Şimdi Ara

TURKCELL BUNU YAPARSA BAŞKASI NE YAPAR !!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet sitesindeki bilgileri doğrultusunda bu gün (17 EKİM 2012) ( 12 AY KONTRATLI VINNWIFI , ÖN ÖDEMELİ -15 GB-88,90 L ) 12 KASIM 2012 de bitecek olan kampanyasından (daha neredeyse bitimine1 ayı var) VINNWIFI internet paketi almaya gittim.

    Kampanyayla ilgili Turkcell Linki :
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Turkcell-3G-VINN-Kampanyasi-yeni.aspx

    Turkcell internet sitesinde (15 Kasım 2012 tarihine kadar geçerlidir.) yazdığı halde. Satış yapan Bursadaki Korupark Turkcell şubesinde, İstanbuldan aldıkları bilgiler doğrultusunda, bu kampanyanın bittiğini, sayfalarını güncellemediklerini söylediler. (ki bu sayfa 15 gündür yayında)

    http://imageshack.us/a/img88/8145/turkcell1.jpg

    http://imageshack.us/a/img404/9906/turkcell2.jpg


    Şimdi soruyorum. Böyle köklü ve ciddi bir firma, internette hala yayınladığı bir kampanyanın , kampanya bitiş tarihi gelmeden, "BU KAMPANYAMIZ SONLANDI" şeklindeki yorumuyla, nasıl inandırıcı ve ciddi olabilir.


    En küçük bir markette bile, rafta görülen ürünün üzerindeki bilgi ve fiyatı dikkate alıp müşterisini madur etmiyen işleticiler varken......
    Turkcellin İnternet sitesinde satışa sunduğu bu ( BİREYSEL 12 AY KONTRATLI VINNWIFI -ÖN ÖDEMELİ - 15 GB - 88,90 L ) kampanyasının sitesinde hala "15 KASIM 2012 de de bitecek" yazmasına rağmen , "bu kampanya bitti" demesini şaşkınlıkla karşılıyor ve şiddetle kınıyorum....

    TURKCELL BUNU YAPARSA BAŞKASI NE YAPAR !!!!!!!!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 17 Ekim 2012; 20:56:44 >







  • bu Turkcell'in değil o bayii nin hatası ve yanlışıdır, sitenin değil 15 gün güncellenmemesi kampanyaların bittiği gece siteden siliniyor, uzatıldığında ise tarih düzeltiliyor, o bayii Turkcell MH. arayarak şikayet edin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.