüz. istedikleri zaman zaten fiyatı yükseltebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorunu yasadim hizimi 75 den 50 mbite cekmislerdi ariza kaydi olusturdum 75mbite geri yukselttiler ogunden beri internet gunde 10 15 kez kopuyor cozumde bulmadilar nefret ettirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hız konusunda bu sorun devam ediyorsa yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?

    Paket fiyatlarına gelecek olursak tüm müşterilerimize 1 temmuz'dan itibaren güncel fiyatlarımız üzerinden faturalandırma yapacağız.

    Eski müşterilerimizin paket fiyatlarını güncelledik. Ancak bazı müşterilerimizin fiyatları paket değişikliği yapmadığı sürece takılı kalmıştır. 1 temmuz itibariyle tüm müşterilerimiz için güncelleme yapılacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.