Şimdi Ara

Türknet internet başvuru süreci ve haftalardır internetimin olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba binamıza yeni fiber altyapısı geldi. Türk.netten sorguladigimda 100mbps e kadar internet alabilecegimi gorup basvuru yaptim.

    Kuryeyle adresime geleceklerini soylediler, sürekli adres degisikligi yaptigim icin kargoyla kendim belgelerimi yolladim.

    Belgeler ulastiktan sonra 2-6 is gunu icerisinde yasal olarak baglantimin yapilacagi soylendi. Sabirla bekledim 7. İs gunu kendim aradim ve turk telekom ekiplerinin ankastre sorunu nedeniyle kurulum yapmadiklarini ilettiler. Dairemin icine kadar cektigim kabloyla bekliyordum oysa ki. Sonrasinda ikinci bir surec baslatacaklarini soylediler. İkinci 2-6 yasal is gunu icerisinde yine iki uc gunde bir bilgi almak icin aramaya calistigim halde kesinlikle bir gelişme olmadı. Yarin 6. is gunu tekrar doluyor ve neredeyse toplamda 20 gündür hazır altyapili daireme internet baglatamiyorum. Defalarca destek talebi olusturdum sureci hizlandirdiklarini soylediler ama kimse beni aramadi.

    Bugün son kez aradigimda bilgi alma amaciyla 6. is gunu yine arayan olmazsa ne olacak diye sordugumda bir cevap alamadim. Aradigimda verilen tek bilgi ekiple gorusup sureci hizlandiracaklarini soylemislerdi ama 20 gün boyunca defalarca beni ugrastirip hala son günü yarın olan ki yarin da aranacagimdan emin olmadik bir sekilde bekliyorum. Bugun itibariyle basvurumun iptali icin basvurdum. Baglanmayan internetimin basvuru iptalini bile evrakla yapabilecegim soylendi. Neyse ki e-devletten yapilabiliyormuş. Telefonla konusurken en son karsi taraf bilerek sessize alip konusmayi yarimda birakti. Online islemlere defalarca yaptigim basvurunun fotograflarini da koyuyorum.

    Bu arada alo demek icin bile arasam kayit olusturuluyor inanin surekli darlamaya da calismadim firmayi ama bu ilgisizlik bu alakasizlik magdur oldugum yetmezmis gibi bir de telefonun sessize alinip caresiz birakilmasi kabul edilebilir degil.

    Türknet internet başvuru süreci ve haftalardır internetimin olmaması


    Türknet internet başvuru süreci ve haftalardır internetimin olmaması


    Türknet internet başvuru süreci ve haftalardır internetimin olmaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Turknet destek ile de forumdan gorustuk onceliginizi belirtecegim dedi fakat konustugumuz gunden beri bile 6 gün geçti. Yazıktır iki haftadır harcanan vakitlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, üyelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.