Şimdi Ara

Türk Telekom modemleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum. Son bir haftadır bağlantıyla başım dertte. Şu anda 1 Mpbs falan hız alabiliyorum ve upload hızım testlerde sürekli 0.0 Mpbs çıkıyor. Türk Telekom'un ULTRANET FULLİMİTSİZ paketini kullanıyorum. Türk Telekom'a arıza kaydı bıraktım. Ertesi gün gelip kontrol ettiler. Ölçüm cihazlarından çıkan sonuca göre modemin arızalı olduğu tespit edildi.

    Şimdi yeni bir modem bakıyorum ama her ağızdan bir ses çıkıyor. ASUS DSL-16'ya baktım ve Amazon'da 260 TL gibi bir fiyata buldum ama yorumlarda ikinci el ürün gönderiyorlar falan denince bir soğudum açıkçası. Üstelik stokta bir ürün kalmış. Haliyle vazgeçmiş kadar oldum. Modemi Türk Telekom'dan almayı düşünüyorum ama resmi sitede marka ve model bilgisi mevcut değil. Acaba Türk Telekom'un güncel modemleri hakkında bilgi sahibi olanlar şu sorulara cevap verebilirler mi?

    - Hangi marka modemler sunuluyor?
    - Seçim yapma şansımız oluyor mu?
    - Hangi marka modemi seçmek daha mantıklı?

    24 ay taksitle 240 TL'ye modem almak şu devirde gayet mantıklı gözüktüğü için bu yöne doğru yönelmek durumunda kaldım. Ek bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olacak herkese çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 18 Ekim 2019; 23:44:26 >







  • İmkanınız varsa önce bir arkadaşınızdan modem alıp deneyin. Telekom kullanıcısıyken benimde bezen 0.1 mbps down alıyordum. MH Sorun yok diyip geçiştiriyordu. Aynı modemi hala kullanıyorum.
  • TP link 9970v3 modemini 150 TL'ye satıyorum modeme fazla para vermeyin derim.

    Türk Telekom modemleri hakkında
  • İkinize de cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Ölçüm bizzat Türk Telekom teknik servisi tarafından yapıldı değerler bana gösterildi. Yani modeme gelene kadar hatta bir sorun olmadığını kendi gözümle gördüm. Maddi durumlardan dolayı modemi Türk Telekom'dan almak zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.