Şimdi Ara

TTNET taahhütüm bitti tavsiye lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün ttnetten aradılar taahhütümün bittiğini 24 ay uzatmak istermisiniz diye sordu. Leş gibi internetiniz var verdiğim paranın karşılığı yok başka firmaya geçeceğim dedim. Zaten hepsi bizim altyapıyı kullanıyor diye hava yaptı çokta ısrar etmedi siz bilirsiniz dedi.
    Genellikle CS GO oynuyorum ve ttnette ping problemi yaşıyorum herkes gibi, youtubeda takılmadan anca 360p video izleyebiliyorum. Diğer firmalar aynı alt yapıyı kullandığı için bu problemler devam edecekmi?

    Vodafone u aradım hattımın Fiber desteklediğini söylediler daha sonra ttneti aradım onlar fiber altyapısının olmadığını hipernet hizmeti alabileceğimi ve en fazla 61 mbit hız alabileceğimi söylediler. Hangisi doğru? Vodafone farklı bir alt yapı hizmetimi veriyor?

    Tavsiye edeceğiniz firma paket nedir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 4 Mart 2016; 17:44:04 >



  • Hocam adresini pm den yolla bi kontrol edelim kaç mbps alabilirsin. Bu arada Vodafone için dedim. Ayrıca Uydunet varsa geç yoksa Superonline fiber bak oda yoksa VDSL kontrol edelim
  • Hocam Vodafone u aradım hattımın Fiber desteklediğini söylediler daha sonra ttneti aradım onlar fiber altyapısının olmadığını hipernet hizmeti alabileceğimi ve en fazla 61 mbit hız alabileceğimi söylediler. Hangisi doğru? Vodafone farklı bir alt yapı hizmetimi veriyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arph

    Hocam Vodafone u aradım hattımın Fiber desteklediğini söylediler daha sonra ttneti aradım onlar fiber altyapısının olmadığını hipernet hizmeti alabileceğimi ve en fazla 61 mbit hız alabileceğimi söylediler. Hangisi doğru? Vodafone farklı bir alt yapı hizmetimi veriyor?


    Hocam özelden ulaş yardımcı olayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.