Şimdi Ara

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı'nin Eski BTK Başkanı Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün TT yönetim kurulu üyeleri açıklandı. Yönetim kurulu başkanı eski BTK başkanı olan ve su anda Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı olan Ömer Fatih Sayan'in getirilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Başka birisi olsa direkt bankaların tetikçisi olduğunu düşünür umutsuz olabilirdik ama acaba bu beyefendi son kullanıcı lehine kararlara imza atar mı? Eski icraatlarını bilenler varsa onlar bizimle paylaşabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • İnternette Rekabet ve çözüm BTK'dan sorulurdu BTK eski başkanı Ömer Fatih Sayan bu konuda tüm İSS'lerden ve kullanıcılardan gelen şikayetleri iyi biliyor. Bu durumda TT Yönetim Kurulu Başkanı olduğuna göre ya bu işi kökünden çözer yada daha önce Telekom'dan gelen savunma hamlelerini bildiği için işin inceliklerini öğrenmiştir Telekomu zarar ettirmemek için beterin beterini yapar. Ancak kişilik olarak Ömer Fatih Sayan saygıdeğer bir insan bu yüzden güzel şeyler yapacaktır diye umuyoruz. Özellikle Alternatif İSS'lere yapılacak güzellikler doğrudan kullanıcıya yansıyacak. Mesela ilk işi altyapıya yapılacak olan %66 lık zamma el atması olmalı. Ardından tarife fiyatları rekabetten dolayı kendi kendine zaten düşecektir.
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Forumda o zam haberinin gerçek olmadığına dair bi konu vardı sanırım. Ki zam olsa bile %66 oranı çok abes olur. 3 yap 5 yap 66 nedir!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jovenleon06

    Forumda o zam haberinin gerçek olmadığına dair bi konu vardı sanırım. Ki zam olsa bile %66 oranı çok abes olur. 3 yap 5 yap 66 nedir!
    %66 zam kısmen gerçek aslında BTK'nın sitesinde VAE -PORT TRANSMİSYON kapsamında ISS'lere verilen hizmet detaylarına göre bir araştırma şansım oldu bu bilgiler orada mevcut fiyatlandırma çok karışık yapılmakta ne kadar çok internet tüketimi olursa ISS'ye birim maliyeti daha düşük oluyor fakat Port ücretleri sabit kalıyor karışık olmasına rağmen yeni Port ücretleri ve Transmisyon dedikleri tüketim miktarı ücretlerine göre düşük hız için fiyatlar fahiş şekilde artmış görünüyor bunun ortalamasını aldığınızda Bahsedilen %66 lık ortalama oran çıkabiliyor.

    Bununla ilgili bir konu açmıştım https://forum.donanimhaber.com/hangi-iss-ler-yeni-zamlardan-nasil-etkileniyor--136367258




  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Konu gösterimden kaldırılmış göremedim. Ancak fiber ve vdsl de zam düşük adsl'de yüksek olacak o halde. Yine de alt yapının adsl'de kalması da zaten kendi ayıbı, bunun ceremesini kullanıcıya cektirmeleri hiç adil olmayacak. Çünkü hem kötü hizmete mahkûm edip hem yüksek zama maruz bırakmış olacaklar. Kim ister ki şu an adsl'de kalmayi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.