Şimdi Ara

Tulpar T5 V4.2 Üzerine Sıkıntılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monsterı etrafta duyduğum tavsiyeler üzerine tercih ettim. Genel itibari ile bir şirketi eleştiren söylemlerde bulunmam, bazen şansınıza kötü bir ürüne denk gelebilirsiniz. Ben başımdan geçenleri anlatıp bilgilendirmek ve benim gibi bu sürümde sıkıntı yaşayanların olup olmadığını merak ediyorum sadece.

    Monster Tulpar T5 V4.2 bir bilgisayar satın aldım. Daha elime ulaşır ulaşmaz içerisindeki ekran kartı Nvidia 970m hiç kullanamadım. Kullanmaya çalıştığımda sürekli şu şekilde hata aldım.
    https://1drv.ms/v/s!AvLa73PzNusOmNFZxNbpixlJkCq_sA
    Bu hata sonrası pc kendini kapatıp durdu yada mavi ekran verip kapandı. Ekran kartı driver kod 45 hatası ile takılı gözükmüyor. Sonra teknik servise gönderdim. Ekran kartı arızası denip anakart değişim işlemi yapıldığı söylendi. Sonraki 4 ay sıkıntısız kullandım lakin 5 ay sonunda yine aynı şekilde bu hata sonucu bilgisayarı düzgün kullanamaz duruma geldim.

    Bilgisayarın ekran kartının olduğu alana fiziksel baskı uygulayınca yada bir köşesinden kaldırıp eğim verdiğinizde bilgisayar o anlık düzeliyor. Düşündüğüm kadarıyla bu serilerde yada anakart modelinde(Intel hm87) bir sıkıntı mevcut olabilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.