Şimdi Ara

TTNET Roket tam bir fiyasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürekli aynı problemi yaşıyorum. Servisi başlatıyorum, internet hızım güya 100 Mbit olacağına daha da yavaşlıyor.
    Müşteri hizmetlerini geçen sefer aradığımda görüştüğüm kişi bana "Sorun görünmüyor hızınız 10 Mbit" dedi. Ben de "Roket servisi 100 Mbit bilginiz var mı" diye sordum...

    Beni tam 18 saat sonra (roket kullanım süresi başlatıldıktan 24 saat sonra bitiyor zaten) arayıp "sorun devam ediyor mu" diye sordular. "Düzeldi ama 18 saat geçt,i ne olacak" dedim, şikayetinizi ilgili birime ileteceğiz filan diyerek salladılar.

    Bugün yine açtım Roket'i ama yine yalan. Bıktım bu firmayı aramaktan ve tekrar tekrar analatmaktan, bana gerizekalı muamelesi yapmalarından... Yok modem resetle, ışık var mı, modem arızalıdır belki...

    Tüm markalarını birleştirmiş de bana ne faydası var? Yaptırdığı logosunda bile tipografi hatası olduğunun farkında bile olmayan olmayan bir firma TTNET. (Tasarımcı arkadaşlar bilirler, logodaki "ü" harfine dikkat edin, türkçe olmayan bir fonttan alıp üzerine nokta koymuşlar ama o harf daha küçük diğer harflerden! Bir de "o" harfine dikkat edin, diğer harflerden daha büyük.)

    Daha logosunu bile beceremeyen bir firmadan beklediğim hizmetin fazla olduğunun farkındayım... Ama bana veremeyeceğin hizmet niye sunuyorsun? Bu yüzden ben sana niye bu 100 Mbit değil diye sorarım, sorarım da cevaplayabilecek birini de bulmak isterim.

    Müşteri memnuniyetini asla gözetmeme politikanızdan vazgeçmeniz lazım TTNET.

    Neden biliyor musunuz? Tekelliğiniz yakında bitecek. Kimse modem almayacak, 4g ile (4,5g bizim uydurmamız) zaten herkes senin verdiğin hızı telefonundan alacak. Fiyatların ucuzlaması lazım tabi ama ucuzlayacağına kesin eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u2k -- 4 Mart 2016; 22:02:07 >







  • 4g den mucize bekleme çok az hız artışı olacak o reklamlarda dönen 375m dediği hikaye baz ist gelen hız olacak aboneler yüklendikce düşecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Yok kısa vadede birşey beklemiyorum, ucuz da olmayacak da bahsetmek istediğim bu tekellik bir şekilde sona erecek zaman gelince. Şu an bunun ekmeğini yemekle meşgul TTNET.
  • u2k U kullanıcısına yanıt
    Tipografi falan demişsiniz ama logolarda bazı harflerin büyük ve küçük dizayn edilmesi özellikle yapılır. Mesela O harfi telekom logosunda büyük evet ama o tipografide bilerek kasten yapılır o harfe dikkat çekmek için. Bir hata değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 4 Mart 2016; 22:17:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O harfi konusunda haklısınız. Ben tasarımcı değilim, front end benim işim ama ü harfine ne diyeceksiniz çok merak ettim. u küçük diğer harflerden, noktalar sonradan eklenmiş. bunu farketmeyecek biri var mıdır? CentraleSansMedium fontundaki i harfine dikkat edin. nokta yuvarlak değil mi? peki ü'nün üstündekiler kare mi? bilmeden konuşmamak gerek demişsiniz ya o yüzden yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u2k -- 4 Mart 2016; 22:16:20 >
  • u2k U kullanıcısına yanıt
    Haklısınız o kısımı sildim yorumumdan fazla oldu. Ancak dediğim gibi bunlar dikkatin çekilmek istediği noktaya göre font un büyütülüp küçültülmesi ile alakalı. Ü harfi konusunda haklısınız ama hata mı yoksa bilerek mi yapıldı üreten kreatif ajansa sormak gerek. Tahminler var bu konuda ancak hala kimin yaptığı ile ilgili bir bilgi yok. En azından en son takip ettiğim kadarıyla öyleydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminleri geçelim...
    Uzatmaya gerek yok. Bu bir tipografi hatasıdır. Bir fontta i nin üstünde yuvarlaksa siz u'nun üstüne kare ekleyemezsiniz... Ha yok ben fonttaki tüm yuvarlakları kare yaptım derseniz de onu tipografiden anlayan birine sormanız lazım. Tipografi bir bilimdir. Tasarımcı, tipografiden anlayan biri varsa daha iyi anlatabilir bunu... Var benim font tasarlayan arkadaşlarım. sorar yazarım isterseniz.
  • u2k U kullanıcısına yanıt
    Aynen. Zaten bir çok tasarımcı ve uzman hata olduğunu söylüyor ama hep Ü üzerinden. Yoksa O ya pek laf eden yok bir kaç kişi dışında.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.