Şimdi Ara

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
10.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.

  • Cgnat havuzu nasıl bir havuz arkadaş. Benim bildiğim havuza giriş ücretlidir , çıkışı ücretli havuzuda ilk defa duyuyorum. Enteresan yani.Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz 

  • https://forum.donanimhaber.com/cgnat-ta-olanlar-kulubu--145920808-9


    Kulup bile kurduk :)) Aramıza katılmak istemez misiniz? Çaylar müessesedendir... :)

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Türknet peering ve cdn diye iki teknoloji kullanıyordu örneğin steamde bir oyun oynuyorsan valve sunucularına giden yolu kısaltıyor anladığım kadarıyla pinge faydası ne kadar olur bilemiyorum. Bir de PingPlotter diye bir uygulama var cmd’den tracert yapıyoruz ya onu en en en detaylı şekilde gösteriyor. Oradan birkaç sunucuya tracert yapıp SS’lerini alıp konu açarsanız daha iyi olur. Sorun hangi hop’ta oluyor hangi hopta paket kaybı var hepsi belli olu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ediyorum. Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz 

  • Zaten en çok NTT bağlantısı var. NTT ile 13 arabağlantı varken Arelion ile 10 arabağlantı var. Ve NTT'nin Avrupa bağlantıları çok iyi değil, arabağlantı sayısı, kapasiteler düşük. Örneğin Arelion'un sadece Amsterdam'da Twitter ile 8 arabağlantısı varken NTT'nin sadece 1 tane. Netflix ile Avrupa genelinde Arelion'un 100'e yakın arabağlantısı varken NTT'nin hiç yok. Peering yani arabağlantı yaparken bunları iyice düşünmek gerekiyor. Yoksa sadece Valve için gidersiniz kendisiyle özel arabağlantı kurarsınız sorun çözülür. Tabii TT böyle bir şey yapmaz çünkü geri dönüşü yok. Kurumsal talep olursa yapar, çünkü o zaman para kazanabilir. Bireysel olunca sadece para çıkışı, öyleyse niye uğraşayım diye düşünüyor.

  • mustifb M kullanıcısına yanıt

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F17B5020F -- 28 Ağustos 2023; 21:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 29.5 dB hat zayıflamam var ve hat değerlerim kbps oranında düşük daha önce çok defa ekip çağırdık fakat tek yaptıkları port değiştirmek oldu iç tesisatımız sağlam önceki port max 42000kbps şimdiki port 50000 küsur kbps hız veriyor santrale çok yakınım yakın olmama rağmen bu hızları almak istemiyorum ne yapabiliriz?

  • Bir arkadaşım yeni ev alacak fakat bina yeni olduğu için alt yapı çekilmemiş, süreç hakkında bilginiz var mı? Binada internet kullananlar poyrazwifi kullanıyor.

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-139

  • VDSL'den fiber dönüşüm yapıldı ilk başta wifi6 destekli cihaz getirdi arkadaşlar ama daha sonra arayıp sizde telefon da olduğu için bu cihazı alıp farklı bir cihaz bağlamamız gerekiyor deyip TP Link Archer C5 bağladılar ve ileride hız değişikliği yaparsanız wifi 6 talebinde bulunabilirsiniz dediler. Şimdi ise 500Mbps ye geçiş yaptım ama bu cihaz dibinden bile 450yi geçmiyor ve hemen arka odada hız 200Mbps lere kadar düşüyor.


    Şimdi Wifi 6 deestekli modem için nasıl bir prosedür izlemek gerekiyor? Müşteri hizmetlerini arayıp talep etmek yeterli mi?

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetlerini arayıp cihazdan memnun olmadığınızı beyan edin, kayıt açarlar ve saha ekibi gerekli görürse cihazı değiştirir.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Talep oluşturun, 100 mbps üzeri tarifelerde wifi 6 modem veriliyor. Sizdeki modem 5 ghz ağında 867 mbps destekli. Ancak alıcı wifi de 2x2 destekli olması gerekiyor. 1x1 alıcı varsa maksimum iletim hızı 433 mbps ile sınırlı olacaktır.


    Wifi 6 da alıcı 1x1 olsa da 600 mbps iletim hızıyla tam desteklenebilir cihazlarınız. Talebinize olumsuz cevap verirlerse bu şekilde açıklayabilirsiniz sorunu.

  • RElS kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, bu bilmediğim bir konuydu. Talep oluşturdum, geri dönüş yaptıklarında yazdığınız gibi ileteceğim.

  • merhba telekomdan geldiler. benim evime kablo çektiler ama altyapı kazı için bisey yapmadılar. bu arada apartmandaki kabloların olduğu duvarda ihtiyaç duyulan boru gibi bisey baska birseyde kullanıldığı için elektrikçiye mütehaite söyleyin yapsınlar demisler ve gitmisler. ama benim evime çektiler yani kabloyu, asagıdada kablolar vardı.


    bu problem yüzünden mi gittiler yoksa zaten kazı baska bi zaman mı oluyor? hani dairelere kablo çekemiyorsan bile kazını yap dimi? ben yoktum soramadım çünkü :(

  • Personellerin bu konudaki açıklamasını merak ettim :)



    Göknet'ten altyapı sorgulayınca, santrale 220 metre mesafe olunduğu ve yaklaşık 65 megabit/s hız sunulduğu belirtiliyor:


    https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/



    Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz


    Servis sağlayıcımız ise, "50 megabit hız alamazsınız" demiştir :) Türk Telekom altyapısından sorguladıklarını dediler.



    Modem arayüzü ise maksimum hızı 125 megabite vardırıyor :)



    Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz




  • MarcosDH M kullanıcısına yanıt

    50 yi çok rahat alırsın.

  • Onu biz de biliyoruz Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz  ISS o hızı vermemek için uğraşsa da.


    Asıl merak ettiğimiz şey, niye 3 farklı, 3 alakasız altyapı sonucu çıktığı.


    Personeller cevaplamıyor anlaşılan.

  • Arkadaşlar VDSL 100mbıt kullanıcısıym telekomdan modem satın alsam VDSL aboneleri için hangi marka model modemi veriyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MarcosDH M kullanıcısına yanıt

    Biliyorsanız niye soruyorsunuz, o kadar emek verip cevap yazıyoruz. Pes vallahi pes.Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz 

    Göknetteki sorgulamayı dikkate alın. Aramızda kalsın merakdan soruyorum hangi iss bu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.