Şimdi Ara

Turbo İndir de Zamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni fiyatlar hayırlı olsun

    https://www.superonline.net/ev-interneti/turbo-paketler/turbo-indir

    50 Mbps Günlük Turbo İndir​ 10 TL
    50 Mbps Haftalık Turbo İndir 60 TL​
    50 Mbps Aylık Turbo İndir​ 200 TL​
    100 Mbps Günlük Turbo İndir​ 20 TL​
    100 Mbps Haftalık Turbo İndir 120 TL​
    100 Mbps Aylık Turbo İndir​ 250

    sınırsız daha uygun fiyatlı paket bekleyen arkadaşlara da geçmişler olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 24 Aralık 2018; 23:27:35 >







  • En sonuncuyu 100 mbps aylık turbo indir 250 tl olarak güncellemişler. 50 mbps sınırsız şu anda 169 tl olarak satılıyor. Aylık turbo indir olarak alınırsa faturaya 200 tl ekleniyor. Tarifenin kendisinden pahalı. 100 mbps sınırsız şu an 299 tl. Aylık turbo indir olarak alınırsa 250 tl'ye alınabiliyor. Tarifenin kendisinden ucuz. Burdan 100 mbps'in ileride 299 tl'den daha düşük bir fiyata satılacağını söyleyebiliriz.

    Onun dışında superonline'ın kablonet altyapısını kullanmaya başlayacağı söylentileri vardı. Kullanmaya başlamışlar. Fiyatlar pahalı, onu geçtim ama taahhütname'de yer alan şartlar korkunç:
    https://www.superonline.net/kampanyalar/kablo-internet-kampanyalari/

    https://s2.superonline.net/DeviceDocumentLibrary/bireysel/turkcell-ev-internetine-hos-geldin-kampanyasi-taahhutnamesi_genel.pdf

    "İşbu Kampanya kapsamında kullandığım bireysel kablo internet kapsamında aşağıdaki durumların bir veya birden fazlasının gerçekleştiğinin TURKCELL SUPERONLINE tarafından tespit edilmesi ve işbu Kampanya kapsamında sunulan hizmetin tarafımca işbu Taahhüname’ye aykırı surette ticari amaçla vs. şekilde kullanıldığına TURKCELL SUPERONLINE tarafından kanaat getirilmesi halinde TURKCELL SUPERONLINE’ın derhal ve yazılı bir bildirim yapmasına gerek olmaksızın tarafımı Kampanya’dan çıkarma ve tarafıma sunulan faydaları derhal durdurma hakkının bulunduğunu; bu durumda Taahhütnamenin 10(onuncu). maddesinin uygulama alanı bulacağını ve Abonelik Sözleşme’min TURKCELL SUPERONLINE tarafından haklı nedenle tek taraflı olarak herhangi bir ihbara gerek olmaksızın feshedileceğini; Abonelik Sözleşmesi kapsamında tarafıma sunulan her türlü hizmetimin TURKCELL SUPERONLINE tarafından tek taraflı olarak sonlandırılacağını ve hakkımda hukuki ve cezai her türlü yasal işlemin başlatılacağını;

    - Aynı anda bir modem üzerinden 30(otuz)’dan fazla cihazdan internet bağlantısı yapılması
    - Aynı anda 30(otuz)’dan fazla eş zamanlı/paralel internet erişimi yapılması
    - İndirme yönünde aylık 5(beş) TB ve yükleme yönünde aylık 500(beşyüz) GB’tan fazla internet tüketimi yapılması
    - Hizmetin paylaşılması, herhangi bir isim (al-sat (Resell), yerel servis sağlayıcı vb.) altında satılması, ticari amaçla Taahhütname’ye aykırı şekilde router gibi cihazlar (modem arkasına bağlanan sinyal güçlendirici vb.) kullanılması ve/veya Kampanya’nın aktif olduğu adres dışında farklı noktalarda internet hizmeti alınmasının sağlanması
    "

    "Aynı anda 30(otuz)’dan fazla eş zamanlı/paralel internet erişimi yapılması" nedir? Idm ile dosya indirdiğin zaman dosyayı 8 farklı bağlantı açarak indiriyor. Aynı anda 4 dosya indirdiysen 4x8=32 bağlantı olmuş oluyor. 30'u geçtiğinden dolayı yandın, hizmetin feshedilebilir. Torrent'teki bağlantı sayısını kısıtlamazsan yandın, 30 bağlantı çok rahat aşılır. Bu bir de interneti tek başına kullandığında. Bir kaç kişi kullanırsan durum daha da vahim bir hal alıyor.

    Umarım superonline kendi tarifelerine böyle şartlar getirmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 24 Aralık 2018; 17:54:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Burada kasıt 30 farklı IP muhtemelen. Yoksa tek ip üzerinden IDM ye bile gerek kalmadan herhangi bir sitede onlarca farklı bağlantı aynı anda açılabiliyor ki interneti kullanmayın demek olur bu.
  • Aylik 5tb download yaparsaniz superonline sizi abonelikten atabilirmis



    Oha

    2019 a girmeden o bize girdi.hatirliyorumda bu turbo 4.99liraydi ilk ciktigi zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 24 Aralık 2018; 18:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylik en ucuz 70 liralik paket kaldi sanirim, her ay aylik turbo alinsa 250+70 minimum olur, ucuzlama olmaz gibime geliyor, olsa super olur.



    Turbo paketler arasinda 200 olmamasi da can sikici, daha hizli tarifeler gelmeyecegine isaret ediyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/sadece-turkcell-tv-plus

    Turkcell tv+ ve kullandığın kadar internet 30 tl. Kullandığın miktar kadar (0,015 TL/MB) mb başına ücretlendirmesi var. Bu tarifenin Turbo indir paketini almasında bir engel yok diye düşünüyorum. "Günlük Turbo İndir ürünleri 24 saatlik kullanım sonrasında, Haftalık Turbo İndir ürünlerinde 7 gün sonrasında, aylık Turbo indir ürünleri satın alan müşteriler kullanım süresi sonrası abone olduğu kampanya şartlarına geri döner."

    Müşteri kullanım süresi sonrası abone olduğu kampanya şartlarına geri döner diyor. Yani turbo indir alındığında paket bitene kadar mb başına ücret ödemeden sınırsız kullanılabilir. Bu şekilde 299 yerine aylık 30+250 = 280 tl'ye 100 mbps sınırsız kullanılabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • - Aynı anda bir modem üzerinden 30(otuz)’dan fazla cihazdan internet bağlantısı yapılması
    - Aynı anda 30(otuz)’dan fazla eş zamanlı/paralel internet erişimi yapılması

    Öyle bir şey olsa iki farklı madde ile ayırmazdı diye düşünüyorum. Bir modem üzerinden 30 cihaz, 30 farklı ip adresi demek. Bu da ilk maddeye giriyor. Modeme router bağlayıp o router üzerinden bağlanabilirsin. Bu şekilde modeme sadece tek cihaz bağlıymış gibi router'in adresi gözükür, bu sayede 30 cihaz engelini aşabilirsin ama bunu da - "ticari amaçla Taahhütname’ye aykırı şekilde router gibi cihazlar (modem arkasına bağlanan sinyal güçlendirici vb.) kullanılması" maddesine bağlayarak engelleyebilirler. Ben bireysel kullanıyorum desen de 30'dan fazla cihaz bağlamışsın, bu ticari sayılır diyebilirler gibi geliyor bana. Onun dışında router kullanarak 30 cihaz engelini aşarsan, biz tek cihaz bağlıymış gibi görsek de 30 dan fazla eş zamanlı/paralel internet erişimi yaparsan seni yakalarız diyorlar. Kısaca modeme aynı anda 30'dan fazla cihazı bağlamayın ve/veya bağlı cihazlar aynı anda toplamda 30'dan fazla bağlantı açmasın demek oluyor, ki bu da dediğiniz gibi internete girmeyin demek gibi bir şey bu durum.

    Umarım dediğiniz gibidir. Diğer türlüsü çok kötü bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 24 Aralık 2018; 18:32:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Gecen aya kadar her gun turbo upload alip aylik max ~240a sinirsiz simetrik 100/100mbps kullanilabiliyordu, cok da garip olmaz.



    Ben indirim beklemiyorum, ama umarim olur...



    Artik 24-25 ve alti paketler sunup 50 ve 100 sadece turbo paketlerle de verebilirler, uydunet paketleri hayra alamet degil mesela... guncel fiber paketlerde de 50-100 secenekleri web sitelerinden silmeye basladilar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat ederseniz turbo indir aktifken kota sayılmaması olayını da kaldırmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi board728 -- 24 Aralık 2018; 19:49:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: board728

    Dikkat ederseniz turbo indir aktifken kota sayılmaması olayını da kaldırmışlar.
    Aynen, turbo upload icin ifadeler dururken turbo indir icin kalkmis. Kotali olanlara kotu kazik bu... 300 lira vermeden 100mbit surekli bir paket hayal olacak galiba.. eninde sonunda mecbur kalinca kota gecer turbo paketle desteklerim diyordum, yalan oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalık 100 mbps saçmalık resmen 300₺ 100 mbps sınırsız ek paket alacak kişi zaten 24 mbps kullanıyor olsa en az 50, 60₺ zaten veriyor direk 100 alır zaten
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    4.99 TL demyin Müşteri Hizmetleri bile 5 TL Diyordu o zamanlar.
  • Asgari ücret 2020 TL oldu, öderler artık.
  • RTE dediği gibi faiş zam yapan ları gerekli mercilere şikayet edin 4.99tl den 20tl zammı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaq999

    RTE dediği gibi faiş zam yapan ları gerekli mercilere şikayet edin 4.99tl den 20tl zammı olur.
    Turkcell'in hissedarı kim iyi araştırın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Aralık 2018; 18:7:4 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    enflasyon sepeti ne interneti de koymak lazım.
  • bunlar cidden fazla oldu superonline iptal edicem
  • Çok komik, her yere fiber döşüyor SOL ama fiyatlara bak... Bakırdan olsun TürkNet olsun.
  • aynen öyle dünyanın hiçbir ülkesinde fiber 100mbps aşağısı yok, avupa ülkelerinde 500mbpsdown 100up net 10€ ,1000simetrik 30€ araştırın, japonyada 10gigabit 10000mbps 280tl 6880yen.

    TürkNet giydiriyim dur çokmu sütten çıkmış akkaşık sen toptan 100mbps tt den 20.5tl al son kullanıcıya 65den itele birde zam bahanesi göster (bu hız için zam 1tl) 75tl olacak de. diğer isslerde bu durumda, hiç yoktan türknet max down maxup veriyor bunu taktir ediyorum ipv6 da Türknette ilk görürüz umarım.

    ttelekomun toptan satış tablosu geziyordu forumda orada 100mbps fiyatı zamlı 20.5tl di toptan fiyat buysa bu hız için bize neden 200tl den satılıyor solde toptanda tt fiyatları gibi satıyordur btk belirliyor toptan fiyatları ama btk perakande fiyatlara karışmıyor iss belirliyor. 20.5tl olan birşeyi faiş karla satmak nedir ticaret bakanlığına şikayet edelim bir savunmalarını istesin bu tür iss lerin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.