Şimdi Ara

Türk Telekom mobil sabahtan beri yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bodrum’da sabahtan beri mobil ve evde internet yok. İkinci hat Turkcell olmasa taş devrine dönmüştük. Rezilsin Türk Telekom!




  • Turkcell'den 444 1 444 arayaydın da olay neydi öğreneydin.
  • Bende Bodrum' dayım ancak hattımda hiç bir sorun yoktu?

  • Bölge Bodrum Akyarlar mevki. Ayın 15’ine kadar devam edecekmiş çalışmalar falan filan. Yuh!
  • bosphorusf B kullanıcısına yanıt

    Gündoğandayım yağmurdan dolayı ev internetinde sıkıntı var anlamadım turkcell mobil kullanoıyorum oda kesiliyor .

  • Son zamanlarda oldukça fazla yağışlar alıyor bildiğim o bölge. Altyapıda yağmurlardan dolayı sıkıntı oluşmuş olabilir.

  • bosphorusf B kullanıcısına yanıt
    Kalite kesintisi
  • İstanbul Şişli Beyoğlu tarafındayım. 2 saat önce Turkcell hattımdan Turk Telekom hattının 4G internetine geçeyim haftalık 1GB hediyeyi harcayayım yarın son dedim. 4G internet çekmiyor ve 2-3 saattir düzelmedi. 3G açtım çekiyor,4G çekmiyor çok ilginç.
    Sesde konuşmada sıkıntı yok arayıp konuşabiliyorum. Simkartım 4G uygun görünmüyor online işlemlerde. Şimdiye kadar ve hatta dün uygun görünüyordu oysa.
    Volte uygun diyor ama 4G uygun demiyor şuan.
    4.5G Hazir yazıp 5555 'e gönderdim,şuan cevap veremiyoruz dedi. Yani sistemsel bir durum. Umarım daha iyi olmak için bir çalışmadır. Hafta sonları full geçerli 30 GB 9 TL kaptık paketmatikten,iyi oldu ama üzmesin bari.
    Sorun değil be Turk Telekom,iyi günde de kötü günde de seninleyiz. Yeterki özel teklifler yap,beklerken heyecanı yeter.
    (Bu mesajı Turkcell 4G internetimle yazdım.Gitti goller cepteden gelen 600 MB)




  • https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx

    Anlık arızalar bu sayfada yok ama planlı çalışmaları görebilirsiniz
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Başvurum üzerine sabah aradılar,evimin yakınındaki baz istasyonunda sıkıntı varmış,sıkıntı giderilmesi için gereken çalışmalar yapıldı denildi ki zaten sabah 07:50 gibi baktığımda 4G internet akıyordu. Sorun giderilmiş yani. İlginç 3G internet vardı,ses görüşme sorunsuzdu.

    1GB hediye internet yüklemişler 1 günlük ama TT sistemi gereği gün sonu dikkate alındığı için 2 günlük sayılır. 1GB bedava internetim vardı kullanamadım silinecek akşam demiştim. Mağduriyet sebebiyle 1GB hediye internet Turkcellvari hareketler. Şaşırdım. Bugün de kullanabileceğiniz internet olmadığını gördük deyip Free Bonus 1GB adında daha yüklenmiş. Paket yüklemiyordum 5 aydır,sil süpür bedavaları kullanıyorum. 10GB 19 TL teklifini bekliyorum.

  • Anladım. Ne güzel hocam düzelmiş probleminiz.
  • Hocam hala gelmedi mi o paketi bende çok istiyordum hoş fırsat 6gb veya 7gb gelsede çok güzel olur aylık 2 3 GB yeter bana dakika önemli wifi var zaten yeter
  • Bir yakınımın kullandığı hattımın birine geldi kabul etmiştim kullanılıyor. Boşta kullanmadığım bir hatta geldi,kabul ettim ama bakiye yoktu 60 gün TL yüklemedim düştü tanımı. Zaten o hat için gerek yoktu. Şuan telefonumda kullandığım 2.hat için bekliyorum,gelirse Turkcelldeki paketi yüksektmiyeceğim,gelmezse 10 GB 19TL gündüz paketi aldım onunla Turkcell Turk Telekom çift hat takılıyoruz.Çift hattı da Turkcellde kullanmak istemiyorum,evinde bazen Turkcell çok yavaşlıyor,Turk Telekom ise nerereyse 7-8 yıldır iyi,hatta son 3 senedir çok çok iyi. İnterneti Turkcell'den 30-40 mbit hızlı. Sadece benim eve özel,istanbul diğer yerlerde pek fark yok. Malum İstanbul'dan çıkınca Turkcell daha iyi açık ara.

    10 GB 19 TL'ye ek paket bile verilmiyor. Turk Telekom'un en uygun özel teklifli paketi. Sizde wifi varsa bana sürekli 5GB 500 dak 19 TL teklifi geliyor,az önce yine gelmiş. Birde aynı anda 6 GB 1000 dak 25 TL teklifi de gelmiş.Tabiki ilgilenmiyorum deyip kapatıyorum. Senin işine yarayabilir belki. Sanırım 10GB 19TL artık gelmeyecek. Boşta aylarca TL yüklenmeyenlere geliyor olabilir.





  • Ha illa 10gb gelmesine gerek yok 5gb da çok iyi olur mail attım şimdi hoş fırsat ta gelse süper olur hepsi olur ucuz olsun dakika olsun yeter yani en kötü ihtimal interneti 1 GB filanda olur wifi olduğu için yoksa yetmez hiç biri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 16 Aralık 2020; 23:39:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.