Şimdi Ara

Türknet'e teşekkür.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler foruma baktım da türknet ile ilgili olumsuz yorumlar almış gitmiş.. Gerçi ben de çok uğraştım öyle kolay olmadı ama sıkılmazsanız baştan anlatayım ;
    tcell adsl kullanıyordum. yeni taşındığım yere tcelli arayıp nakil ettirmek istedim port yokmuş nakil işlemini yapamadılar iptal ettim. bu arada 1yıl daha taahhütüm vardı kendileri internet veremediler diye cayma bedeli de alamadılar haliyle..türknetin sitesine girip başvurdum.ertesi gün kargoyla istedikleri evrakları tekirdağa gönderdim. 1hafta sonra hala internet açılmayınca mh. aradım. ankastre kutudan eve hat çektirin dediler. elektrikçi çağırıp onu da yaptırdım. 2 hafta oldu hala yok.. boş port yok dediler vs. neyse ortalama 45gün sonunda mesaj geldi adslniz aktif diye. modemi taktım yine internet yok bu sefer de ankastre kutuya bağlantı yapılmamış. turktelekomdan 1gün sonra bi abi geldi bağlantıları yaptı o gün adsl ışığı yandı

    uzun lafın kısası; süreç biraz sancılı işliyor ama adamların verdiği hizmet güzel.32 mbps e kadar alabilirsiniz dediler aldığım hız doğru..

    taahhüt yok akn yok + 1000 dk ev tel konuşma hakkınız var 59,99 tl.

    ha neden turknet derseniz taahhüt ve akn olmamasından dolayı seçtim ben. ve 90lı yıllarda çevirmeli ağ kullandığımız zamanlarda da türknetin paketlerini kullanırdım eski alışkanlık diyelim.

    yani o kadar olumsuz başlık varken birisi de çıkıp 'kardeşim hiç kimse mi memnun değil' der diye yazdım bunu







  • Valla bende memnunum. Superonline'dan geçiş yaptım Türknet'e. Türk Telekom'a sorduğumda altyapınız en fazla 27mbps VDSL destekler demişlerdi ama VDSL vermiyorlardı. Superonline'da aynı şekilde en fazla 16mbps ADSL veriyordu.

    Türknet ise 24mbps VDSL diyordu başta. Bağlantım sağlandı baktım hat değerlerim gayet iyi 45mbps'ye kadar falan destekliyor hemen 35mbps'ye yükselttirdim.

    Yani kısacası Superonline kullanırken en fazla 13mbps aldığım yerden şimdi Türknet sayesinde 33mbps civarı hız alıyorum Üstelik AKN yok ve fiyatı oldukça ucuz. Aynı hizmeti başka firmalardan almaya kalksan en az 100TL.

    Türknet'de yaşanan sorunlara bakacak olursak çoğu kurulum aşamasındaki sorunlar ve yaşanan arızalar, arızaların çözüm süresinin çok uzaması, akşam saatlerinde hız düşmesi vs. Bunları da yılbaşından sonra kendi saha ekiplerini aktif ederek çözerler umarım.

    Superonline kullandığım dönemden bir hız testi:
    Türknet'e teşekkür.



    Bu da Türknet
    Türknet'e teşekkür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 15 Aralık 2017; 23:37:7 >




  • bende ttnett'ten geçtim 2 gün önce. o kadar olumsuz yorum okudum ki acaba bozmasa mıydım sözleşmeyi dedim kendime. ne başvuruda sıkıntı yaşadım ne de kullanımda. 2 gündür türknetliyim şimidlik çok memnunum.
  • turknete çok geçen olunca haliye sorun yaşayan sayısıda arttı.
    dsl teknolojisi zaten ttnettede sorun yaratabiliyor. nakilde , sinyalde vs.
    o yüzden forumda çok şikayet konusu açan oldu.
    4-5 kişi tavsiye ettim ben turkneti. sorun yaşayan olmadı.
    sıfırdan abonelikler bile 2 günde açıldı.
  • ilk ben de ttnet kullanıyordum. taahhüt bitince faturaya zam yaptılar kızdım kapattım.tcelle geçtim. en fazla 8mbps hız alıyordum son zamanlarda çok fazla kopma oluyordu. türknet şimdilik iyi şeytan kulağına kurşun yavaşlama kopma yok. herkese tavsiye ederim..
  • Uydunetten geçtim turknete sabah akşam gece devamlı sabit hız alıyorum 32 33 arası değişiyor bende çoook memnunum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline zaten en fazla 16 mbps veriyor alt yapı 100 mbps değil de 200 desteklesin yine 16 mbps destekliyor deyip kestirip atıyor. Araştırmayan da inanıyor.

    Vdsl tarifeleri yani en düşük 24 mbps hızı 90 liradan veriyor biliyor kimsenin o paraları vermeyeceğini o yüzden hattın desteklemiyor diyor.
  • Superonline adresime sadece ADSL veriyor, Türknet ise 35mbps VDSL veriyor. Sonuç olarak ben Superonline kullanırken 13mbps hız aldığım yerden şimdi 33mbps hız alıyorum. Daha hızlı ve aknsiz internet alıp 10 TL daha ucuz ödüyorum şuan:)

    Türknet bana vdsl alabilirsiniz diyordu. Pek inanmamıştım. Çünkü Superonline 16 diyordu en fazla. Ben de Türk Telekom'u arayıp altyapımın vdsl destekli olup olmadığını sordum. Onlarda bana altyapınız 27mbps ye kadar vdsl destekliyor ama size vdsl veremeyiz demişlerdi. Bu şekilde Türknet'e geçtim. Yoksa Türk Telekom bana altyapınız "vdsl desteklemiyor" deseydi Superonline kullanmaya devam edecektim. Fark edildiyse gayet araştırmışım:)

    Ben Superonline'a "bana 35 mbps vdsl verin parası neyse vericem altyapım destekliyor" desem bile vermiyor. Türk Telekom'da aynı şekilde. Onların kendi şirket politikasıdır orasını bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 16 Aralık 2017; 20:38:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomadahmet

    Superonline adresime sadece ADSL veriyor, Türknet ise 35mbps VDSL veriyor. Sonuç olarak ben Superonline kullanırken 13mbps hız aldığım yerden şimdi 33mbps hız alıyorum. Daha hızlı ve aknsiz internet alıp 10 TL daha ucuz ödüyorum şuan:)

    Türknet bana vdsl alabilirsiniz diyordu. Pek inanmamıştım. Çünkü Superonline 16 diyordu en fazla. Ben de Türk Telekom'u arayıp altyapımın vdsl destekli olup olmadığı sordum. Onlarda bana altyapınız 27mbps ye kadar vdsl destekliyor ama size vdsl veremeyiz demişlerdi. Bu şekilde Türknet'e geçtim. Yoksa Türk Telekom bana altyapınız "vdsl desteklemiyor" deseydi Superonline kullanmaya devam edecektim. Fark edildiyse gayet araştırmışım:)

    Ben Superonline'a "bana 35 mbps vdsl verin parası neyse vericem altyapım destekliyor" desem bile vermiyor. Türk Telekom'da aynı şekilde. Onların kendi şirket politikasıdır orasını bilemem.

    Hocam ben de Türk Telekom müdürlüğüne iptal için gittiğimde 16 üzeri hız veremeyiz bölgenizde uygun altyapı yok demişti. Aynı şekilde tahattüt uzatmam için arayan müşteri temsilcisi de 16 üstü alamazsınız demişti. Sonuç olarak Türknet'e geçiş yaptım söz verdikleri gibi VDSL verdiler. YAPA'daymışım. 100 mbit hız tanımladılar ancak altyapı şuan 29 mbite kadar destekliyor. Türknet'e geçiş yaptıktan iki hafta sonra telefon bağlantısı için gelen telekom çalışanı da inanmamıştı VDSL aldığıma alay eder gibi konuşmuştu. Modemde VDSL ışığı yanıyor demiştim. Tenezzül edip bakmadı bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar turknete çok geçen var inanışı bence koca bir balon çünkü btk nın açıkladığı pazar paylarına bakıyorum turknette bir kıpırdama yok, 2017 yılı 1., 2.ve 3.çeyrek pazar payı hep aynı yüzde 1.5.



    Eylül 20 itibariyle aknyi kaldırdılar bunun sonucu daha çok 4.çeyrekte görülebililir varsa tabi artış ama Eylül ayı itibariyle turknette pazar payı artışı görünmemekte bizler bu sayfaları takip edenler turknet uçtu kaçtı zannediyoruz ama gerçekte öyle bir durum yok.



    Rakamların söylediği bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dex morgan -- 22 Aralık 2017; 7:54:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline sadece kutu gibi toplu konutlara fiber versin. VDSL portun olduğu yerde port olduğu halde bile bazı durumlarda (Türk Telekom kısıtlaması) nedeniyle VDSL veremiyoruz diyen firmadan ne beklersin. TürkNet 2 günde aldı o VDSL portu.

    Aldı dediysem de SOL de ADSL kullandığım port meğer VDSL portuymuş kablonun yerini değiştirmeden hat modu değiştirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusnettr -- 22 Aralık 2017; 10:6:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'e teşekkür.

    7aydir memnunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.