Şimdi Ara

Turkcell, Galaxy SIII paketlerini güncelledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alın size 1800 TL. Hemde Darty gibi güvenilir bir mağazada. Taahütsüz, taksitle. Peşin fiyatına 8 taksitlre anılabilen kartda var.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/tr/pages/akilli_telefon_kampanyasi.cfm

    Daha uyguna bulunacak yerlerde olabilir. Bir iki aya kadar piyasa doyumu artınca daha uyguna satılan kampanyalarda olacaktır.

    Ama halen ben kendimi Turkcell'e opturecem diyen var ise, bize laf düşmez.

  • Bulgariatan da Globul Telecom dan Galaxy III ü 500 MB lık internet tarifeli paket ile alınca peşin fiyatı 1200 Leva (1250 TL) taksit ile alınca 1200 Leva yı 12 yada 24 e bölüyorlar. Yani medei bir ülkede olması gerektiği gibi. Operatör ayrıca kar etmeye çalışmıyor vatandaştan. Haa bu şirket yunan şirketi ve batmakta olan bir şirket.

  • Ama halen ben kendimi Turkcell'e opturecem diyen var ise, bize laf düşmez.

  • Ekrem Çukurca bu haberi niye yayınlamadı?
    http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/756762-iphone-4s-faciasi

  • Allah akıl fikir versin Türkiye operatörlerinden kontratlı cihaz alana kimse almasa adamlar böyle paket yapar mı ama yurdum insanı kazık yemeyi çok seviyor.

  • 1500 liraya 12 ay taksitli yurtdısı cihazı veya 1650 liraya vatandan teb bonus cardla 10 taksit almak su anda en mantıklısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 8 Temmuz 2012; 20:52:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir ya 2000 liraya millet zaten kazık yerken birde çok saçma olmuş Kadıköyde filan 1350 :D 1500 saçmalık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    İnsanları kazıklamanın adı son zamanlarda hep güncelleme olarak geçiyor !


    Aynen öyle...

    Bir benzetme vardır bir kurbağayı sıcak suya atarsan anında kaçar ama suyun içindeyken suyu ısıtırsan buna güncelleme denir :)

  • kredi kartı imkanı olan arkadaşlar için zaten turkcellden almak akıl mantık işi degil.fakat cihaza sahip olmak isteyen herkesin kredi kartı ya da nakit imkanı olmuyor..aylık gelir seviyesine göre kullanıcılar kendi bütcelerinden para ayırabiliyor.tarifesi şartlara uyan,özellikle kredi kartı imkanı olmayan arkadas ben her ay 150tl öderim diyebilir.bize pek bir sey söylemek düşmez,herkesin imkanı farklıdır.90 küsür tl cihaz+20tl internet paketi diye düşünürsek 1gb 117tl paketini,bunu alanlar her ay cihazın ve internetin taksidini oduyorum diye düşünebilir huzurla kullanabilir.ha 24 ay uzun bir vakit o ayrı..başkalarına da pek güven olmuyor açıkcası kredi kartı konusunda,insanlar vermeyebilir,kartı veren şahıs sıkıntı yaratabilir,ya da direk kredi kartı imkanı olmayabilir..fiyatların yüksekligi konusunda buraya yazı yazmış bütün arkadaslar haklıdır ona da kimsenin lafı olamaz.insanlar müşteri tutmak için hele hele 2 sene boyunca sözlesme yaptırmak için cihaz fiyatını düşükten verir ki tüketicinin aklına yatsın,taahhüt bittiginde duruma bakıp yeni telefonu da 2 senelik alsın.bizimkiler sag olsn uc bes şişirme tarife yapıp sömür babam sömür..




  • Ağzımızdan küfür çıkartacak bu turkcell ve türevleri artık... Bu nasıl ahmakça bir soygundur...
  • Ben Turkcellden T20 Almıştım.24 ay dediler sonra 6 taksite böldüler neymiş tarifemiz uymuyormuş aman kardeşim biz kazık yedik siz yemeyin paranız çoksa kredi kartınızla özgürce uygun yerden alın bide telefonuna turkcele özel programlar koymuş başka bir mobil hatta geçsen çalışmıyor resmen kepazelik adam sömürme

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.