Şimdi Ara

TurkNet ve hat değerlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gün önce Asus DSL loglarımda hattıma gelebilecek maksimum hızın 78-80 Mbps değerlerinde göründüğünü ve TurkNet ten 65Mbps hızımın 10 Mbps daha arttırılması gerektiğini düşündüğümü söyledim. Destek konusunu açtıktan 1-2 gün sonra "şuanki hız" değerimi 75 Mbps seviyelerinde görmeye başladım fakat o günden beri (yaklaşık 3 gündür) CRC değeri saniyede 2000 3000 artmaya başladı ve internet hızım 60 Mbps' ten 0.8 Mbps seviyelerine düştü . TurkNet e de durumu belirttim ve inceleme yapacaklarını söylediler. Sizce bunun sebebi hız artış talebimden kaynaklı olabilir mi? Bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.

    TurkNet ve hat değerlerim







  • Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız 3 iş günü içerisinde kontrol ederek bilgi verecektir. Sürecin uzaması durumunda PM üzerinden benimle iletişime geçebilir misiniz?
  • O max değer snr 0 oldğunda alınabilecek değer. Sen zaten 8 dbin altına düşmüşsün. Alabileceğin max hız 65. fazlasında hata alırsın ya da kopar. Boşa uğraşma

  • Mevcut değerleri attığın ekrana göre konuşuyorum. 65mb hız ile aldığın SNR değeri çok düşük. Eğer kopma olmasın adam gibi bağlaniyim dersen hızını 50mb indirip SNR değerini 11 seviyelerine çekmelisin. SNR 10un altına düştüğünde kopmalar yaşarsın. 12 civarına getirmen gerek. Bunun için de hızını düşürmelerini istemelisin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.BJK -- 24 Kasım 2020; 13:30:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskindvd

    O max değer snr 0 oldğunda alınabilecek değer. Sen zaten 8 dbin altına düşmüşsün. Alabileceğin max hız 65. fazlasında hata alırsın ya da kopar. Boşa uğraşma

    Boşa uğraşma? Cevabınız gerçekten sizin kadar basit olmuş . Teşekkürler.

  • Skysea45 kullanıcısına yanıt

    Görüşleriniz için teşekkür ederim. boş biriyim zaten

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.