Şimdi Ara

>>>>>TUNCAY ŞANLI<<<<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Tuncay satılık değil"
    Başkan Aziz Yıldırım, Tuncay'ın, takımda ileriki dönemde de önemli görevler üstleneceğini belirterek, "Tuncay satılık değildir" dedi

    Yıldırım, Tuncay'ın satılmasının yönetim kurulunun gündeminde olmadığını, teknik kadrodan da böyle bir görüş gelmediğini ifade etti. Yıldırım, "Genç oyuncumuzun bugüne kadar profesyonel takımımız ve milli takımda gösterdiği performans ve başarılarının yanı sıra, önümüzdeki dönem takımımızda çok daha önemli görevler yüklenecektir. Vestel Manisaspor maçında 100. maçına çıkacak Tuncay'ın satılması konusu yönetim kurulumuzun gündeminde değildir. Bu konuda ne teknik kadrodan ne de yönetim kurulundan herhangi bir görüş gelmemiştir" diye konuştu.

    Takımdaki Brezilyalı oyuncuların her fırsatta Türkiye'de ve Fenerbahçe'de mutlu olduklarını ifade ettiğini vurgulayan Yıldırım, "Bu oyuncularımızın mutsuz olduğu ve takım arayışları içinde olduğu haberler de gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Bu oyuncularımızın da sözleşme süreleri geldiğinde yönetim kurulumuz gerekli çalışmayı yapacaktır" şeklinde konuştu.

    Teknik Direktör Christoph Daum ile sezon başında yaptıkları toplantıda sezon için stratejileri belirlediklerini ve bu doğrultuda takıma alınması gerekli oyuncularla ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden Yıldırım, Alman çalıştırıcının yönetim kuruluna yeni bir transfer raporu vermediğini belirtti.

    BECE FENER DAHA ÇOK İŞLER YAPICAK SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR ARKADAŞLAR







  • Altyapıda çocukların herbiri için de ayrı topic açki daha çok kirlensin bu forum.
  • nedir bu suenes midir o bayrak diken adam dan çektigimiz neden sürekli bizim futbolculara el atıyor...

    bundan kurtulmanın yolu yok mu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.