Şimdi Ara

Turkcell Superonline kullanıcılarını reklam izlemeye mi zorluyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaten net yanıt verememişlerse kemküm etmiş oluyorlar. Sonuçta hangi insan kemküm eder? Elbette ki kıvıranlar. Cevabı belli olan bir şeyi çok da kurcalamaya gerek yok. Malesef bu reklam olayı gitgide daha da yaygınlaşacak.

  • mı mi ye gerek yok. Her şey ortada.

  • Sikayetler geldi ya artik reklami kapatip sular duruldugunda tekrar acarlar

  • Zaten Turkcell kullanıyorsam, bana Turkcell reklamı izletmelerinin onlara ne faydası var?
  • Ben de kendi sitemde reklamı görünce bir an hacklendiğimi düşündüm.Kodlara baktığımda temizdi.Demek Superonline ile alakalıymış.
  • Donanım Haber ne alaka arkadaşlar, adamlara şahsen ben cebimden çıkarıp para vermiyorum, geçinmek için her halde gündüz hamallık gece de teknoloji haber yapmayacaklar, fakat Turkcell e hem hizmet versin diye hem para ödeniyor hem de zorla video larını izletiyor. zaten turkcell ile ilgili hoş olmayan haberlerde dolanıyor meydanda onu da bilmiyorum artık...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78 E DH de videoların girişindeki reklamları 15 saniye boyunca zorla seyrettirmiyor mu?
    Onunla bunun ne alakası var. DH bir ücretsiz içerik sağlayan ve gelirini reklamdan sağlayan platform. Reklamları beğenmiyorsan siteye girmeyebilirsin. Ama so bir iss benim para vererek aldığım hizmetin arasına reklam koyuyor.


    Orası DH nin sorunu.

    Video başındaki reklamı geçebiliyor muyum? Hayır.
    O reklam konurken benim fikrim alındı mı? Hayır.

    "Bu hizmete para ödemiyorsun o zaman zorla bu reklamları seyredeceksin!" demek ile "Bu hizmete para ödedin ama yine de bu reklamı seyredeceksin" demenin arasındaki etik fark ne? Yani Turkcell tam cehennemlik de DH az mı cehennemlik? Ölçü ne?





  • Bu para sahibi insanların doymazlığı ne zaman bitecek?Niye hep bana hep bana diyorlar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar
    quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78 E DH de videoların girişindeki reklamları 15 saniye boyunca zorla seyrettirmiyor mu?
    Onunla bunun ne alakası var. DH bir ücretsiz içerik sağlayan ve gelirini reklamdan sağlayan platform. Reklamları beğenmiyorsan siteye girmeyebilirsin. Ama so bir iss benim para vererek aldığım hizmetin arasına reklam koyuyor.
    Orası DH nin sorunu. Video başındaki reklamı geçebiliyor muyum? Hayır. O reklam konurken benim fikrim alındı mı? Hayır. Bu hizmete para ödemiyorsun o zaman zorla bu reklamları seyredeceksin! demek ile Bu hizmete para ödedin ama yine de bu reklamı seyredeceksin demenin arasındaki etik fark ne? Yani Turkcell tam cehennemlik de DH az mı cehennemlik? Ölçü ne?


    ölçü şu: Dh bir portal, reklamdan başka geliride yok. İnsanlara bu site üzerinden haber sağlaması, forum hizmeti vermesi için, paraya ihtiyacı var. İnsanlarımız bu siteden aldıkları hizmete para ödemek istemedikleri için, dh nin de reklam göstermesi gerekiyor. Senin ben bu sitenin reklamlarından rahatsızım ve bu siteye girmeyi reddediyorum deme hakkın var, frklı çözümlerde uygulayabilirsin. Ancak diğer taraftan, SOL ücret karşılığı hizmet veren bir firma, yaptıkları kanunen suç, sana sattığı malı senden geri çalıyor. Senin gönül rızan yok, oysaki para vermişsin. Aranızda bir kanuni sözleşemede var. Hizmeti satın alan ve hizmeti satan diye. Velhasılı sol'ün aslında burda yaptığı dava konusu bir durum, en ağır şeklide cezalandırımalı hatta bence ruhsatları iptal edilmeli ki anlasınlar bu insnalar geri zekalı yada koyun değil. Bunu ab ülekelerinde hizmet veren bir iss yapmış olsa canına okurlar. Kısacsı dh nin insnaları bezdiren iğrenç reklam politikası konusunda olumsuz düşünmekte haklısın, üslubumdan anladığın gibi ben ve bir çok insanda sana bu konud ahak veriyoruz. Ama bir şeyi satın almak ile ondan ücretsiz faydalanmak arasında fark var. Mesele özünde bundan ibaret.





  • buna bende bı kac defa ras geldım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    E DH de videoların girişindeki reklamları 15 saniye boyunca zorla seyrettirmiyor mu?


    Superonline sizden internet hizmeti karşılığında her ay bir miktar para alıyor,üstüne HABERİNİZ-İZNİNİZ OLMADAN ZORLA sayfalara reklam koyuyor. Fakat donanımhaber forumlarını ve içeriklerini kullanmanız karşılığında herhangi bir ücret talep etmiyor, size sadece reklam gösteriyor ve siz bu sitede reklam olduğunu bilerek giriyorsunuz.

  • Yok boyle bir ulke adamlarin operatoru reklam engelleme hizmeti vermeye calisirken bizim servis saglayicilari site reklamlarinin uzerine birde kendileri reklam ekleme cabasindalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ad block kurup geçin. Hala reklam engelleme eklentisi olmadan İnternete giren mi var?

  • oha bu reklamı dh aldı sanıyordum superonline ne hakla bana reklam gösteriyor!? Zaten ayda 90 lira para ödüyorum internet hizmeti için! (50 Mbit 200 Gb Akk)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    Ad block kurup geçin. Hala reklam engelleme eklentisi olmadan İnternete giren mi var?

    iyide onu yemiyor ki..engellemiyor bile..
  • donanımhaberin şikayetçi olması gerekmez mi? sizden izin alınmadan sizin sitenizde, sayfanın kullanım alanı size ait bir parçasını kendi kafasına göre doldurup, satıyor.

  • 3 kere falan gordum.

  • TTNET DE YAPIYOR BUNU TTNET PRATIK COZUM REKLAMINI BILMEYEN KALDIMI MUSTERI HIZMETLERINI ARIYIN EYVALLAH DIYIN YARIN REKLAMLARI BAŞLIYOR VE ISTEMIYORUM DEDIKCE BASKA SAYFAYA GECMENE IZIN VERMIYOR MH ARAYIP NIYE YAPTINIZ DIYORSUN REKLAM TAKILI KALMIS DIYOR

  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    oha bu reklamı dh aldı sanıyordum superonline ne hakla bana reklam gösteriyor!? Zaten ayda 90 lira para ödüyorum internet hizmeti için! (50 Mbit 200 Gb Akk)

    Aynı pakete 69 lira veriyorum bir de tablet hwdiye ettiler. Ev telefonum da superonline ve hiç kullanmadığım için hiç fatura gelmiyor. Çok veriyorsun üstad. Bi ara bence superonline ı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.