Şimdi Ara

Türk Telekom'dan Türkiye'de internet hızını artıracak işbirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de internet hızını artıracak işbirliği

    Türk Telekom genişbant internet hızını önemli ölçüde artıracak teknoloji için Alcatel-Lucent ve Bell Laboratuvarları ile işbirliğine gitti.

    Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, işbirliği ile Türk Telekom'un, mevcut DSL şebekesinin destekleyeceği bant genişliğini yükselterek, var olan bakır altyapısını yeni nesil, yüksek-kaliteli ve yüksek bant-genişliği gerektiren servislerin sunulmasına hazır hale getirmeyi hedeflediği kaydedildi.Açıklamada verilen bilgiye göre, bu proje kapsamında Türk Telekom, Alcatel-Lucent'ın DSL alanında uygulamaya geçtiği VDSL2 Bonding ve Vectoring gibi yeniliklerden faydalanacak. Ayrıca Alcatel-Lucent'ın Ar-Ge birimi olan Bell Laboratuvarlarının yakın tarihte açıkladığı DSL Phantom teknolojisi gibi yeniliklerin potansiyellerini de Türk Telekom müşterilerine sunmak için gerekli çalışmaları başlatacak.

    Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, müşterilerinin gelecekteki bant genişliği ihtiyaçlarına hazırlanırken, yeni nesil DSL'in hangi hızları mümkün kılacağına baktıklarını belirterek, “Öncelikli hedefimiz, ülke çapında fiber erişime geçişin gerektirdiği uzun zaman dilimlerini beklemeden çok daha hızlı bir şekilde fiber benzeri hızlar sunmaya başlamak. Bu amaçla, en son DSL teknolojilerini ve yeniliklerini, kurulu bakır altyapımız üzerinde kullanmak istiyoruz. Alcatel-Lucent'ın uzmanlarıyla birlikte, VDSL2 Bonding ve Vectoring teknolojilerinin getirilerini değerlendirecek ve DSL Phantom Mode gibi geleceğin teknolojilerini de özellikle inceleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Halihazırda kullanılabilen bir teknoloji olan VDSL2 Bonding, VDSL2 kapasitesini yaklaşık iki katına çıkarabiliyor. Daha sonra geliştirilen VDSL2 Vectoring teknolojisinin ise 2011 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni geliştirilen bu teknolojiler ile DSL hızlarının 100 Mbps'lere ulaşması bekleniyor. DSL Phantom gibi yenilikler ile de VDSL2 kapasitesinin 300 Mbit'e kadar çıkarılabilmesi hedefleniyor.

    kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/16120381.asp

    not: telekom sen kullanıcılarına adam gibi 8mbit hızını garantile ondan sonra başka işlerin peşinden koş....

    pazar pazar beni güldürdün telekom!!!!







  • Yurt dışı çıkışlarını arttırmaya yönelik çalışma yap telekom..
  • önce müşteri hizmetlerini düzeltisniler!!! TTNet'i arayıp soru sorun, cevabı alın, sonra arayıp başka birine aynı soruyu sorun Anaaa! Ne kadar farklı. Son deneme başka bir temsilciyle görüşün, sonuç ikisinden de farklı bir cevap. Allah Belamızı verecek.
  • Artık icraat lazım....
  • Bu da BTK nın sitesinde yayımlanan tarifelerin onaylanacağı ve kotasız internetinde kalkacağı anlamına geliyor.
  • bakır ile bu iş dünyadan kalkıyor Tüh Tüh de bizimkilerde allayıp pullayıp satmaya çalışıyor..

    koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi derler...
  • Yapması gereken normal hızı sağlayamayan ttnet, şimdi bakır borularla mı hızı arttıracak.
    Müşteri hizmetlerini düşürmek bir mucize, karşınıza çıkan kişiye sorunu anlatmak bir mucize, sorunu çözebilen birini ttnet müşteri hizmetlerinden birini bulmak daha büyük bir mucize. Ben şimdiye kadar bu mucize ile karşılaşmadım.
    Dünyanın en pahalı net'ine sahibiz, üstelik sabit telefon zorunluluğu yasalara rağmen kalkmadı, ttnet sürekli oyalıyor.
    Şimdi yurtdışı çıkışlar zaten imkansız hale geldi, yurtiçi bağlantılar bile felçli. Bu kadar tepki gelince ttnet "hızı artıtıyoruz" diye kullanıcıları oyalıyor.
    Mevcut hızı veremeyen, hızı nasıl yükseltebilir.




  • Ya türk telekom seni allah bildiği gibi etsin sen daha parasını verdiğimiz hızları bize veremiyorsun net günün 16 saati iptal hızlar stabil değil ping anasın gözünde sen bana ve diğer 7 milyon müşterine adam gibi stabil hızlar ver biz başka birsey istemiyoruz senden 300 mbs miş o hızı telekom rüyasında dahi göremez kaldıki müşterisine vercekmiş can hatice
  • verir verir niye inanmıyorsunuz 300 Mbit'e kadar der 4-5 Mbit hız verir yine :D:D bide 500 gb kota koyar ondan sonra hız 1 mbit'e düşer :D:D:D:D senin yalanını yiyim telekom süperonline'a wimax lisansını verde ananın resmini gör artık sokakta çekirdek satacaksın :)
  • hat zayıflaması 45db ve üstü olanları bi hallette kimsenin 100,300mbs hız istediği yok.
  • 8 mb olan hızımı bana anca 4 mb veren ttnete bu haberle ilgili malum yerimle gülüyorum.
  • benimde 8 şimdi test ettim 4 bile degil allah seni bildigi gibi yapsın 2009 ne ise bugünde aynı hiç bir ilerleme yok
    hatta dahada geri gidiliyo bunların işi güçü paraları çukka etmek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sxd

    benimde 8 şimdi test ettim 4 bile degil allah seni bildigi gibi yapsın 2009 ne ise bugünde aynı hiç bir ilerleme yok
    hatta dahada geri gidiliyo bunların işi güçü paraları çukka etmek


    Birkaç dakika önce yaptığım test hızı: 8Mbps hıza=1,5 Mbps hız. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

    Bu da BTK nın sitesinde yayımlanan tarifelerin onaylanacağı ve kotasız internetinde kalkacağı anlamına geliyor.


    Sinirsiz internet mutlaka olacakdir mesela 12mbit sinirsiz 99tl olur daha dusuk ucretli olanlar ise kotali olur.Yanilmiyorsam eger qnet de de adil kullanim olmaksizin yani gercek sinirsiz en dusuk tarife 10mbir sinirsiz 99tl. Gorunen o ki sinirsiz tarifeler kalkmayacak ama insanlarin alim gucunu asacak sekilde fiyatlandirilacaklar.Yuksek hiz ve yuksek fiyat.
  • stabil bir hız hizmeti versinler, bir de müşteri hizmetlerinin kalitesini arttırsınlar sonra diğer icraatlara yönelebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.