Şimdi Ara

Turknete tasıma işlemi başlattım internetsiz kalırmıyım (KALMADIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ttnetteki taahutum bittiğinden turknete tasıma yapıcağım tasıma surecinde internetsiz kalır mıyım ?
    Belegelerim ulaşmış onay için arayacaklar.
    hali hazırda tüm kablo ve modem takılı sadece taşıma işlemi yapıldıgında modemdeki bilgileri değiştirecegim

    (ttnette 50 megabit interneti 82 tl ödüyordum yeni taahüt için 135 teklif ettikleri için ayrılıyorum)


    Son durum: İnternet hattımı sorunsuz ve kesintisiz şekilde taşıdılar. Şuan herşey güzel paketler kısmına +10 tl 100 megabit paketi geldiğinde onu satın alacağım Teşekkürler turknet
    en son durum:100 megabitlik pakete geçtim 88 megabit hız alıyorum şuan herşey guzel gidiyor teşekkürkler turknet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 15 Nisan 2020; 0:36:8 >



  • Çoooook beklersin
  • Eyvah eyvah :)
    bende bastan kurulum falan olmadıgı için numara tasır gibi tasırım sanıyordum :(
  • Geçmiş olsun. Türknette sadece veri indirmek için abone olduysan sorun yok, ama online oyun oynayan birisiysen kanser olmaman mümkün değil. Açtığım konuya bakabilirsin. Ben yarım saat içinde TTnet geçiş işlemleri talebimi yapacağım :) Halıhazırda kullandığım internetim var. Türkiye'nin en hızlı en düşük ping sağlayıcısı Türknet aboneliğim. 100mbps download paketim var. Veri indirirken sıkıntı yok, ama online oyun oynarken 100mpbs download düşük ping olmasına rağmen paket kayıp hataları feci...Kendi sitelerinde blog kısmında paket kayıpları ne demektir diye bir bilgi verme gereksinimleri olmuş, neden sence ? Çünkü kendilerine açılan destek kayıtlarının altında ki temel kronik sorunları daha çok paket kayıpları olduğu için. Blog kısmında da reklamlarında da olduğu gibi internet anlayışını bir tek download hızı için baz alıyorlar :D Blog'unda bir şeyler demişler, en komiği metnin sonunda düştükleri NOT kısmı...

    Adamlar kısacası demiş ki paket kayıpları sorun değil, ağ performansını etkilemez xD Valla hiç etkiler mi ? 100mbps hızım var, TR serverlarında 45 ping alıyorum ve benim dışımda herkes bana TELEPORT oluyor. Hiç ağ performansını etkiler mi? Paket kayıpları zaten ağ ile alakasızdır. Sorun değil, hiç olur mu sorun download hızı önemli. Türkiye'nin en hızlı sağlayıcısı

    Bu arada TTnet alacağım paket fiyatı şu an 100mbps hız türknet paketimden 15TL daha fazla, üstelik 35mbps.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldoror2 -- 7 Nisan 2020; 18:50:26 >




  • valla ttnet bana 35 megabiti 115 tlye teklif etti internete vereceğim ücret en fazla 100 olmalı
    bu arada 2 sene boyunca ttnet te en fazla 2 kere oda gece 2 den sonra kopma yaşadım sabah uyandıgımda duzelmişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 7 Nisan 2020; 18:59:2 >
  • CapresLee C kullanıcısına yanıt
    KArdeşim sadece veri indirmekse işin o zaman Türknet geç, hatta yine de boşver onu Netspeed geç. Ama online oyun oynayan birisi isen git 24mbps hız al. Bak ben 15TL fazla verip 100mbps'den 35mbps hız için razı oldum. Yeter ki Telekomun altyapısını kullanan bu sorunlu ilgisiz kalitesiz firmalardan kurtulayım diye...İşim sadece veri indirmek olsaydı sorun etmezdim. Online oyun oynuyorum herkes bana TELEPORT oluyor. Aylardan beridir böyle. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Online işlemler kısmında "destek kaydı" diye bir şey var ama oraya yazanlarda emin ol robot sistem gibiler. Sorunun ne olursa olsun sen oraya 1000 satır ayrıntılı şeyler yazsanda , 2 kelime kurup "internetim sorunlu" diye yazsanda sana dönüp aynı şeyleri geveleyecekler;

    Neyse geç bakalım deneyim sahibi olunca anlarsın. Ama sana tavsiyem sakın aylarca kendini bunlara hapsetme.
  • maldoror2 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bi deneyimleyim olmazsa turktelekoma yeni musteri basvurusu yaparım oyle daha ucuz oluyor gibi
  • Benim geçişim dün yapıldı. İnternet kesintisi falan olmuyor. Hat değerleriniz iyiyse sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Şu an için gayet memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alizeo -- 7 Nisan 2020; 19:21:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alizeo

    Benim geçişim dün yapıldı. İnternet kesintisi falan olmuyor. Hat değerleriniz iyiyse sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Şu an için gayet memnunum.
    hocam basvuru için ne zaman yollamıstınız belgeyi ?
  • maldoror2 kullanıcısına yanıt
    3 ay bekleme süresi var mı hocam tekrar dönüşte ? Yoksa direk geçiş oluyor mu ?

    Bu arada aynı alt yapı olayı tamamen hikaye. Türk Telekom da sorun yaşamadım hiç. Türknet de aynı VDSL üzerinde geçiş yapıldı. Online oyun sorunumu dersiniz, akşamları hız düşüşümü dersiniz. Herşey geldi başıma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 7 Nisan 2020; 20:50:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    3 ay bekleme süresi var mı hocam tekrar dönüşte ? Yoksa direk geçiş oluyor mu ?

    Bu arada aynı alt yapı olayı tamamen hikaye. Türk Telekom da sorun yaşamadım hiç. Türknet de aynı VDSL üzerinde geçiş yapıldı. Online oyun sorunumu dersiniz, akşamları hız düşüşümü dersiniz. Herşey geldi başıma.
    Dostum valla gerildim şu an iyice gerildim...TTnet abonesi olan 3 farklı kişiye tracert ve paket kaybı ve jitter testleri yaptım, hepsinin internet bağlantı türü ADSL. Benden 500 metre uzakta olan kişinin bile değerleri süper. Şu an benim değerler leş...TTnet e abone olmak içinde ıkınıyorum. Dün geçiş işlemleri için konuştum benden mavcut aboneliğimin müşteri numarası ve telefon numaramı istedi. O bilgileri bugün kendilerine paylaşmak için aradım bu sefer de TTnet müşteri hizmet çalışanı demez mi bana "alt yapınızda internet yok"

    E-devlet üzerinden BBK kodumu söylüyorum hala yok diyor. Bu sefer de talep açarım isterseniz maksimum 180 gün beklersiniz diyor. Dalga geçiyorlar bir de kendi sitelerinde 20 tane kampanya var. Birbirinden farkları yok, sadece kampanya adları farklı. Bilmem bahar mevsim, yok transfer kampanyası, en sonunda en ucuz olanı buldum 35mbps hız için 90 TL. Bunu kendilerine istediğimi söylediğim zaman adam sonra bana "dilerseniz altyapı sorgulayalım" dedi, ve altyapınız yok dedi :D Dün ki kadın ise farklı kampanyayı bana itelemeye çalıştı, 106 tl olan 35mbps hızı hemen işlemini yaparız dedi..Ben de adresi vermem gerekiyormu fln dediğim zaman da bile bu sefer "yok yok gerek yok mevcut olduğunuz aboneliğin hizmet numarası ve telefon numaranızı vermeniz yeter" dedi. Bugün ki adam tam tersi 90 TL 35mbps almak istediğim hız için ısrarla yokuşa sürme kafasına girdi.

    Ben bu bir öyle bir tam tersi davranan tiplerden kurtulmak için TTnet e gidiyorum, 2. gün onlar da aynı şeyleri yapmaya başladı. Ne yapacağım bilmiyorum. Bildiğim şey TTnet aboneleri bulunduğum bölgede aynı santrale bağlı olan kullanıcılar da çok iyi sonuçlar veriyor internet için...Yani bir bağlatabilirsem sorunumun büyük kısmını aşacağım :)

    Turknete tasıma işlemi başlattım internetsiz kalırmıyım (KALMADIM)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldoror2 -- 7 Nisan 2020; 21:57:15 >




  • maldoror2 kullanıcısına yanıt
    TT nin daha iyi olması aşikar. Ben 1 aydır türknet teyim herşeyi canlı olarak yaşadım. 3 ay muhabbeti ve bana ref olan arkadaşa ayıp olmaması için duruyorum mecbur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    2. kez hata edip Türknet abonesi oldum. Sanırım bu konularda biraz bilgi eksikliğim vardı. Çünkü düz mantık kurdum bu aboneliği terkrar yaparken direkt olarak kurduğum mantık; "xxx ve her firma Telekomun altyapısını kullanıyor. sorunum düzeldi en iyisi ben yine Türknet e geçeyim" Ama öyle değil, omurga bilmem peering sistemleri falan diye şeyler var. Yani anladım ki TTnet malesef bu konuda VDSL olayında diğer firmalardan her koşulda daha iyi. Hele ki fiziksel sorun olan birisi diğer firma da daha beter olacaktır. Gözlerimle bugün yine gördüm. 3 kişi tertemiz 0 paket kaybı ve -10 düşük ping değerleri vardı :) Bu arada ben de arkadaşını getir kampayansı ile abonelik yaptım ve 2. ay bu yüzden sabrettim. Bir sonra ki ay içinde monitorum garanti de olduğu için online oyun oynayamamıştım. 2 ay geçti ve hala paket kayıpları var. Zaten daha önce de oluyordu. Bir şekilde TTnet abonesi olmayı başarırsam artık asla Telekomun altyapısını kullanan başka bir firmaya abone olmam. İsterse 1gbps download hızı versin. 35mbps hız bizim neyimize yetmiyor ? :)




  • maldoror2 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ping 10ms fazla TR içi türknet e. Bunun yine o kadar etkisi olmayabilir de yurt dışı kesinlikle sorunlu. Açık ve net. Yapacak birşey yok bizde heyecan aradık durduk yere maalesef. 16mb olsun stabil olsun. Gerçekten hız mız hikaye.

    Türkiye de nerede ise sorunsuz olan firmalar. Bunlar dışında sorunlar bitmez gibi duruyor.

    Süperonline fiber
    Kablo net
    Türk Telekom VDSL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 7 Nisan 2020; 22:12:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Şahsen benim internet ile yaptığım şey Twitch izlemek, online oyun oynamak, bazen işte dosya indirmek falan filan...Açlık yapıp gittik 100mbps aldık :) Aylık kotam 400 GB fln oluyor o da Twitch izlemekten daha çok. O hızla zaten sürekli veri depolamaya kalksam 4 günde o kotaya ulaşırım yani. En temizi 35mbps, hatta 24mbps bile olabilir gerekirse. Yeter ki şu internet bana bir sorun yaratmasın...Bakalım şimdi Twitter Telekom CEO Ümit önala yazdım. Oradan bana dönüş yapanlar bayağı ilgili davranıyor. Yarın ararlar büyük ihtimal ile...
  • Ben de nakil işlemleri başlattım hemde Topkapı Santralinin yanına, 1 aydır taşıyamadılar. Türk Net'e bulaşmayın vaktinize yazık. Yine denemek istiyorsanız, nakil veya taşıma ile uğraşmayın. Varolan internetiniz bittikten sonra yeni başvuru şeklinde yapın.
  • Merhaba, geçiş sürecinde kısa süreli kesinti yaşanabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, geçiş sürecinde kısa süreli kesinti yaşanabilir.
    Valla umarım sizin de yardımınızla kesintisiz bir taşıma olur Destek numaram :31864254 taşıma işlemlerine başlamışlar bugun onay aldılar telefonla
  • CapresLee C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu anda servis sağlayıcınızın geçiş işlemine onay vermesini bekliyoruz. Geçiş işlemine onay verdikten sonra aktivasyon işleminizi tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, şu anda servis sağlayıcınızın geçiş işlemine onay vermesini bekliyoruz. Geçiş işlemine onay verdikten sonra aktivasyon işleminizi tamamlayarak bilgi vereceğiz.
    Merhaba suan sms geldi modem kullanıcı adı ve şifrem girdim internetim geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 10 Nisan 2020; 12:53:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.