Şimdi Ara

Ttnet vs T.Superonline vs vodafone supernet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba;

    Evime internet bağlatmak istiyorum. Ama hangi internet sağlayacısı iyi bilmiyorum. Daha önce babamlarda Ttnet kullanıyorduk ama ben memnun değildim. Superonline ve superneti bilmiyorum sizce bu firmalar müşteri memnuniyeti bazında hangisi iyidir. Diğer bir konu fiyat performans oranı hangi firmada iyidir. Sizin kullandığınız uygun fiyatlı tarifeler var mıdır.



  • evinde superonline fiber alt yapısı varsa superonline iyi

    turksat kablonet alt yapısı varsa o da iyi

    ama binanda sadece turk telekom alt yapısı varsa ve superonline ya da vodafone hizmet almak istiyorsan biraz sıkıntılı

    sana tavsiyem 2 aylık yazlık internet alıp türk telekom dan ondan sonra hattını taşıman eğer şu an hali hazırda bir internet aboneliğin yoksa

    ya da hazır net alıp bir hafta kullanıp da taşıyabilirsin
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hazır internetim yok. Maalesef fiber alt yapısı yok benim olduğum yerde ama superonlinedan sorgulattığım zaman oradan 30 mb hız var demişti ne kadar aslı var bilmiyorum. O yüzden önceliğim bizar müşteri memnuniyeti Türk telekom bu konuda çok kötü bir firma diğerlerinin de pek farkı diyorsanız gözümü kapatıp herhangi birini seçeceğim
  • dostum senin oturduğun yerde vdsl altyapısı var baya iyi bir hız alırsın.Tavsiyem superonline türk telekomun altyapısını laki ne hikmetse bana hep daha hızlı gelmiştir.Ve süperonline personelleri daha ilgili ve bilgili.Bu da Turkcell farkı Tavsiyem vdsl superonline paketlerinden birini seçerek keyfine bakman Ben Şu an 8mb superonline kullanıyorum.Akıcı bir şekilde interneti kuıllanıyorum.
  • Ne Arap Telekom, Ne Ensarcell
    Yaşasın Vodafone
  • Yaklaşık 4 yıl Superonline kullandım. Müşteri memnuniyeti konusunda Türk Telekoma göre çağ atlamış durumda. Hız problemi genelde yaşamadım, ne satıldıysa o hızda kullandım. Olası problemlerde de müşteri hizmetleri hızlı bir şekilde sorunun çözülmesini sağladı. (Daha önce Türk Telekom kullanıyordum ve geçen har güne lanet etmişliğim vardır.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.