Şimdi Ara

Türk Telekom'un Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yıl önce evi taşıdım ve o zamandan beri interneti doğru düzgün kullanamıyorum.Ev dublex ve sokaktaki yani ttnetin ana hattından gelen kablo su alıyor en ufak yağmurda internette telefonda kesiliyor.Şuan telefonda hiç sinyal yok herzamanki gibi, internettede geldiği gibi tekrar kesiliyor.Bakınız abartmıyorum en az 150 defa aramış ve 30 sefer şikayet etmişimdir.Bir ara ekip geldi eve sorn yok dışarı baktı kendiside söyledi su alıyor diye kablo ekibi gelecek dedi 3 ay oldu hala gelen yok.Umursamıyorlar ama para almaya alıyorlar btk ya da şikayet ettim işe yaramadı.Bide şöyle bi pislik yapıyorlar yağmurda gittiğini bile bile yağmur bittikten sorun düzeldikten sonra arıyorlar sorun göremiyoruz bişey yapamayız diyorlar resmen dalga geçiyorlar.... Bu adi insanlara ne yapayım.Ne yapacağımı şaşırdım artık arayıp küfür etmemek için müdürlüğe gidip tekme tokat dalmamak için zor tutuyorum kendimi yetti artık.Yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım!?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock89 -- 5 Mart 2016; 0:00:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum turktelekom müdürlügüne bizzat gidin. durumu belirtin. kullanamadıgınızı dile getirin.
    eger gitmişseniz bir kez daha gidin. malesef turktelekomda işler böyle yürüyor. birazcık bıkacaksınız ama yapacak bişey yok. sanırım alternatif başka servis saglayıcıda bölgenizde yok.
  • nisanda taahhüt bitiyor ama fiber yok bizim sitede dublex olduğu için ne önerirsin sağlayıcı olarak?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani uydunet, superonline fiber gibi farklı bir servis demek istedim... yoksa vodafone'a da geçseniz durum aynı olur sizin açınızdan hatta başka bir firmaya geçerseniz turktelekom alt yapısını kullanan bu sefer hayatta gelipte o sorunu çözmezler.

    ama iptal için başvurursanız durumu belirtin. neden iptal ediyorsunuz diye tekrar arıyorlar. elinizde bir koz var sonuçta.
  • senin olayının aynısını 4 sene önce yaşadım. binaya gelen telefon kablosunu kontrol ettirin. TTnete saha ekibi göndermesini söyleyin arayın durmadan anca öyle çözülmüştü. Adamlar bi geldi kutuya gelen kablo ek yaparken yamada sorun olmuş oyüzden yağmur rüzgarda hat gidiyormuş. Düzelttiler birdaha yaşanmadı. Hatta yağmurlu havalarda sanırım telefon hattında parazitlenme oluyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.