Şimdi Ara

Türknet hızlar konusunda şaşırtmaca mı yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İki gün önce yeni bir eve taşındım haliyle türknetten de nakil talebinde bulundum. İki gün önce kurulum için beni arayacaklarını söylediler fakat ne arayan var ne soran. Şu müşteri temsilcisi ile görüşememe ve muhatap bulamama konusundan da iyice sinir olup kaç para lan türk Telekom ona geçeyim dedim.

    İnternet sitelerine numaramı bıraktım aradılar. Verdikleri "kampanyalı" fiyatlar 8mbit internet için 90 lira falan. Dedim kardeşim bu çok pahalı ben 85 liraya 35mbit'e kadar hız alıyorum falan. Tam burada başladı olay.

    Temsilci arkadaş diyor ki türknet bizim bilmem kaçıncı portumuzu kullanıyor o portlar çok yavaş size 35mbit deseler dahi sizin şuanki altyapı ve modeminizle maksimum 4mbit ya da fiber ile maksimum 8-16mbit hız alabilirsiniz. Biz ev sahibiyiz onlar kiracı, nasıl kiracı hem kar edip hem de ev sahibinden daha ucuza daha fazla hizmet verebilir vs. Benim de kafam karıştı haliyle pazarlamacıları iyi iş yapıyor :)


    Sonuç olarak bu söylediklerinin aslı var mıdır? Türknet zaten sana 35mbit vereceğim demiyor 35mbite kadar diyor okey de. Gerçekten Türknetten 35mbite kadar internete 85şira vermektense Telekom dan 90 liraya 8mbit almak daha mı mantıklı? Bu arada ben saniyede 2-3megabyte dosya indirebiliyorum.

    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben yine bu adreste 2-3 yıl vdsl 35 mbps kullandım şubat sonu kapatmıştım onu. Daha sonra geçen ay tekrar başvurdum sözleşmede 40 mbps ye kadar hat destekliyor yazıyor ama bana santral uzak diye maks 16 verebiliriz diyorlar. Daha önce nasıl vdsl kullandım diye soruyorum cevap veren yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisiz mh ye denk gelmişsiniz
  • Sonuç şöyle oldu. Türknete sistemleri üzerinden dün de bugün de çok kez yazdım bu adamlar nakil işlemi için ne zaman gelecekler diye. Cevap alamayınca diğer internet sağlayıcılarından fiyat almaya başladım. Kablonet altyapısı apartmanımda varmış ve 100mbit internet (yoğun saatlerde 25e düşüyormuş) için 86 lira dediler. Akn yok modem ve TV yok. Ona geçtim.

    Paramla ne rezil olacağım ya, oturup adamların aramasını mı beklicem. İptal ettim Türkneti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tremturk T kullanıcısına yanıt
    Keşke herkezde fiber altyapı olsada çöp bakır kabloları çekmeseler sizler gibi.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Valla bizde 3 yıldır bina önünde turkcell fiber var. 3 yıl sonra turkcell akıl edip binaya çekti. 1-2 hafta geçti başvuru yapıyoruz satışa hazır değil diyip yine bağlamıyor adamlar. Düzgün hizmet veren kimse yok neredeyse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, santrale olan uzaklığınız fazla ise size VDSL hizmeti veremeyeceğimizi ve ADSL hizmeti vereceğimiz bilgisini paylaşıyoruz. Nakil işlemlerinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Telekom da bana 51 mbps altyapı destekliyor dedi 50 mbps paketi aldım aylık 135 liraya ama gelen hız 18 mbps arıza kaydı açtım 3-4 gün oldu birşey değişmedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kablonete geçtim. Forumlarda çalışacak eleman alacaklarına telefon ile ulaşılabilen iki üç müşteri temsilcisi alsınlar. Kalsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.